نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ایجاد عکس در زمان اجرا

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    پست
    54

    ایجاد عکس در زمان اجرا

    چگونه می توان در زمان اجرای برنامه چند عکس در صفحه ایجاد کرد و نمایش داد؟
    با استفاده از کد زیر عکس نشان داده نمی شود.
    مشکل چیست؟
    لطفا راهنمایی فرمایید.

    [LEFT]Dim img1 As New System.Web.UI.WebControls.Image
    img1.ImageUrl = ("D:\1.jpg")

    img1.Style.Value = "left:10px; position: absolute; top:30px"

  2. #2

    نقل قول: ایجاد عکس در زمان اجرا

    عکسا رو بزار توی یه پوشه کنار صفحت ...
    Server.MapPath("images/image.jpg")
    البته این تو C#‎‎ ....

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    پست
    54

    نقل قول: ایجاد عکس در زمان اجرا

    ممنون از راهنماییتون. مشکلم حل شد.

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    پست
    54

    نقل قول: ایجاد عکس در زمان اجرا

    من با یک تاپیک دیگر سوال دیگری هم پرسیده بود.
    ایا شما می تونید جوای آن سوال رو هم بدید؟
    در مورد drag یک img است.

  5. #5

    نقل قول: ایجاد عکس در زمان اجرا

    نقل قول نوشته شده توسط par_parvaz مشاهده تاپیک
    من با یک تاپیک دیگر سوال دیگری هم پرسیده بود.
    ایا شما می تونید جوای آن سوال رو هم بدید؟
    در مورد drag یک img است.
    یا سوالتو دوباره بپرس و یا لینک تاپیک رو بده.....

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    پست
    54

    نقل قول: ایجاد عکس در زمان اجرا

    سلام
    باز هم تشکر برای راهنماییتون.
    می خواهم در یک صفحه web چندین icon داشته باشم و Icon ها در زمان اجرا ساخته می شوند تا کاربر بتواند با انتخاب و drag آن آیکون به داخل پنل اصلی چیدمان صفحه را درست کند و icon های اصلی ثابت بماند و تغییر مکان ندهند.
    آخرین ویرایش به وسیله par_parvaz : سه شنبه 10 فروردین 1389 در 12:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •