نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نمايش داده ها با وارد كردن هر كاراكتر جديد در TextBox

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    58

    Question نمايش داده ها با وارد كردن هر كاراكتر جديد در TextBox

    سلام دوستان!
    من به كدي نياز دارم كه توي TextBox ، با وارد كردن هر كاراكتر ليستي از داده‌هايي كه با اون كاراكتر شروع مي شوند رو از جدولي كه در Sql ساخته شده پيدا كنه و ليست كنه
    اگر كمكم كنيد بسيار ممنون مي شم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    608

    نقل قول: نمايش داده ها با وارد كردن هر كاراكتر جديد در TextBox

    نقل قول نوشته شده توسط sharifat مشاهده تاپیک
    سلام دوستان!
    من به كدي نياز دارم كه توي TextBox ، با وارد كردن هر كاراكتر ليستي از داده‌هايي كه با اون كاراكتر شروع مي شوند رو از جدولي كه در Sql ساخته شده پيدا كنه و ليست كنه
    اگر كمكم كنيد بسيار ممنون مي شم

    Command = "Select PhoneNumber As Bank Where Name Like '" + TextBox.Text + "%'"

    علامت % نشان دهنده این است که هر کاراکتری در انتهای الگو (Pattern) میتواند قرار بگیرد.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    608

    Thumbs up نقل قول: نمايش داده ها با وارد كردن هر كاراكتر جديد در TextBox

    اگه اطلاعات شما به یه GridView اتصال داده (Bind) شده باشه لطفا به نحوه Filter کردن GridView در پستهای دوستان رجوع کنید!

    موفق باشید.

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    58

    Thumbs up نقل قول: نمايش داده ها با وارد كردن هر كاراكتر جديد در TextBox

    بسيار از راهنمايي شما سپاسگزارمفقط ميخواستم ببينم اين كار رو بايد با textbox انجام بدم يا اينكه با listbox ؟؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    608

    نقل قول: نمايش داده ها با وارد كردن هر كاراكتر جديد در TextBox

    نقل قول نوشته شده توسط sharifat مشاهده تاپیک
    بسيار از راهنمايي شما سپاسگزارمفقط ميخواستم ببينم اين كار رو بايد با textbox انجام بدم يا اينكه با listbox ؟؟؟؟
    یعنی چی؟ کدوم کار؟

  6. #6

    نقل قول: نمايش داده ها با وارد كردن هر كاراكتر جديد در TextBox

    اون چیزی که می خواین دقیقا کد زیر است:


    fnametxt.AutoCompleteMode = System.Windows.Forms.AutoCompleteMode.Suggest
    fnametxt.AutoCompleteSource = System.Windows.Forms.AutoCompleteSource.CustomSour ce
    Dim dr As SqlDataReader
    Dim cm As SqlCommand
    cm = New SqlCommand("select * from stu", con)
    dr = cm.ExecuteReader()
    While dr.Read
    fnametxt.AutoCompleteCustomSource.Add(dr("fname"). ToString)
    End While
    dr.Close()

    که fnametxt نام textbox و fname نام فیلدمون است

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار karim orooji
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد (پایتخته معنوی ایران)
    پست
    1,376

    نقل قول: نمايش داده ها با وارد كردن هر كاراكتر جديد در TextBox

    با سلام
    این برنامه کمکت میکنه
    بعد از باز شدن برنامه حرف س رو بزن اسامی که که با حرف س شروع شدند رو نمایش میده



    موفق باشی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    58

    نقل قول: نمايش داده ها با وارد كردن هر كاراكتر جديد در TextBox

    از كمكتون بسيار سپاسگزارم
    خيلي مفيد بود

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •