نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: structها

  1. #1

    structها

    سلام میخوام بدونم اگه چند تا struct تعریف کنیم و به عنوان مثال در structدوم نیاز به تعریف عنصری داشته باشیم که خود آن عنصر struct اول است چه کاری باید بکنیم

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار gh-reza
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    72

    نقل قول: structها

    // An example about structs:

    struct test1
    {
    int x,y;
    };

    struct test2
    {
    // define an struct in other struct
    struct test3
    {
    int z;
    };

    int w,h;
    struct test1 t1; // declare a variable of struct test1 in test2
    struct test2 *t2; // declare a variable of struct test2 in it is own body
    struct test3 t3; // declare a variable of inline struct test3
    };


    void main(void)
    {
    struct test1 mt1 = {2,4};
    struct test2 mt2;
    struct test2 mt2_2 = {0,0,0,0,0};
    struct test2::test3 mt3;

    mt2.w=1;
    mt2.h=2;
    mt2.t1.x=3;
    mt2.t1.y=4;
    mt2.t3.z=5;
    mt2.t2 = &mt2_2;
    mt2.t2->h = 2; // operate like mt2_2.h=2
    mt2.t2->w = 2; // operate like mt2_2.w=2
    mt3.z = 6
    }

  3. #3

    نقل قول: structها

    اما منظور من این نبود من میخوام بدنهی یکی از structها توی دیگری هم باشه مثلا یکstructبرای دانشجو با عناصر شماره دانشجویی و....داشته باشیم ویک struct دیگه کارت دانشجویی که عنصر اون شماره دانشجویی باشه

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار gh-reza
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    72

    نقل قول: structها

    منظور شما ارث بریه؟

    #include "stdafx.h"
    #include <stdio.h>
    #include <conio.h>

    typedef struct test1
    {
    protected:
    int X;
    public :
    void SetX(int x)
    {
    X=x;
    }
    } Test1;
    // struct test2 inherites variable X
    // and function SetX from struct test1
    typedef struct test2 : Test1
    {
    protected:
    int Y;
    int Z;
    public:
    void SetY(int y)
    {
    Y=y;
    }
    void Sum()
    {
    Z=X+Y;
    }
    int GetZ()
    {
    return Z;
    }
    } Test2;

    int _tmain(int argc, _TCHAR* argv[])
    {
    Test2 t2;
    t2.SetX(3);
    t2.SetY(4);
    t2.Sum();
    printf("%d",t2.GetZ());
    getch();
    return 0;
    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار amir-yeketaz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    508

    نقل قول: structها

    اگه منظورتون اینه که داخل یه ساختار یه ساختار دیگه باشه خوب بفرما....
    struct card{
    char stdno[11];
    char numbercard[10];
    };
    struct student{
    char fname[30];
    char lname[30];
    int avg;
    card c;
    };

    الان اطلاعات کارت در ساختار دانشجو قرار داده و شما اگه مثلا یه ساختار student تعریف کردید به نام a وخواستید شماره کارتشو وارد کنید مینویسید

    a.c.numbercard=//hala har chi??!!


    امیدوارم درست کمکتون کرده باشم
    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •