نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: استفاده از Stored Procedure

  1. #1

    Post استفاده از Stored Procedure

    من با C#‎ & sql server 2008 کار میکنم
    برای نوشتن query مثل String selectStr = "select * from " + thisTable چطوری باید از store procedure استفاده کنم واصلا مزایای store procedure چیه؟

  2. #2

    نقل قول: استفاده از store procedure

    با استفاده از sqlcommand
    سرعت بالا امنیت بیشتر و روش اصولی تر از مزایای store procdur ها هست

  3. #3

    نقل قول: استفاده از Stored Procedure


    set ANSI_NULLS ON
    set QUOTED_IDENTIFIER ON
    go

    Create Procedure [dbo].[sp_TableName_MethodName]
    As
    Begin
    Select
    [Field1],
    [Field2],
    [Field3]
    From TableName
    End




    تو برنامه صدا می زنی:

    SqlCommand Cmd = new SqlCommand();
    Cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    Cmd.CommandText = "StoreProcedureName";

  4. #4

    نقل قول: استفاده از Stored Procedure

    سلام.
    لطفا در نوشتن کلمات دقت کنید: Stored Procedure صحیح هستش، نه Store Procedure!
    ضمنا، برای اطلاع از مزایای Stored Procedure می تونید سوالتون رو در بخش SQL Server مطرح کنید.

    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •