نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: شمارش تعداد کاراکترهای وارد شده در C++‎‎

  1. #1

    شمارش تعداد کاراکترهای وارد شده در C++‎‎

    سلام
    میخوام بدونم چطور میشه تعداد کاراکترهای وارد شده رو توی زبانC++‎‎شمارش کرد مخصوصاً اگه کاراکترهای وارد شده عدد باشه
    اگه تابعی هست که این کار رو بکنه معرفی کنید و اگر نه راهنمایی کنید که بدونم چطور میشه تعدادش رو بدست آورد.
    توی زبان C چون از دستور scanf استفاده میشه می تونیم تعداد کاراکترهای وارد شده رو بدست بیاریم و لی تو C++‎‎ چطور؟

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    33
    پست
    5

    نقل قول: شمارش تعداد کاراکترهای وارد شده در C++‎‎‎‎


    #include <iostream.h>
    #include <conio.h>
    int main()
    {
    int counter=0;
    char s[100];
    cout<<"enter your string..."<<endl;
    cin>>s;
    for(int i=0;s[i];i++)
    counter+=1;
    cout<<"number of characters: "<<counter;
    getch();
    return 0;
    }




    s يك رشته است، در رشته آخرين كاراكتري كه در حافظه ذخيره مي شود، صفر است. به همين دليل شرط for تا زماني است كه s[i] صفر (null) نباشد
    آخرین ویرایش به وسیله Salar Ashgi : یک شنبه 15 فروردین 1389 در 20:37 عصر دلیل: کد ها را در تگ مربوط به کد قرار دهید /

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: شمارش تعداد کاراکترهای وارد شده در C++‎‎‎

    توی زبان C چون از دستور scanf استفاده میشه می تونیم تعداد کاراکترهای وارد شده رو بدست بیاریم و لی تو C++‎‎‎‎‎ چطور؟
    با توجه به کد ارسال شده بالا که واقعا بهینه طراحی شده - برای چی از strlen استفاده نمی کنید.

    int counter=0;
    char s[100];
    cout<<"enter your string..."<<endl;
    cin>>s;
    counter = strlen(s);


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •