نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: آرایه به Textbox در حالت MultiLine

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    آرایه به Textbox در حالت MultiLine

    با تقدیم احترام...
    عزیزان چطور یک آرایه رو که از طریق ReadallLine از یک فایل متنی پر شده است رو داخل یک TextBox بریزیم؟

  2. #2

    نقل قول: آرایه به Textbox در حالت MultiLine

    فکر کنم این کمکت کنه :
        Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    Dim array() As String
    array = System.IO.File.ReadAllLines("C:\p.txt")
    Dim i As String
    For Each i In array
    TextBox1.Text += i + vbCrLf
    Next
    End Sub

  3. #3

    نقل قول: آرایه به Textbox در حالت MultiLine

    اگر منظورت همون آرایه ای هستش که از فایل تکست خوندی ، برای نمایش هر سطر از فایل تکست توی یک سطر از TextBox نیاز نیاز نیست این کار رو انجام بدی . فقط کافیه از دستور زیر استفاده کنی .

    TextBox1.Text = System.IO.File.ReadAllText("1.txt")

  4. #4

    نقل قول: آرایه به Textbox در حالت MultiLine

    حرف شما درسته
    کدی که من گذاشتم به طور مثال برای ListBox مورد استفاده قرار میگیره برای استفاده از آرایه.

  5. #5

    نقل قول: آرایه به Textbox در حالت MultiLine

    با منی ؟؟ دوست عزیز ، کد شما هم درسته . من وقتی داشتم پست ارسال میکردم ، هنوز پست شما ارسال نشده بود و اگر نه من جواب نمیدادم . در ضمن من فقط جواب اون دوستمون رو دادم که در مورد نمایش توی تکیت باکس پرسید .

  6. #6

    نقل قول: آرایه به Textbox در حالت MultiLine

    نقل قول نوشته شده توسط sari-1369 مشاهده تاپیک
    اگر منظورت همون آرایه ای هستش که از فایل تکست خوندی ، برای نمایش هر سطر از فایل تکست توی یک سطر از TextBox نیاز نیاز نیست این کار رو انجام بدی . فقط کافیه از دستور زیر استفاده کنی .

    TextBox1.Text = System.IO.File.ReadAllText("1.txt")
    فکر کردم منظورتون به کدی هست که من گذاشتم فکر کردم چون طولانی تر از ماله شماست با من هستید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    نقل قول: آرایه به Textbox در حالت MultiLine

    نقل قول نوشته شده توسط sari-1369 مشاهده تاپیک
    اگر منظورت همون آرایه ای هستش که از فایل تکست خوندی ، برای نمایش هر سطر از فایل تکست توی یک سطر از TextBox نیاز نیاز نیست این کار رو انجام بدی . فقط کافیه از دستور زیر استفاده کنی .

    TextBox1.Text = System.IO.File.ReadAllText("1.txt")
    دوست من با این تابع کل متن فایل میشه یه آرایه و نمیشه به Textbox دادش ، ارور میده ، امتحان کن

  8. #8

    نقل قول: آرایه به Textbox در حالت MultiLine

    نقل قول نوشته شده توسط Persianlord مشاهده تاپیک
    دوست من با این تابع کل متن فایل میشه یه آرایه و نمیشه به Textbox دادش ، ارور میده ، امتحان کن
    امتحان کردم . پروپرتی MultiLine تکست باکس رو برابر True قرار دادی ؟

    خطا رو بگو

  9. #9

    نقل قول: آرایه به Textbox در حالت MultiLine

    نقل قول نوشته شده توسط Peyman.Gh مشاهده تاپیک
    حرف شما درسته
    کدی که من گذاشتم به طور مثال برای ListBox مورد استفاده قرار میگیره برای استفاده از آرایه.
    اگر بخواین توی لیست باکس هم نمایش بدید :

            ListBox1.DataSource = System.IO.File.ReadAllLines("1.txt")

  10. #10

    نقل قول: آرایه به Textbox در حالت MultiLine

    نقل قول نوشته شده توسط Persianlord مشاهده تاپیک
    دوست من با این تابع کل متن فایل میشه یه آرایه و نمیشه به Textbox دادش ، ارور میده ، امتحان کن
    کدی که من گذاشتم رو امتحان کردی ؟!

  11. #11

    نقل قول: آرایه به Textbox در حالت MultiLine

    نقل قول نوشته شده توسط sari-1369 مشاهده تاپیک
    اگر منظورت همون آرایه ای هستش که از فایل تکست خوندی ، برای نمایش هر سطر از فایل تکست توی یک سطر از TextBox نیاز نیاز نیست این کار رو انجام بدی . فقط کافیه از دستور زیر استفاده کنی .

    TextBox1.Text = System.IO.File.ReadAllText("1.txt")
    دوست عزیز سوال دوستمون برای آرایه بود این کار اصلاً آرایه ای در کار نیست.

  12. #12

    نقل قول: آرایه به Textbox در حالت MultiLine

    نقل قول نوشته شده توسط Peyman.Gh مشاهده تاپیک
    دوست عزیز سوال دوستمون برای آرایه بود این کار اصلاً آرایه ای در کار نیست.
    چرا ، هست . خروجی تابع ReadAllText() یه آرایه از نوع String هستش .



قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •