نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: کار با dbISAM

  1. #1

    کار با dbISAM

    سلام
    نسخه Trialرو دانلود کردم و به یه سری مشکلاتی برخوردم که خواهش میکنم راهنمایی کنید

    می خوام Table بسازم...Help رو که میخونم این کد رو گذاشته

    with DBISAMTable1 do
    begin
    DatabaseName:='c:\New Folder';
    TableName:='customer';
    with FieldDefs do
    begin
    Clear;
    Add('CustNo',ftFloat,0,True);
    Add('Company',ftString,30,False);
    Add('Addr1',ftString,30,False);
    Add('Addr2',ftString,30,False);
    Add('City',ftString,15,False);
    Add('State',ftString,20,False);
    Add('Zip',ftString,10,False);
    Add('Country',ftString,20,False);
    Add('Phone',ftString,15,False);
    Add('FAX',ftString,15,False);
    Add('Contact',ftString,20,False);
    end;
    with IndexDefs do
    begin
    Clear;
    Add('','CustNo',[ixPrimary]);
    Add('ByCompany','Company',[ixCaseInsensiti ve],
    '',icDuplicateByte);
    end;
    If not Exists then CreateTable;
    Active:=True;
    end;

    ولی یاد نداده(یا شاید من ندیدم!) چطوری میشه به حالت Design Time و از طریق انگولک کردن پراپرتی ها Table رو ایجاد کرد...
    آیا چنین امکانی هست ؟
    آیا میشه جداول پیش ساخته شده مثل Ms-Access رو Import کرد؟
    آیا میشه از طریق ADO به جدول متصل شد؟
    آیا همیشه باید مسیر Folder رو هم داد و نمیشه مثل SQL-Server فایل رو Attach کرد؟

  2. #2
    سلام

    افشین جان فکر کنم نسخه آزمایشی این نرم افزار رو بتونی از سایتش بگیری.

    EMS DBISAM Manager

    http://www.softforall.com/SoftwareDe...er08040056.htm

  3. #3
    نسخه آزمایشی این نرم افزار رو بتونی از سایتش بگیری. EMS DBISAM Manager
    :cry: :cry: چرا من دست رو هر چی می ذارم اینطوری از آب در میآد؟

  4. #4
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    شما باید Additional Tools رو از سایت مربوطه دانلود کنی. این نرم افزار جانبی مجانی است.

  5. #5
    با تشکر از دوستان عزیز :flower:

  6. #6
    1) حالا اگه بخوایم با DBISAM برنامه تحت شبکه بنویسیم کدوم اجزا باید در طرف Server باشند و کدوم ها در طرف Client ؟
    آیا باید Server Administration Utility و DBISAM Database Serverهر دو نصب شوند؟

    2) هر وقت که می خوام از گزینه Login در اجزای DBISAM استفاده کنم Username و Password می خواد... از اونجایی که من رمزی تعریف نکردم نمی دونم چی باید بزنم

    3) منطق و مفهوم (12006)administrative connections port و(12005)regular data connections چیه؟

  7. #7
    1) حالا اگه بخوایم با DBISAM برنامه تحت شبکه بنویسیم کدوم اجزا باید در طرف Server باشند و کدوم ها در طرف Client ؟
    در سمت Client باید یک شی Session برای هر Database موجود باشد. همین.

    2) هر وقت که می خوام از گزینه Login در اجزای DBISAM استفاده کنم Username و Password می خواد... از اونجایی که من رمزی تعریف نکردم نمی دونم چی باید بزنم
    افشین جان کمی دقت کن فکر کنم داری مسیر رو اشتباه میری.
    قضیه ساده تر از این صحبتهاست.

    3) منطق و مفهوم (12006)administrative connections port و(12005)regular data connections چیه؟
    برای امنیت بیشتر اتصال به سرور دو پورت جداگانه برای اتصال به سرور تعریف شده اند.

    برای برنامه شما که قرار است دست مشتری باشد فقط پورت 12005 مناسبه.

  8. #8
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    اگه بخوایم با DBISAM برنامه تحت شبکه بنویسیم کدوم اجزا باید در طرف Server باشند و کدوم ها در طرف Client ؟
    فایل اجرایی سرور (dbsrvr.exe) باید در سرور اجرا شود. در سمت کلاینت نیز همانطور که برادر کلینیک گفت باید یک کامپوننت TDBISAMSession بر روی فرم قرار داده و مشخصه SessionType آن را بر روی Remote تنظیم کنی.


    هر وقت که می خوام از گزینه Login در اجزای DBISAM استفاده کنم Username و Password می خواد... از اونجایی که من رمزی تعریف نکردم نمی دونم چی باید بزنم
    پس از اجرا کردن برنامه سرور با استفاده از <span dir=ltr>Server Administration Utility (srvadmin.exe)</span> به سرور متصل شده و دیتابیس ها و کاربران مربوطه را تعریف کنید. از این پس میتوانید با استفاده از مشخصات کاربری تعریف شده از درون برنامه تان به سرور متصل شوید.

  9. #9
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298
    با پوزش از اساتید

    برای ورود برای اولین بار به صورت پیش فرض یک USER و Password وجود دارد اگر در Help Dbisam بگردی به راحتی پیدا می کنی
    :موفق:
    پس از دو سال بررسی بلاخره به بازار آمد
    متفاوت و هوشمندانه
    برای ورود کلیک کنید
    IMEN LOCK

  10. #10
    دست همه سروران طلا :flower:

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: کار با dbISAM

    سلام
    تو برنامت از دستور زیر استفاده کن البته بعد از اینکه انجین فعال کردی.
    addServerDatabase
    addServerUser
    addServerDataBaseUser

    استفاده کنین

  12. #12
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298

    نقل قول: کار با dbISAM

    كاشكي يك نگاهي به تاريخ پستها مي نداختي
    پس از دو سال بررسی بلاخره به بازار آمد
    متفاوت و هوشمندانه
    برای ورود کلیک کنید
    IMEN LOCK

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: کار با dbISAM

    خب من نگاه کردم
    ولی چون خودم این مشکل رو داشتم و به اینجا رسیدم و جوابی پیدا نکردم
    بخاطر همین بعد از اینکه مشکلم رو حل کردم جوابش رو اینجا گذاشتم

تاپیک های مشابه

  1. نحوه استفاده صحیح از DBISAM جهت بالا بردن امنیت رکوردها
    نوشته شده توسط دنیای دلفی در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 20 اسفند 1387, 18:40 عصر
  2. DBISam
    نوشته شده توسط nima_trade در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 06 تیر 1387, 12:54 عصر
  3. آیا کریستال ریپورت به بانک DBISAM لینک می شود ؟
    نوشته شده توسط ali_abbasi22145 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 20 خرداد 1384, 17:35 عصر
  4. DBISAM رو توضیح بدهید!
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 25 فروردین 1384, 02:27 صبح
  5. دستورات SQL برای DBISAM
    نوشته شده توسط Mohammad S در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 09 خرداد 1383, 13:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •