صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 121

نام تاپیک: الگوریتم تولید شماره شارژ ایرانسل

  1. #41
    کاربر دائمی آواتار dr.pantagon
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پاریس کوچولو
    سن
    35
    پست
    311

    نقل قول: الگوریتم تولید شماره شارژ ایرانسل

    دلسرد چرا ؟
    برای اطلاع باید عرض کنم ایرانسل همچین افراد مخی رو استخدام می کنه با حقوق خوب !!!
    چی کار من داری که کی هستم و چی کاره هستم منم یک آدم عادی مثل شما.
    100% من خنده داره نیست از حتمی یک چیز اون ورتر روش حساب کن

    ولی نه جدا نا امید نشید بدونید اگر بتونید ، ایرانسل استخدامت می کنه با حقوق خیلی بالا تو اینم شک نکن

    ولی پیشنهاد: دنبال چیز هایی مثل مواردی که حتی به عقل خودتون جور در نمی یاد نرید منظورم سیستم BTS چون هیچ IP یا مشخصاتی از سرور های سارژ ندارید پس نمی تونید چیزی رو چک کنید
    به سرور ریجیستر سیم کارت ها هم دسترسی ندارید ( چون این سیستم لوکال می باشد )

    immortalboy عزیز من 0 شما و دوستان 100
    IP سرور شارژ ها رو بزارید یا بگید چه جوری می تونید Request بدید و جواب بگیرید چون هر کاری کنی و هر جوری بعد از چند بار مسدود می شی

  2. #42
    کاربر تازه وارد آواتار Empyrium
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    frozen pandemonium
    پست
    42

    نقل قول: الگوریتم تولید شماره شارژ ایرانسل

    نقل قول نوشته شده توسط dr.pantagon مشاهده تاپیک


    ولی پیشنهاد: دنبال چیز هایی مثل مواردی که حتی به عقل خودتون جور در نمی یاد نرید منظورم سیستم BTS چون هیچ IP یا مشخصاتی از سرور های سارژ ندارید پس نمی تونید چیزی رو چک کنید
    به سرور ریجیستر سیم کارت ها هم دسترسی ندارید ( چون این سیستم لوکال می باشد )

    دوست عزیز به نظر می رسه شما کمی احساس خطر کردین،این جور که شما داری نفی می کنید این موارد بالا را شک بر انگیزه!

    در مورد "مشخصاتی از سرور های شارژ ندارید" به هر حال این bts هستش که رابط کانکت کاربر با سرور های شارژ هستش شاید bts sniffer ها تا حدی کمک کننده باشند با یک سرچ دو دقیقه ای bts snifer رو پیدا کردم ..

    هیچ چیز مطلق نیست به مانند اشاره هایی که شما کردین

  3. #43
    کاربر دائمی آواتار dr.pantagon
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پاریس کوچولو
    سن
    35
    پست
    311

    نقل قول: الگوریتم تولید شماره شارژ ایرانسل

    هیچ چیز مطلق نیست درسته ولی
    وقتی نمی تونی به BTS ها کانکت بشی از طریق وایرلس چی ؟ این مطلق هست اما و زیرا و اگر نداره

    چیزی رو BTS ها نیست که بخوای کانکت بشی BTS ها یک رابط هستن بین گوشی شما و سرورهایی که فقط اطلاعات رو از شما می گیرن و فیلتر می کنن و می فرستن سمت سویچ اصلی برای سرورهای مختلف

    این سرور ها مشخصات خاصی رو با یک سری پارامتر خاص می گیرن که یک چیز شبیه یک بیت پریتی همراه با اطلاعات ارسال می شه که می گه این پاکت اطلاعاتی ولید هست یا نه از گوشی با این مشخصات هست نه از PC

    بله خیلی نرم افزار ها و اسکنر ها هستند که خیلی کار های میکنن
    این یک باگ توی IIS6 webdav هست با باهاش ماکروسافت رو هک کن
    http://www.milw0rm.com/exploits/8806

    دلیل شد ؟ چون باگ هست و مربوط به ماکروسافت هست ماکروسافت هک بشه ؟

    چرا هک نشد وقتی که این باگ پابلیک نشده بود ؟
    از webdav نکنه استفاده نمی کنه ؟ چرا ماکروسافت هم استفاده می کنه ولی دلیل نداشت هک بشه

    خیلی چیز ها و خیلی اشخاص وجود دارند که خیلی کار ها می کنند ولی دلیل نداره همه جا جواب بده

    مطلق بودن یا نبودن ذاتی نیست ولی اکتسابی هست این یادت باشه !!!
    میشه کسب کردش کاری که ماکروسافت کرد و با این باگ هک نشد یا خیلی مثال های دیگه

  4. #44

    نقل قول: الگوریتم تولید شماره شارژ ایرانسل

    سلام به همه دوستتان عزیز
    اول بگم که همه ی بحث های پستارو خوندم همه جالب بو و امیدوارم که این بحث ادامه پیدا
    کنه که به نتیجه ای برسیم
    من نه متخصص مخابراتم و نه موافق دوستان و نه مخالف
    یکی از پستا یکی از دوستان گفته بود که اگر یکی یه شماره ای رو پیدا کنه که از قضا درست
    هم باشه حق کاربری که همون کارتو می خره چی میشه؟
    بله ناحقی پیش می آید .ولی کاریش نمیشه کرد. دوستنانی که ایرانسل دارن گاهی براشون پیش اومده که
    کدی که وارد کنن کار نمی کننه البته بازم بگم خیلی خیلی نادره برای من اگر اشتباه
    نکم دوبار پیش اومد و ممکنه که قبلا هپولی هپو شده باشه کاری ندارم
    اینکه اگوریتمی وجود داره شکی نیست و باید برحسب زمان باشه چون بالاخره این شماره
    دوازده رقمی تموم میشه و باید Rewrite صورت بگیره و مسلما بر حسب زمان این عمل
    انجام میشه.اون دوستی که میگه الگرتمی وجود ندارد احتمالا داره کل کل می کنه چون
    اگه الگورتیمی وجود نداشت تعداد خطا های ایرانسل خیلی خیلی بالا میرفت که این به ریسکه
    درمورد هک شدن سیستم و نمی دونم BTS هیچ چیزی از ما ایرانیا بعید نیست
    حتی اگه همه جریانها یک طرفه باشه
    من قبلا شنیده بودم که الگوریتم ایرانسل لو میره و بازنمیسی می کنن
    اتفاقا تو یکی از سایت خبری معتبر خونده بدم که الان حضور ذهن ندارم
    ایرانسل یا همراه اول شرکت های بزرگی هستند به نظر شما اونا فکر حملاتو نکردند؟
    و به همین راهتی با چنتا وسایل بشه هکش کرد؟اگه اینطوره که من براش متاسفم
    واسلام

  5. #45
    کاربر تازه وارد آواتار Empyrium
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    frozen pandemonium
    پست
    42

    نقل قول: الگوریتم تولید شماره شارژ ایرانسل

    دوستان، نگاهی به این خالی از لطف نیست

    Random number generation

    توابعی ای که اعداد راندوم تولید می کنه و دامنه تابع هم زمان هستش

    تولیدکننده‌های اعداد شبه تصادفیالگوریتم‌هایی با قابلیت تولید اعداد تصادفی هستند هرچند اعداد تولید شده توسط آنها به طور تناوبی تکرار می‌شود

    . یکی از متداولترین تولیدکننده‌های اعداد تصادفی ،
    LCG Linear Congruential Generator است که رابطه‌ای بازگشتی دارد:





    بیشترین تعداد عددی که این رابطه می‌تواند تولید کند m عدد شبه تصادفی است.

  6. #46
    کاربر دائمی آواتار dr.pantagon
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پاریس کوچولو
    سن
    35
    پست
    311

    نقل قول: الگوریتم تولید شماره شارژ ایرانسل

    الگوریتم زیاد هست حتی الگوریتم هایی که تظمین می کنن عدد شبه تصادفی هم ساخته نشه و 100% غیر قابل تکرار باشن ولی این الگوریتم ها اتمام پذیر هستند اون هم با داشتن 12 رقم
    با yoyoyo عزیز موافقم ایرانسل خیلی بزرگتر از اون چیزی هست که بتونین فکر کنین در این سیستم هم ایرانی ها هستند و روابط رو به خیلی چیز ها ترجیح می دهند البته فقط در بحث مالی اینجوری هست در بحث فنی کسی حق این کار ها رو نداره

    ایرانسل برای سری تبلیغات جدید خود حدود یک ماه پیش 3 میلیون خودکار تبلیغاتی سفارش داد توی تهران هر خود کار رو حدود 180 تا 200 قیمت دادند طرف فاکتور کرد همین قیمت رو ، و رفت چین هر خودکار رو با 30 تومان تهیه کرد حالا خودتون حساب کنید چه پولی خورده !!! 3 میلیون خودکار که هر کدوم 30 خریده بود رو 180 حساب کرده باشه

    ولی تو بخش فنی حق جابه جا کردن این کار ها رو ندارن چون مقررات خیلی سخت گیرانه ای از طرف چندین مدیر ارشد گذاشته شده است

  7. #47

    نقل قول: الگوریتم تولید شماره شارژ ایرانسل

    واقعا بحث ها سازنده بود!
    البته جسارته ها، ولی آدم ناراحت می شه. مردم درباره ی برجهای هانول، پلهای نمی دونم چی چی، یا هزار جور چیز دیگه فکر می کنن یه قضیه ای توی ریاضی و کامپیوتر می شه که یک عالمه دانشجو و استاد در سرتاسر دنیا روی اون بحث می کنن، اون وقت ما باید روی مسائلی که نتیجه ش مفتی به دست آوردن چیزی باشه!!! همون قضیه ی قدیمیه که میگن ایرانی ها همه ی استعدادشون رو توی حقه بازی و کلاه برداری خرج می کنن! البته به دوستان برنخوره، من کوچیک همه ی شما هستم. خودم هم یک بار امتحان کردم، ولی برای همراه اول. فکر کنم حدودا ده بار شد، بعد...
    هیچی فقط به مدت یک ماه حسابم از کار افتاده بود!... همین
    خلاصه موفق باشید، وارثان بوعلی، رازی، خیام و خوارزمی
    یا علی

  8. #48
    کاربر تازه وارد آواتار Empyrium
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    frozen pandemonium
    پست
    42

    نقل قول: الگوریتم تولید شماره شارژ ایرانسل

    نقل قول نوشته شده توسط dr.pantagon مشاهده تاپیک
    الگوریتم زیاد هست حتی الگوریتم هایی که تظمین می کنن عدد شبه تصادفی هم ساخته نشه و 100% غیر قابل تکرار باشن ولی این الگوریتم ها اتمام پذیر هستند اون هم با داشتن 12 رقم
    الگوریتم لوهن یکی از رایج ترین ها در دنیا می باشد و با داده های معتبر قابل تعریف به احراز هویت اعداد می پردازد.
    کاربرد این الگوریتم در ایالات متحده :
    credit card numbers
    IMEI numbers-
    National Provider Identifier numbers
    Canadian Social Insurance Numbers.
    این الگوریتم در مبنای ده کار می کند.و توسط دانشمندی به نام Hans Peter Luhn در شرکت ibm در سال 1960 ساخته شد که امروزه هم استفاده گسترده ای در اکثر کشور های پیش رفته را دارد.
    برسی کامل این الگوریتم :
    دوست عزیز وقتی دامنه تابع بر اساس یک سری پارامتر هایی مثل بازه زمان تغییر کنه با 12 رقم مشکلی پیش نمی آید،عددی که سال قبل یک بار تولید شده و مصرف هم شده ،دو سال دیگر هم تولید شود تاثیری ، در روند سیستم نخواهد داشت،
    با تحلیل کامل این الگورتیمی که معرفی شد ،به طور واضح یک سری پارامتر های موثر با یک الگوریتم در حال تلفیق می باشد که با عث می شود هیج مشکلی در روند کار به وجود نیاید، و از تمامی exception ها جلو گیری کند.
    شما به یک جمله در مورد بحث بسنده می کنید و یک انشاء در وصف تخلفات اداری،قوی بودن تیم و...موارد حاشیه ای می نویسی، شکی در این نیست که این ارگان و به گفته خودتان از لحاظ اخلاقیات سیستم اداری یازده هزار و هشصد تومان بیشتر نمی یارزه ...
    و در مورد تیم فنی هم ، شما سیع در بزرگ جلوه دادن قضیه را دارین، به نحوی در مورد تیم فنی و عظمت ایرانسل صحبت می کنید که به نظر می رسه تمام نوابغ ایران جمع شدن که یک ااگوریتم برای شارز کارت تولید کنند، مبحثی که حدود به بیست سال در دنیای IT در ایلات متحده دارن روش کار می کنن و صاحب تئوری هستن در این زمینه،...
    یعنی ایرانسل که هنوز 4 سال از نصب دکل هاش نمی گذره و برای یک تماس ساده باید 200 بار دکمه call گوشی را فشار بدی... خودش را بزرگتر و قوی از دانشمندان ارگان هایی مثل IBM می دونه؟

  9. #49

    نقل قول: الگوریتم تولید شماره شارژ ایرانسل

    سلام.
    دوست عزیز Empyrium
    بحث سر این نیست که ایرانسل خودشو بزرگتر از کی می دونه!
    من تو پست قبلیم گفتم شرکته بزریگیه از این نظر که حداقا برای افرادی مبتدی مثل من راه ها رو
    بسته ممکنه مثلا یک ابر دانشمند پیدا شه این مرز بشکنه ولی ما ..
    موفق باشید

  10. #50
    کاربر دائمی آواتار dr.pantagon
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پاریس کوچولو
    سن
    35
    پست
    311

    نقل قول: الگوریتم تولید شماره شارژ ایرانسل

    دوست عزیز انشا یا غیر انشا ، رمان یا غیر رمان
    حقیقت یکم متفاوت تر از اینی هست که شما می بینی
    نه از دانشمند ها ی IBM کم تر هستند ولی این چه ربطی داره ؟ مثال گدای پادشاه رو شنیدی ؟

    تو ایران خیلی بزرگتر از این شخصی که گفتین وجود داشت و ، وجود داره و به وجود خواهد اومد که اروپایی ها یا ... سعی می کنن حتی بعد از مرگشون هم وابسته به خودشون نشون بدم / امثال دکتر حسابی ها کم نیستن که انییشتین ها دوست دارند با این حسابی ها همدم شوند.

    الگوریتم تولید شارژ توسط ایرانی ها طراحی نشده
    و اما

    شما  به یک جمله در مورد بحث بسنده می کنید و یک انشاء در وصف تخلفات اداری،قوی بودن تیم و...موارد  حاشیه ای می نویسی


    در مورد تخلف اداری و چیزی که گفتم رو نمی تونین شنیده باشید چون خودکار ها برای عید باستان می یاد بیرون و پخش می شه.
    قوی بودن تیم !!! من این حرف رو نزدم ، نه قوی معنی نمی ده . ترجیح می دم بگم توانا تر در این برهه از زمان
    موارد حاشیه ای !!! مطمعنی می خوای شارژ کارت هک کنی ؟ حاشیه معنی داره ؟

    شما بیرون هستنید پس از حاشیه به مرکز می رسی نه از مرکز به حاشیه وقتی بیرون هستی. ( وقتی یاد گرفتین مثل این فیلم هایی که نشون می دن برین آشغال کاغذ ها رو چک کنین برای یک ابسیلون اطلاعات اون موقع متوجه می شید که حاشیه خیلی پر ارزش هست . حتی اگر تو سطل آشغال باشه)

    یعنی ایرانسل که هنوز 4 سال از نصب دکل هاش نمی گذره  و برای یک تماس ساده باید 200 بار دکمه  call  گوشی را فشار بدی...


    زدی تو خال . درسته 200 بار باید دکمه رو فشار بدی تا بهت پیغام بده مشترک در دسترس نیست . ولی اشتباهت اینجاس که هیچ تفکیکی بین بخش های فنی نمی تونی بزاری
    بخش فنی رو کلی می بینی.

    ایرانسل خودش رو بزرگ نمی دونه ولی ما دوست داریم از راه های راحت به جواب برسیم. BTS snifer
    ما نمی تونیم وصل شیم شما حرف از Snif می زنید !!! هر چند که منظور شما Signal Scaning بوده ولی چیزی گیریتون نمی یاد

    با yoyoyo عزیز موافقم که می گه
     حداقا برای افرادی مبتدی مثل ما راه ها رو بستن

    باید دنبال راهی باشی که کسی بهش فکر نکرده باشه . سخته ولی ممکنه

  11. #51
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: الگوریتم تولید شماره شارژ ایرانسل

    ميشه بگين در نهايت ميخواين به چي برسين؟

    اگه ميخواين هكش كنين كه محاله...

  12. #52
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    هه‌ورامان
    پست
    220

    نقل قول: الگوریتم تولید شماره شارژ ایرانسل

    سلام
    یه برنامه می زارم که در همین رابطه هست.
    اونایی که دنبال الگوریتم هستن شاید این به دردشون بخوره ، ولی به نظر خودم این روش اصلا علمی نیست و باید به فکر همون روشی بود که در چند پست قبلی بهش اشاره شد.

    امیدورام دوستان به نتیجه برسند.

    برنامه ضمیمه شده است.
    آخرین ویرایش به وسیله qanewaisi : دوشنبه 14 تیر 1389 در 19:04 عصر

  13. #53
    کاربر جدید آواتار safironlinee
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    فارس
    پست
    21

    نقل قول: الگوریتم تولید شماره شارژ ایرانسل

    سلام دوستان
    من رشته مهندسی تکنلوژی درس خوند یکمی اطلاعات دارم .... امیدوارم بکارتون بیاد.
    ایرانسل برای تولید شماره ها الگوریتم نویسی داره و این نیست که مثلا برای تولید 1 ملیون کد 12 رقمی با یک برنامه تولید اعداد رندوم کار کنه!!!
    اول برنامه نویسانش با ید الگوریتم را بنویسن بعدش اون الگوریتم داخل برنامه تولید اعداد تصادفی پیاده کنن.
    یعنی اینکه اگر 1 ملیون کد 12 رقمی تولید شد همشون با قانون خاصی ایجاد می شن که هیچ برنامه دیگه نمی تونه ضابطه رو تولید کنه.
    مثلا 856452368742 در نظر بگیرین ؟

    برای مثال :یکی از الگوریتم ها این هست که از سمت چپ یعنی از 8 تا 2 رو با هم جمع کنه بعد تقسیم بر 6 کنه و بعد به اضافه 30 کنه اگه باقیمانده عدد 2 شد تشخیص داده می شه که این کد مال خود ایرانسل هست و..
    وقتی شما *144*1# و کد 12 رقمی رو می زنین بر اساس یک الگوریتم که با اسفاده از یونی کد خود ایرانسل چک میشه ابتدا مثل بالا چک می کنه که این کد مثلا باقیماندش 2 میشه یا نه

    اگه نشد که خطا میده ولی اگه درست باشه مرحله بعد شروع میشه که باید این کد 12 رقمی رو به دیتابس ایرانسل اطلاع بده تا اونجا به عنوان استفاده شده تیک بخوره تا کسی دیگه نتونه از اون استفاده کنه.
    و برای کارتی که مثلا ایرانسل فروخته و هنوز استفاده نشده باید بگم که هر سرور دیتابیس پس از تیک خوردت مثلا 20000 کارت اسفاده شده کارت های سالم رو می فرسته رو سرور جدید تا چندین مرحله تا اینکه به پریود زمانی خودش برسن.

    راستی دوستان عزیز اینجا محل خوبی واسه تبادل اطلاعات هست پس سعی کنیم بحث کل کل رو حذف کنیم و از دانش هم استفاده کنیم.
    موفق باشین.

  14. #54
    کاربر دائمی آواتار dousti_design
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زنجان - تهران
    پست
    617

    نقل قول: الگوریتم تولید شماره شارژ ایرانسل

    سلام بچه ها! یه فکری بکنید به نظر من با الگوریتم ژنتیک میشه این کار رو انجام داد.
    12 تا عدد تولید رندوم تولید میکنیم. حالا میاییم هر عدد رو با توجه به موقعیتش با تمام کارت شارژهای قبلی(اعداد قبلی) مقایسه میکنیم(یعنی مثلا عدد پنجم از این کارت شارژ با عدد پنجم از اونی که توی دیتابیس هست. حالا مثلا عدد اولی 5 هست و 10 تا کارت شارژ توی دیتابیس پیدا شده که اولشون 5 است. حالا میاییم عدد دوم رو مقایسه میکنیم. فرض کنید فقط یک کارت شارژ پیدا شد که عدد دومش هم با عدد دوم این برابر باشه. حالا عدد سوم رو بررسی میکنیم و همینطوری ادامه میدیم تا آخر(هر عدد تکراری میزان برازندگی رو میاره پایین). حالا میاییم عدد دوم رو مقایسه میکنیم. مشابه هارو پیدا میکنیم و بعد عدد بعدی و...
    اینطوری اعدادی که پشت سرهم تکراری هستن پیدا میشن.(از هرجای شماره که شروع شده باشن)
    و بعد مثلا اگر درصد برازندگی کمتر از 70% شد. کراس آور میکنیم. و یا اصلا بیخیالش میشیم و یه شماره دیگه تولید میکنیم. اگه کراس آور کنیم و اگه جهش رو هم دخالت بدیم فکر کنم یه چیز خوب در بیاد!
    موفق باشید!

  15. #55
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    148

    نقل قول: الگوریتم تولید شماره شارژ ایرانسل

    اگه بخواین به الگوریتم برسید به 2 تا شارژ پشت سر هم نیاز دارید . فکر کنم ایرانسل میاد کاری می کنه که کسی به دو تا شارژ پشت سر هم دسترسی نداشته باشه . مثلا اگه شما 1 شارژ از تهران می گرین شارژ بعدی در تبریز فروخته می شه .

  16. #56
    کاربر دائمی آواتار Bahram0110
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز | یاسوج | اهواز
    پست
    1,059

    نقل قول: الگوریتم تولید شماره شارژ ایرانسل

    نگشتم نیست، نگرد نیست!

    فرض کنید در هر لحضه 1 میلیون کارت شارژ در بازار وجود دارد.
    کل کارت شارژ های ممکن : 999999999999 عدد
    پس شانس شما برای تولید یک شارژ صحیح : 1000000/999999999999 مساوی است با 0.000001000000000001000000000001
    یعنی حدود یک میلیونم

  17. #57
    کاربر جدید آواتار P_Norton
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    همین نزدیکی
    پست
    27

    نقل قول: الگوریتم تولید شماره شارژ ایرانسل

    تقریبا با دوستمون«pikoolas»موافقم

    ضمن اینکه این کد شارژ ها با شماره سریال روی کارت یه ارتباطی دارن
    و اینکه کدهای تولید شده تو ایرانسل باید کمتر از 12 رقم باشه و یکی دو رقمش رقمی که اطمینان میده کد وارد شده درسته
    و باز هم به نظر من الگوریتم تولید این کد ها هر چند وقت یه بار عوض می شن و یا یه تغییری جزئی می کنن

  18. #58
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهرووون
    پست
    2

    نقل قول: الگوریتم تولید شماره شارژ ایرانسل

    یک سوال.لطفا نخندید.نطرتون رو بگید.
    اگه دیتابیس و اینا تا حدودی همش کشک باشه؟
    فرض کنید اون کدی که پشت کارت هست همون لحظه که دستور رو وارد میکنید با یک الگوریتمی ساخته بشه و هیچ کد از پیش ساخته شده ای وجود نداشته باشه؟
    البته فکر کنم این با شارژکردن از طریق اینترنت تضاد داشته باشه.
    Any Ideas..

  19. #59
    کاربر دائمی آواتار lordarma
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    رشت
    سن
    32
    پست
    284

    Arrow نقل قول: الگوریتم تولید شماره شارژ ایرانسل

    نقل قول نوشته شده توسط Mr.Kidz مشاهده تاپیک
    یک سوال.لطفا نخندید.نطرتون رو بگید.
    اگه دیتابیس و اینا تا حدودی همش کشک باشه؟
    فرض کنید اون کدی که پشت کارت هست همون لحظه که دستور رو وارد میکنید با یک الگوریتمی ساخته بشه و هیچ کد از پیش ساخته شده ای وجود نداشته باشه؟
    البته فکر کنم این با شارژکردن از طریق اینترنت تضاد داشته باشه.
    Any Ideas..
    اگر اینطور که شما می فرمایید باشد وقتی هر کد 12 رقمی را بزنیم باید سیم کارت ما شارژ شود!

  20. #60
    کاربر دائمی آواتار dousti_design
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زنجان - تهران
    پست
    617

    نقل قول: الگوریتم تولید شماره شارژ ایرانسل

    یک سوال.لطفا نخندید.نطرتون رو بگید.
    اگه دیتابیس و اینا تا حدودی همش کشک باشه؟
    فرض کنید اون کدی که پشت کارت هست همون لحظه که دستور رو وارد میکنید با یک الگوریتمی ساخته بشه و هیچ کد از پیش ساخته شده ای وجود نداشته باشه؟
    البته فکر کنم این با شارژکردن از طریق اینترنت تضاد داشته باشه.
    Any Ideas..
    فکر کنم باز اینطوری عاقلانه تر باشه که اون کد 12 رقمی یه رابطه ای بین اعدادش باشه(با یه الگوریتمی تولید شده باشه) بعد وقتی میزنیم که شارژ بشه ایرانسل میاد رابطه بین اعداد رو بررسی میکنه و اگر با اون الگوریتم نخوند میگه اشتباهه. و اگر درست بود شارژ میکنه و البته سرآخر هم باید توی دیتابیس ذخیره کنه که این کارت شارژ استفاده شده(برای جلوگیری از شارژ مجدد)

  21. #61
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهرووون
    پست
    2

    نقل قول: الگوریتم تولید شماره شارژ ایرانسل

    نقل قول نوشته شده توسط lordarma مشاهده تاپیک
    اگر اینطور که شما می فرمایید باشد وقتی هر کد 12 رقمی را بزنیم باید سیم کارت ما شارژ شود!
    البته من گفتم که با توجه به یک الگوریتم خاص کدها ساخته بشه نه اینطور که همینجوری هر کدی زدی قبول کنه.اونوقت دیگه وجود فیزیکی کارت شارژ به چه درد میخورد؟
    ولی شما نگاه کن که چه هزینه ای واسه نگهداری اون دیتابیس کدها میخواد؟؟
    با حجم زیادی از کدها که هر روز درخواست شارژ میکنند آیا اون نرمافزار توانایی داره؟؟
    راستی کسی از شما ها از شهر دیگه شارژ خریده؟؟شاید بر حسب منطقه و Prefix رابطه ای بین اعداد هر کارت وجود داره..

  22. #62
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: الگوریتم تولید شماره شارژ ایرانسل

    رابطه ها کشک نیستند چون همون کد روی کارت که شما فرمودین خودش چه جوری تولید شده؟ پس حتما یه رابطه ای هست!

    یه بعد جدیدی این قضیه داره ! توی دستگاه های ATM (خود پرداز ها ) چه جوری شارز میفروشن ؟ آیا یه سری کد از دیتا بیس ایرانسل به دیتابیس شبکه شتاب راه پیدا کرده یا شبکه شتاب مستقیما به ایرانسل متصله؟


    ببینم اینجا کسی نیست که توی ایرانسل کار کنه؟

  23. #63

    نقل قول: الگوریتم تولید شماره شارژ ایرانسل

    اگه من می خواستم همچین الگوریتمی طراحی کنم این کار رو می کردم

    هر بار که خواستم یک سری کارت شارژ تولید کنم یک عدد 12 رقمی کوچک مثلا 178654931009 را در نظر می گیرم . (اینجا) یک عدد رندم بین 10000 تا 100000 رو به این عدد اضافه می کنم . اگه عدد حاصل قبلا تولید نشده بود یک کارت شارژ با اون عدد تولید می کنم . برگردید به (اینجا)

    اگه دیتابیس کارت شارژها رو همیشه sort شده نگه داریم تشخیص اینکه این عدد قبلا وجود داشته با binary search کار سختی نباید باشه . اولین بار ایندکس اون عدد 12 رقمی رو پیدا می کنیم . بعد بین (ایندکس) و (ایندکس+100000) binary search رو انجام می دیم

  24. #64
    کاربر دائمی آواتار mohsen-unique
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    خرمشهر
    سن
    34
    پست
    140

    نقل قول: الگوریتم تولید شماره شارژ ایرانسل

    با سلام واقعا مطالب جالبی بود یه چند نکته من هم اضافه کنم
    1- ایرانسل برای کارت شارژ های خود از یک الگوریتم استفاده نمی کنه و هر یه مدت یک بار اون رو عوض می کنه
    2- کد شارژ هیچ ربطی به سریال کارت نداره

    از اون روزی که ایرانسل به شهر ما اومد خیلی روی کارت هاش کار کردیم ولی ما به نتیجه ای نرسیدیم تا اینکه یکی از بچه ها که مخ ریاضی بود تونست برای اولین با الگوریتمی براش بنویسه به این صورت که از هر کارت شارژ استفاده شده دو تا کارت می تونست در بیاره وقتی بش گفتیم چرا فقط دو 2 گفت سومی رو که می خوام در بیارم یه جا هایی عدد تقسیم بر صفر می شه و نمی دونم جاش چی بزارم
    این دوست ما هر کارت شارژ 5 هراز تومنی رو 3 هزار تومن می فروخت و همه ازش می خریدن توی دانشگاه دیگه معروف شده بود. ایرانسل چند بار الگوریتمش رو عوض کرد ولی هر با اون تونست بدستش بیاره تا اینکه ایرانسل کارتای جدیدش رو به بازار داد (کارتایی که روی اونا تبلیغات ویترین بود ) دیگه هر کاری کرد نتونست اونا رو در بیاره
    البته اینو بگم اون هیچ وقت سعی نکرد برنامه ای برای این کار بر اساس الگوریتمی که پیدا کرده بود بنویسه من که دلیلش رو نفهمیدم
    من سعی می کنم الگوریتم قبلی رو ازش بگیرم و اینجا بزارم

  25. #65
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    36
    پست
    5

    Exclamation نقل قول: الگوریتم تولید شماره شارژ ایرانسل

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen-unique مشاهده تاپیک
    با سلام واقعا مطالب جالبی بود یه چند نکته من هم اضافه کنم
    1- ایرانسل برای کارت شارژ های خود از یک الگوریتم استفاده نمی کنه و هر یه مدت یک بار اون رو عوض می کنه
    2- کد شارژ هیچ ربطی به سریال کارت نداره

    از اون روزی که ایرانسل به شهر ما اومد خیلی روی کارت هاش کار کردیم ولی ما به نتیجه ای نرسیدیم تا اینکه یکی از بچه ها که مخ ریاضی بود تونست برای اولین با الگوریتمی براش بنویسه به این صورت که از هر کارت شارژ استفاده شده دو تا کارت می تونست در بیاره وقتی بش گفتیم چرا فقط دو 2 گفت سومی رو که می خوام در بیارم یه جا هایی عدد تقسیم بر صفر می شه و نمی دونم جاش چی بزارم
    این دوست ما هر کارت شارژ 5 هراز تومنی رو 3 هزار تومن می فروخت و همه ازش می خریدن توی دانشگاه دیگه معروف شده بود. ایرانسل چند بار الگوریتمش رو عوض کرد ولی هر با اون تونست بدستش بیاره تا اینکه ایرانسل کارتای جدیدش رو به بازار داد (کارتایی که روی اونا تبلیغات ویترین بود ) دیگه هر کاری کرد نتونست اونا رو در بیاره
    البته اینو بگم اون هیچ وقت سعی نکرد برنامه ای برای این کار بر اساس الگوریتمی که پیدا کرده بود بنویسه من که دلیلش رو نفهمیدم
    من سعی می کنم الگوریتم قبلی رو ازش بگیرم و اینجا بزارم
    این حرفتو باور کردنش خیلی سخته چون ما که یه عمر برنامه نویس هستیم میدونیم اگه یه برنامه نویس بخواد الگوریتم چنین کاری طراحی کنه چنان روشهای استفاده میکنه که حتی اگه خودشم بخواد نتونه ذهنی بدون استفاده از کامپیوتر و برنامه که خودش نوشته این کارو انجام بده میتونم کد یه تابع رو برات بفرستم که من ازش استفاده میکنم در code کردن اطلاعات ولی نمیتونی با اون کد اطلاعات من رو برگردونی چون متغییرهای زیادی داره برای این کار

  26. #66
    کاربر دائمی آواتار mohsen-unique
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    خرمشهر
    سن
    34
    پست
    140

    نقل قول: الگوریتم تولید شماره شارژ ایرانسل

    نقل قول نوشته شده توسط alireza_gh1366 مشاهده تاپیک
    این حرفتو باور کردنش خیلی سخته چون ما که یه عمر برنامه نویس هستیم میدونیم اگه یه برنامه نویس بخواد الگوریتم چنین کاری طراحی کنه چنان روشهای استفاده میکنه که حتی اگه خودشم بخواد نتونه ذهنی بدون استفاده از کامپیوتر و برنامه که خودش نوشته این کارو انجام بده میتونم کد یه تابع رو برات بفرستم که من ازش استفاده میکنم در code کردن اطلاعات ولی نمیتونی با اون کد اطلاعات من رو برگردونی چون متغییرهای زیادی داره برای این کار
    من سعی می کنم که الگوریتم رو ازش بگیرم و همینجا بزارم
    این رو یادت نره که برای یه ایرانی هیچی غیر ممکن نیست

  27. #67
    کاربر دائمی آواتار AmirAmiri
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    353

    Smile نقل قول: الگوریتم تولید شماره شارژ ایرانسل

    سلام به همه دوستان گلم.
    از همگی عذر میخوام که پا برهنه میپرم میونه حرفتون. تا اینجا رو خوندم. همه دوستان به جای ارائه یک الگوریم و ارائه راه حل، فقط رجز میخوندن و کاری از پیش نمیبردن. تمامه بحث رو این موضوع میچرخید که آیا الگوریتمی وجود داره یا خیر. به جای اینکه روی این مواضع
    بحث کنید بهتر بود دست به کار میشدید و یک راهکار ارائه میدادید. (بازم از همه عذر خواهی میکنم)

    حالا صحبت من:
    دوستان من میخوام یک الگوریتم ارائه بدم که به نظرم میتونه یک حالت خیلی خیلی ساده ای از الگوریتمهای مورد استفاده در ایرانسل باشه. بیشتر شما دوستان روی موضوع تصادفی بودن اعداد یا داشتن یک الگوریتم بحث کردید اما هیچ کس راهکاری ارائه نداد. من میخوام بگم که ایرانسل به احتمال خیلی زیاد از الگوریتمی استفاده میکنه که در اون الگوریتم از اعداد تصادفی استفاده شده.

    من یک مثال خیلی ساده براتون میزنم که تو این مثال از یک رابطه خیلی ساده استفاده کردم (از معادله یک مجهولی در ریاضی) که در نهایت همتون به یک عدد ثابت میرسید و امکان نداره که کسی یک عدد دیگه بدست بیاره.
    نکته : عددی که شما انتخاب میکنید خیلی مهم است اما کاملا تصادفی است و طبق الگوریتم من به یک عدد ثابت تبدیل میشه.
    این بازی رو به احتمال زیاد خیلی از شماها دیدید و تو کتابهای بازی و ریاضی اون رو خوندید. بازی از این قراره که شما یک عدد تو ذهنتون انتخاب میکنید و من بعد از چندین جمع و ضرب و تقسیم و... اون رو به عددی که میخوام میرسونم. حالا بریم سراغ بازی.

    یک عدد مثبت و غیر از صفر تو ذهنتون انتخاب کنید و اون رو جایی یادداشت کنید تا فراموش نکنید چی بوده و مراحل زیر رو دنبال کنید.

    1) عددتون رو بعلاوه 8 کنید.
    2) حالا عدد به دست آمده رو ضربدر 3 کنید.
    3) حالا عدد به دست آمده رو منهای 6 کنید.
    4) حالا عدد به دست آمده رو ضربدر 4 کنید.
    5) حالا عدد... بعلاوه 6 کنید.
    6) ... تقسیم بر 3 کنید.
    7) منهای 6 کنید.
    8) تقسیم بر 4 کنید.
    9) منهای 5 کنید.
    10) حالا عدد به دست آمده رو تقسیم بر عدد اولتون کنید.
    11) حالا عدد به دست آمده رو بعلاوه 9 کنید.

    عددی که به دست آمده است بدون شک عدد 10 است.

    این بازی که دیدید در واقع یک معادله خیلی خیلی ساده هستش اما میشه همین معادله رو کمی گسترش داد و از اعداد تصادفی استفاده کرد. به عنوان مثال براتون یک برنامه ضمیمه میکنم که همین بازی رو بدون تکرار ارقام انجام میده. یعنی هر بار که بازی میکنید، اعداد با دفعه قبل فرق داره و حتی جواب هم فرق داره اما شما رو به جوابی که میخواد میرسونه چرا؟ چون الگوریتم بازی رو داره.
    در واقع در اینجا هیچ نیازی به عدد مورد نظر شما نیست چون ما الگوریتم رو داریم پس میتونیم با هر عددی که مورد نظر شما باشه در نهایت به عدد 10 برسیم. پس ایرانسل فقط الگوریت رو لازم داره و خودش میتونه هر عددی رو که دوست داشت به عنوان عدد تصادفی که قراره شما اون رو در نظر داشته باشید تولید کنه.

    حالا شما به این فکر کنید که اعداد نوشته شده روی کارتهای شارژ، در واقع اعداد مورد استفاده در همین بازی باشن با این تفاوت که اعمال جمع و تفریق و غیره رو نمیتونید ببینید و در واقع در سمت کامپیوتر ایرانسل این اعداد با هم جمع و تفریق میشن به این ترتیب که مثلا :
    44866X6339Y5

    رقم ششم (X) نشان دهنده عدد شما باشد (عددی که شما در ذهنتان در نظر گرفتید).
    رقم یازدهم (Y) نشان دهنده الگوریتم مورد استفاده است و حتی زوج و فرد بودن آن مهم است.
    حالا رقم ششم یا همان عدد شما را باید با رقم سوم جمع کنیم.
    حالا نتیجه را در رقم نهم ضرب کنیم.
    حالا نتیجه را از رقم پنجم کم کنیم.
    حالا نتیجه را در رقم دوم ضرب کنیم.
    حالا نتیجه را با رقم هفتم جمع کنیم.
    حالا نتیجه را بر رقم هشتم تقسیم کنیم.
    حالا نتیجه را از رقم چهارم کم کنیم.
    حالا نتیجه را بر رقم اول تقسیم کنیم.
    حالا نتیجه را از رقم دوازدهم کم کنیم.
    حالا نتیجه را بر رقم ششم تقسیم کنیم.
    حالا نتیجه را با رقم دهم جمع کنیم.
    حالا اگر نتیجه بدست آمده عدد 10 بود یعنی اینکه شارژ معتبر میباشد.
    حتی برای بالاتر بردن امنتیت کارت شارژ، میشه عدد ششم به یکی از اعمال جمع و تفریق اختصاص داد و کامپیوتر ایرانسل یک عدد تصادفی به جای عدد شما تولید کنه و اون رو با بقیه اعداد جمع و تفریق کنه.
    اگر خوب فکر کنید میبینید که در این الگوریتم از اعداد تصادفی استفاده شده و جالب تر اینکه صحیح یا غیر صحیح بودن این اعداد وابستگی شدیدی به اعمال جمع و تفریقی داره که روی کارت شارژ نوشته نشده اما در کامپیوتر مقصد پردازش میشه و معلوم نیست که چه عددی با عدده دیگه چه عمل ریاضی رو انجام میده به عبارت دیگه معلوم نیست کدوم عدد باید با عدد دیگه جمع بشه یا اینکه تفریق بشه پس به این راحتی ها نمیشه الگوریتم اون رو پیدا کرد و با مقایسه صد کارت شارژ این الگوریتم رو به دست آورد.

    البته این چیزی که گفتم فقط یک الگوریتمه که بدونید از چه راه هایی میشه کارت شارژ رو ساخت. مسلما ایرانسل از الگوریتمهای خیلی پیچیده تری نسبت به این استفاده میکنه.

    قصد من این بود که به جای مشاجره و کل کل به دنبال راه حل و پیدا کردن الگوریت باشیم چون از حرف زدن که دردی دوا نمیشه.

    به هر حال امیدوارم که این بحث به نتیجه ای برسه و از این به بعد با پستهای پر محتوا پر بشه.

    موفق و پیروز باشید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  28. #68

    نقل قول: الگوریتم تولید شماره شارژ ایرانسل

    حالا کسی میتونه یه الگوریتم بگه که بتونه اون عدد اولیه رو تشخیص بده ؟

  29. #69
    کاربر دائمی آواتار علیرضا حسن زاده
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تــــــــــــــــــــــــــبریز
    پست
    897

    نقل قول: الگوریتم تولید شماره شارژ ایرانسل

    آموزش روش های دزدی یا کلاهبرداری از دیگران کار خوبی نیست و هدف این تاپیک هم به نظر میرسه این جوری باشه اما اگه از این دیگاه نگاه کنیم که روش ها و الگوریتم های بعضا خوبی هم ارائه شده و ارزش مطالعه داره تاپیکه خوبیه وگرنه ادامه پیدا نکنه بهتره چون ارزشی نداره که روش دزدی رو بخوایم یاد بگیریم

  30. #70
    کاربر دائمی آواتار persian_bigboy
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران ، شمیران
    پست
    298

    نقل قول: الگوریتم تولید شماره شارژ ایرانسل

    سلام دوستان . البته من خودم یک نرم افزار برای بانک کتاب کل ایران طراحی کردم . من از روش GUID استفاده کردم . البته یکی دیگه رو از سیستم زمان استفاده کردم . یعنی
    yyyymmddhhmmss * 2 / 7 +1900 کردم . یک کد غیر ممکن تکراری بدست میاد .

  31. #71
    کاربر دائمی آواتار persian_bigboy
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران ، شمیران
    پست
    298

    نقل قول: الگوریتم تولید شماره شارژ ایرانسل

    راستی من الگوریتم کد ملی رو طراحی کردم . کد 11 هستش . فردا براتون attach می کنم .

  32. #72

    نقل قول: الگوریتم تولید شماره شارژ ایرانسل

    یکی از بچه ها تو اون پست های قدیمی یه چیزی در مورد hash گفت. من فکر می کنم اگه الگوریتمی وجو داشته باشه که 100% داره، رو این مبحث هشینگ اعداد خیلی کار شده.
    واسه همین فکر میکنم هر کاری کنین اون قسمت هشینگ اعداد رو نمی تونین کشف کنین.
    نظر شما چیه ؟ ( AmirAmiri )

  33. #73
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: الگوریتم تولید شماره شارژ ایرانسل

    شما که فکر میکنید کار خوبیه و سودش از ضررش بیشتره, 1 گوشی با یک برنامه Flash بخرید با 1000 تا سیم کارت و یه حلقه for.
    راهکار استاندارد و مطمئن==BruteForce.
    دیگه بس کنید.
    کسانی هم که راه بهتری بلدند لطفا" این پست رو مفید ارزیابی نکنند تا یه آماری دست مدیران این بخش بیاد.(فقط قول بدن که الگوریتم برتر رو همینجا بزارن در دید عموم.).

  34. #74

    نقل قول: الگوریتم تولید شماره شارژ ایرانسل

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen-unique مشاهده تاپیک
    من سعی می کنم که الگوریتم رو ازش بگیرم و همینجا بزارم
    این رو یادت نره که برای یه ایرانی هیچی غیر ممکن نیست


    سلام.

    این روش که شما میگی تو هک ما میگیم مهندسی اجتماعی !! این روش هیچ راحه مقابله ای نداره و اکثره مواقعه جواب میده ولی یادیت باشه اگه باید همیشه با جنس مخالفت صحبت کنی

  35. #75

    نقل قول: الگوریتم تولید شماره شارژ ایرانسل

    دوستان من این کدهایجاوا اسکریپت رو از صفحه خرید شماره 0939 با استفاده از کارت شارژ کپی کردم
    من زیاد چیزی ازش نفهمیدم ببینید بدرد نمی خوره؟؟؟
    ولی فکر می کنم اینطوری باشه که کارت شارژ رو می فرسته به سرور و جواب رو می گیره.حالا بازم دوستانی که با جاوا اسکریپت آشنایی دارن نظر بدن بهتره
    در این صفحه می شه کارت شارژ ایرانسل رو وارد کنید و بهتون می گه درسته یا نه.



    function onLoad()

    function creditAmount()
    {
    document.paymentForm.hidAmount.value = globalCardValue;
    golbalPinNumber = document.paymentForm.pinnumber.value;
    document.paymentForm.hidPinNumber.value = golbalPinNumber;

    document.paymentForm.hidAction.value = "2";
    document.paymentForm.action = relativePath+"/ConfirmationUrl";
    document.paymentForm.submit();
    }

    function getPinDetails()
    {

    var serialNum = document.getElementById('serialnumber').value;

    document.getElementById('pinnumber').value = '';
    document.getElementById('credit').disabled = true;
    document.getElementById('amount').innerHTML = '';
    document.getElementById('statusofPin').innerHTML = '';
    if(serialNum.length == 0)
    {
    document.getElementById('pinnumber').disabled = true;
    return false;
    }
    else if(serialNum.length != 12 && serialNum.length != 16)
    {

    alert('لطفاً شماره سریال معتبر را وارد نمایید')
    document.getElementById('serialnumber').value="";
    document.getElementById('pinnumber').disabled = true;
    document.getElementById('serialnumber').focus();
    return false;
    }
    else
    {
    loadSerialNumber(serialNum);
    }
    }


    function loadSerialNumber(serialNum)
    {

    var serialNum = serialNum;

    // changes done by kiran at onsite adding language parameter
    WimaxDwr.getRechargeCardDetails(serialNum,'fa',loa dPinDetails);
    }

    function loadPinDetails(data)
    {

    var jsonString = data;

    var jsObj = eval("(" + jsonString + ')');

    var resultMsg = jsObj.resulmessage;
    globalResultMsg = resultMsg;
    document.getElementById('statusofPin').innerHTML = globalResultMsg;


    if(jsObj.resultCode == '0')
    {
    if(jsObj.resulmessage != 'USED')
    {
    var PinNumber = jsObj.pinNumber;
    var cardValue = jsObj.cardValue;
    globalCardValue = cardValue;
    golbalPinNumber = PinNumber;
    document.getElementById('pinnumber').disabled = false;
    document.getElementById('credit').disabled = true;
    document.getElementById('amount').innerHTML = globalCardValue;
    document.getElementById('statusofPin').style.color = 'blue';
    return false;
    }
    else
    {
    document.getElementById('pinnumber').disabled = true;
    document.getElementById('credit').disabled = true;
    document.getElementById('statusofPin').style.color = 'blue';
    }
    }else
    {

    document.getElementById('statusofPin').style.color = 'red';

    return false;
    }
    }

    function pinValidation()
    {
    var enterdPinNumber = document.paymentForm.pinnumber.value;

    if(enterdPinNumber.length !=12 && enterdPinNumber.length !=16)
    {

    alert(' لطفا شماره کد شناسه شخصی 12 یا 16 رقمی را وارد کنید ');
    document.getElementById('credit').disabled = true;
    document.paymentForm.pinnumber.value = "";
    document.paymentForm.pinnumber.focus();
    return false;

    }

    var serialNum = document.getElementById('serialnumber').value;
    //Modified y rammohan for Golden Number voucher Payment
    WimaxDwr.validatePinDetails(serialNum,enterdPinNum ber,989392611057,loadResult);


    }

    function loadResult(data)
    {
    var jsonString = data;
    var jsObj = eval("(" + jsonString + ')');

    if(jsObj.resultCode == '0')
    {
    document.getElementById('credit').disabled = false;
    }
    else if(jsObj.resultCode == '107')
    {
    alert('Your MSISDN is Blocked to Recharge');
    document.getElementById('credit').disabled = true;
    document.paymentForm.pinnumber.value = "";
    document.paymentForm.pinnumber.focus();
    return false;
    }
    else if(jsObj.resultCode == '-3')
    {
    alert('Please try Again Later');
    document.getElementById('credit').disabled = true;
    document.paymentForm.pinnumber.value = "";
    document.paymentForm.pinnumber.focus();
    return false;
    }
    else
    {
    alert(' لطفا شماره کد شناسه شخصی 12 یا 16 رقمی را وارد کنید ');
    document.getElementById('credit').disabled = true;
    document.paymentForm.pinnumber.value = "";
    document.paymentForm.pinnumber.focus();
    return false;
    }
    }

    function doCancel()
    {

    document.paymentForm.action = relativePath+"/StartUp";
    document.paymentForm.submit();
    }


    </script>

    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه  
    آخرین ویرایش به وسیله محسن شامحمدی : یک شنبه 31 مرداد 1389 در 17:44 عصر دلیل: Add Image

  36. #76
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: الگوریتم تولید شماره شارژ ایرانسل

    سلام

    كدي كه بدرد بخوره رو كه نميزارن شما بردارين به همين كشكي

  37. جمعه 16 مهر 1389, 16:33 عصر

    دلیل
    خاکروبی کردن تاپیک (بیاد بالا)

  38. #77

    نقل قول: الگوریتم تولید شماره شارژ ایرانسل

    چرا این بحث رها شد؟هک بزرگترین بحث نابغان دنیای دیجیتاله که خیلیم فواید مثبت داره

  39. #78

    نقل قول: الگوریتم تولید شماره شارژ ایرانسل

    هک بزرگترین بحث نابغان دنیای دیجیتاله که خیلیم فواید مثبت داره
    اتفاقا هک معمولا کاری از نوع منفی و ناهنجار بشمار میرود ، شما میشه چند مورد از فواید مثبت اون رو بیان
    کنید ؟!






  40. #79
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مهاباد
    پست
    356

    نقل قول: الگوریتم تولید شماره شارژ ایرانسل

    جناب مدیر هک همیشه بد نیست . حداقلش اینه که نقطه ضعف های سیستم رو نشون میده تا مدیران اون سیستم به فکر برطرف کردن باشند . اما در کل زیاد خوب نیست

  41. #80

    نقل قول: الگوریتم تولید شماره شارژ ایرانسل

    نقل قول نوشته شده توسط profnami مشاهده تاپیک
    جناب مدیر هک همیشه بد نیست . حداقلش اینه که نقطه ضعف های سیستم رو نشون میده تا مدیران اون سیستم به فکر برطرف کردن باشند . اما در کل زیاد خوب نیست
    میزان جنبه و نگرش هک کننده و هک شونده تعیین می کنه که هک خوبه یا بد.

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •