نمایش نتایج 1 تا 40 از 69

نام تاپیک: ZiP و Unzip کردن فایل و فولدر ها به روش خیلی ساده !

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1

    Thumbs up نقل قول: ZiP و Unzip کردن فایل و فولدر ها به روش خیلی ساده !

    نقل قول نوشته شده توسط ebrahimv مشاهده تاپیک
    سلام تو همه پست ها كه خوندم تو همشون فشرده كردن بود
    من يه فايل zip معمولي با پسورد دارم چه جوري اين فايل رو از حالت فشرده خارج كنم؟
    Extract entries using a password:


    Using zip As new ZipFile(FilePath)
    Dim e As ZipEntry
    For Each e In zip
    If (e.UsesEncryption)
    e.ExtractWithPassword("Secret!")
    Else
    e.Extract
    End If
    Next
    End Using

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ebrahimv
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    وايقان
    سن
    34
    پست
    391

    Question نقل قول: ZiP و Unzip کردن فایل و فولدر ها به روش خیلی ساده !

    نقل قول نوشته شده توسط Alirezanet مشاهده تاپیک
    Extract entries using a password:


    Using zip As new ZipFile(FilePath)
    Dim e As ZipEntry
    For Each e In zip
    If (e.UsesEncryption)
    e.ExtractWithPassword("Secret!")
    Else
    e.Extract
    End If
    Next
    End Using
    اين فايل كجا UNzip ميشه؟
    ميشه توضيح بدي

  3. #3

    Thumbs up نقل قول: ZiP و Unzip کردن فایل و فولدر ها به روش خیلی ساده !

    نقل قول نوشته شده توسط ebrahimv مشاهده تاپیک
    اين فايل كجا UNzip ميشه؟
    ميشه توضيح بدي
    خوب مثال گویاست !
    وقتی توی Objectی که از zipfile گرفتی (e) از Extract استفاده کنی میتونی با متد Save اون فایل هارو ذخیره کنی هر جا خواستی .
    وقتی شما extract میکنی یه فایل فشرده رو توی حافظه موقت سیستم (برنامه ) میمونه ! که میتونی از اونجا هر بلایی خواستی سرشون بیاری ! مثلا Save کنی یا با یه For فایلهارو بخونی و توی برنامه نشون بدی!

    Using zip As new ZipFile(FilePath)
    Dim e As ZipEntry
    For Each e In zip
    If (e.UsesEncryption)
    e.ExtractWithPassword("Secret!")
    Else
    e.Extract
    End If
    Next
    e.Save(هرجا دلت خواست)!!
    End Using

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ebrahimv
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    وايقان
    سن
    34
    پست
    391

    نقل قول: ZiP و Unzip کردن فایل و فولدر ها به روش خیلی ساده !

    نقل قول نوشته شده توسط Alirezanet مشاهده تاپیک
    خوب مثال گویاست !
    وقتی توی Objectی که از zipfile گرفتی (e) از Extract استفاده کنی میتونی با متد Save اون فایل هارو ذخیره کنی هر جا خواستی .
    وقتی شما extract میکنی یه فایل فشرده رو توی حافظه موقت سیستم (برنامه ) میمونه ! که میتونی از اونجا هر بلایی خواستی سرشون بیاری ! مثلا Save کنی یا با یه For فایلهارو بخونی و توی برنامه نشون بدی!

    Using zip As new ZipFile(FilePath)
    Dim e As ZipEntry
    For Each e In zip
    If (e.UsesEncryption)
    e.ExtractWithPassword("Secret!")
    Else
    e.Extract
    End If
    Next
    e.Save(هرجا دلت خواست)!!
    End Using
    ابجكت e كه درست كردي گزينه save نداره
    ميشه يه نمونه برنامه درست كني ممنون ميشم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ebrahimv
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    وايقان
    سن
    34
    پست
    391

    نقل قول: ZiP و Unzip کردن فایل و فولدر ها به روش خیلی ساده !

    ممنون كدش رو يكي از دوسان برام پيدا كرد درست عمل ميكنه

    Using Ziper As ZipFile = ZipFile.Read("Source")
    Ziper.Password = "1234"
    Ziper.ExtractAll("Address", Ionic.Zip.ExtractExistingFileAction.OverwriteSilen tly)
    End Using
    آخرین ویرایش به وسیله ebrahimv : پنج شنبه 16 دی 1389 در 16:52 عصر

  6. #6

    نقل قول: ZiP و Unzip کردن فایل و فولدر ها به روش خیلی ساده !

    این کد هم درسته ! کد اول هم کار میکنه ولی نه با تمام فایلهای فشره ! winrar یک نوع encoding داره که حتی winzip هم نمیتونه اون رو بخونه !
    با کدی که اول براتون گذاشتم میشه extract کرد ولی فایلهایی که از نوع خاص rar نباشند !
    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •