نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نحوه استفاده از Object های یک فرم در فرم دیگر؟

  1. #1

    نحوه استفاده از Object های یک فرم در فرم دیگر؟

    چگونه می توان از Object های یک فرم در درون یک فرم دیگر استفاده کرد؟
    در ویژوال بیسیک 6 این کار براحتی انجام می شد :
    frmPersonel.txtPersonelName.text

    با استفاده از Shared می توان این کار را انجام داد ولی کار راحتی نیست.


    با تشکر

    [/quote]

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    136
    تا وقتی که شما یک فرم را New نکردید خیر.
    اما با Shared میتونید. زیاد هم سخت نیست

  3. #3
    در مورد scope یا access level های دات نت قبلا بحث شده: http://www.barnamenevis.org/viewtopic.php?t=22859
    هر که بر مرکب باطل نشیند ، در سراى پیشمانى فرودش مى‏آورند

  4. #4
    گاهی اوقات که از Public Shared استفاده می کردم دیگر کنترلهای فرم مربوطه دیده نمی شدند
    در ضمن مجبور بودم هر زیر روالی را که می خواستم از آن فرم استفاده نمایم را Shared کنم

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    558
    سلام
    منم یه راه حل دیگه بهت میگم
    تو موقع New کردن فرم بعدی فرم فعلی رو بعنوان فرم والد برای اون تعریف کن
    اینجوری اجازه دسترسی به فیلدهای اون رو از طربق فرم جدید داری
    برای این کار هم کافیه تابع New فرم دوم رو که میخوای تو فرم اول اونرو ایجاد کنی Overload کنی و یه متغیر جدید برای نگهداری فرم والد هم تعریف کنی :

    تعریف متغیر جدید

      Private CallingForm As Object

    تابع New اصلی فرم

      Public Sub New()
    MyBase.New()

    'This call is required by the Windows Form Designer.
    InitializeComponent()

    'Add any initialization after the InitializeComponent() call

    End Sub

    تابع New جدید

      Public Sub New(ByVal frmCaller As Object, ByVal SqlConn As String)
    MyBase.New()

    'This call is required by the Windows Form Designer.
    InitializeComponent()

    'Add any initialization after the InitializeComponent() call
    CallingForm = frmCaller
    End Sub

    فراخوانی اجزای فرم والد

        If Not IsNothing(CallingForm) Then
    CallingForm.Do...
    End If


    ایجاد فرم فرزند و ارسال فرم والد برای آن
            Dim frmMain As New FormMain(Me)

  6. #6
    جناب آقا مجید گل با تشکر ارز جوابتون
    روشی که شما پیشنهاد دادید را اجرا کردم اما چیزی که متوجه شدم این بود که با استفاده از این روش فقط می توان به ویژگیهای خود فرم دسترسی پیدا کرد در حالیکه هدف من دسترسی به متغیرها و کنترلهای قرار داده شده بر روی فرم می باشد بعنوان مثال خواندن مقدار Cell یک DataGrid

    در ضمن اگر ممکن است یک مثال عملی با استفاده از Shared بزنید



    با تشکر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 20 آبان 1387, 12:00 عصر
  2. Object reference not set to an instance of an object.
    نوشته شده توسط mammad_kami در بخش C#‎‎
    پاسخ: 27
    آخرین پست: سه شنبه 24 مهر 1386, 15:58 عصر
  3. Object reference not set to an instance of an object
    نوشته شده توسط negar_1986 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 02 مهر 1386, 04:25 صبح
  4. Object reference not set to an instance of an object
    نوشته شده توسط almanden در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 16 مرداد 1386, 19:53 عصر
  5. خطای Object reference not set to an instance of an object
    نوشته شده توسط sunboy در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 11 شهریور 1383, 10:50 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •