نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: validate چك باكس ها بعد كليك باتن

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ali_kashani
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    tehran
    سن
    42
    پست
    144

    validate چك باكس ها بعد كليك باتن

    با سلام خدمت دوستان گرامي

    من در فرمم چند تا چك باكس دارم كه مي خواهم وقتي روي باتن مربوته كليك مي كنم چك كنم ببينم حداقل يكي از چك باكسها تيك خورده باشد بدونه اينكه فرم به سرور فرستاده شود با استفاده مثلا از جاوا اسكريپت
    با تشكر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ehsan2007
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    406

    نقل قول: validate چك باكس ها بعد كليك باتن

    باید سوالتو قسمت html میپرسیدی
    به هر چک باکست یک نام منحصر به فرد بده

    document.getElementById(
    "_CB").checked == true

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ali_kashani
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    tehran
    سن
    42
    پست
    144

    نقل قول: validate چك باكس ها بعد كليك باتن

    سلام

    شايد سوالم را درست مطرح نكرده باشم من يك چك ليست باكس دارم كه توسط data base پر مي شود حالا كاربر حتما بايد يكي از اين چك باكسها را تيك بزنه بعد روي باتن كليك حالا مي خواستم بدونم چطور بايد با جاوا كد بنويسيم كه بعد از كليك چك كنه ببينه حتما يكي از چك باكسها تيك خورده باشه

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,112

    نقل قول: validate چك باكس ها بعد كليك باتن

    در نهایت صفحه به صورت html رندر می شه. اونجا هم می تونید از getElementById استفاده کنید. هر چک باکس یک id داره. به سورس تولید شده نگاه کنید.

  5. #5

    نقل قول: validate چك باكس ها بعد كليك باتن

    اگه از checkboxlist استفاده ميكني:
    <script language="javascript" type="text/javascript">
    function ValidateChkList(source, arguments)
    {
    arguments.IsValid = IsCheckBoxChecked() ? true : false;

    }

    function IsCheckBoxChecked()
    {
    var isChecked = false;

    var list =document.getElementById('<%= CheckBoxList1.ClientID %>');
    if(list != null)
    {
    for (var i=0; i<list.rows.length; i++)
    {
    for (var j=0; j<list.rows[i].cells.length; j++)
    {
    var listControl = list.rows[i].cells[j].childNodes[0];
    if(listControl.checked)
    {
    isChecked = true;
    }
    }
    }
    }
    return isChecked;

    }

    </script>

    <div>
    <asp:CheckBoxList ID="CheckBoxList1" runat="server">
    <asp:ListItem Text="First" ></asp:ListItem>
    <asp:ListItem Text="Second"></asp:ListItem>
    </asp:CheckBoxList>
    <asp:CustomValidator ID="CustomValidator1" ClientValidationFunction="ValidateChkList"
    runat="server" >Required.</asp:CustomValidator>
    </div>
    <div>
    <asp:Button ID="Button2" runat="server" Text="Button2" OnClick="Button2_Click" />
    </div>


    اگر هم حتماً ميخواهي checkbox باشه از اين مثال ايده بگير:
    <%@ Page language="C#‎" Codebehind="ValidateCheckbox.aspx.cs"
    AutoEventWireup="false" Inherits="WebApplication1.ValidateCheckbox" %>
    <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN" >
    <HTML>
    <HEAD>
    <script language="javascript">
    function ValidateChecked(oSrc, args){
    if(document.all["<%=chk.ClientID%>"].checked == false){
    alert("Has to be checked.");
    args.IsValid = false;
    }
    }
    </script>
    </HEAD>
    <body>
    <form id="Form1" method="post" runat="server">
    <asp:CustomValidator ClientValidationFunction="ValidateChecked"
    Runat="server" ID="val"/>
    <asp:CheckBox ID="chk" Runat="server" />
    <asp:Button ID="btn" Runat="server" Text="Submit" />
    </form>
    </body>
    </HTML>


    منابع:
    http://forums.asp.net/t/1311985.aspx
    http://www.velocityreviews.com/forum...-checkbox.html

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •