نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ساختن فرم لاگین

  1. #1

    Post ساختن فرم لاگین

    سلام دوستان
    به کمکتون نیاز داشتم
    من تو برنامه نویسی تازه کارم و اینم بگم که جستجو کردم اما به نتیجه نرسیدم
    تو همین اول کار پروژه موندم
    میخوام یه فرم لاگین درست کنم که کاربر اسم کاربری و رمز عبور خود رو که داد با چک کردن صحت اون اجازه ورود به کاربر برای ورود به برنامه رو بده.
    اون کدهایی هم که تو فرم لاگین استفاده کردم رو براتون نوشتم که همشون هم از سایت خودمون کمک گرفتم.
    حالا تو قسمت if موندم که نمیدونم وقتی دستور select اجرا میشه ، اگه نام کاربری و پسورد مشابه یافت شد ، چه چیزی رو مقدار دهی میکنه که من بخوام اونو چک کنم.
    ممنون میشم از دوستان که منو راهنمایی کنن.

    Imports System.Data
    Imports System.Data.SqlClient

    Public Class frmlogin
    Dim cnn As New SqlConnection()
    Dim cmd As New SqlCommand()
    Dim sda As New SqlDataAdapter()
    Dim ds As New DataSet()

    Private Sub Connect()
    cnn.ConnectionString = "Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=D:\daftardata base.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True"
    End Sub

    Private Function LoadAll() As DataSet
    Connect()
    cmd.CommandText = "select * from karbaran where username='" + txtusername.Text + "' and password='" + txtpassword.Text + "'"
    cmd.Connection = cnn
    sda.SelectCommand = cmd
    sda.SelectCommand.Connection = cnn
    cnn.Open()
    sda.Fill(ds, "Barnamenevis")
    cnn.Close()
    Return ds
    End Function

    Private Sub btnenter_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnenter.Click

    Connect()
    cmd.Connection = cnn
    cnn.Open()
    cmd.ExecuteReader()

    If ..................Then

    frmmain.Show()

    End If

    End Sub


    End Class

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Alghoochi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    C:\Windows
    پست
    390

    نقل قول: ساختن فرم لاگین

    بهتر نیست تعداد سطرهایی که یوزر و پسورد اونها اونیه که کاربر وارد کرده رو پیدا کنی.
    اگه صفر باشه یعنی این یورز و پسورد تو بانک اطلاعاتی نیست ولی اگه یک باشه یعنی یوزر و پس درسته

  3. #3

    نقل قول: ساختن فرم لاگین

    ممنون دوست عزیز که پاسخ دادین
    فکر کنم منظور شما این دستور باشه.
    این دستور رو امتحان کردم در هر حالت چه درست و چه اشتباه مقدار 1 برمیگردونه.
    شما با کدام دستور پیشنهاد می کنین؟


    MsgBox(ds.Tables(0).Rows.Count.ToString)
    If ds.Tables(0).Rows.Count>0 Then

    frmmain.show

    End If

  4. #4

    نقل قول: ساختن فرم لاگین

    سلام

    اقا این مشکل با چک کردن این مقدار با if حل شد.

     If ds.Tables(0).Rows.Count > 0 Then
    end if

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Alghoochi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    C:\Windows
    پست
    390

    نقل قول: ساختن فرم لاگین

    نقل قول نوشته شده توسط feridoon مشاهده تاپیک
    سلام

    اقا این مشکل با چک کردن این مقدار با if حل شد.

     If ds.Tables(0).Rows.Count > 0 Then
    end if
    شما اطلاعات رو دریافت می کنید و بعد تعداد سطرهای اونو می شمارید. من می گم فقط درخواست بدید تا خود oledb تعداد سطرها رو بشماره و جواب رو براتون بفرسته. تو طراحی سایت این کار برای استفاده بهینه از پهنای باند و سرعت سایت خیلی مؤثره.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •