نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نحوه استفاده صحیح از DBISAM جهت بالا بردن امنیت رکوردها

  1. #1
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298

    نحوه استفاده صحیح از DBISAM جهت بالا بردن امنیت رکوردها

    در این زمینه بحثهای مختلفی شده که دوستان مختلف از مشکلات DBISAM زیاد گفته اند من مدتهاست که دارم روی DBISAM کار می کنم و تقریبا با تمامی روشهای استفاده صحیح استفاده از این کامپوننت قدرتمند آشنا شده ام در این تاپیک می خواهم روش های ترمیم صحیح اطلاعات با حداقل تلافات و Qptimize کرد جداول برای آزاد سازی فضای Domy اشغال شده درون Database صحبت کنم .
    اولین پست من بعد از این پست نحوه ترمیم دیتابیس (کلیه جداول) در DBISAM خواهد بود از طریق کد نویسی .

    موفق باشید تا بعد
    :flower:
    پس از دو سال بررسی بلاخره به بازار آمد
    متفاوت و هوشمندانه
    برای ورود کلیک کنید
    IMEN LOCK

  2. #2
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298
    procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject);
    var
    i:integer;
    begin
    // Get the path to the data
    APath := UpperCase(ExtractFilePath(Application.ExeN ame));
    BPath:=APath;
    if APath[Length(APath)] <> '\' then
    begin
    APath := APath + '\';
    BPath := BPath + '\';
    end;

    i:=PosEx('\REPAIR',APath,1);
    Delete(APath,i,7);
    BPath:=Apath;
    APath:=APath + 'DATABASE';
    end;


    procedure TForm1.RxGIFAnimator1Click(Sender: TObject);
    var
    i:integer;
    list:Tstrings;
    Result,messages:Boolean;
    begin
    Result:=False;
    Messages:=True;
    list := TStringList.Create;
    try
    session.GetTableNames(APath,list);
    for i:=0 to list.Count-1 do
    begin
    Table1.DatabaseName:=APath;
    Table1.TableName:=List.Strings[i];
    Application.ProcessMessages;
    Form1.Enabled:=False;
    p.Progress:=0;
    p.Visible:=True;
    Application.ProcessMessages;
    Result:=Table1.RepairTable(True);
    if not Result then
    Messages:=false;
    end;
    finally
    list.Free;

    end;
    form1.Enabled:=True;

    P.Progress:=0;
    end;


    پس از دو سال بررسی بلاخره به بازار آمد
    متفاوت و هوشمندانه
    برای ورود کلیک کنید
    IMEN LOCK

  3. #3

    dbisam متغيير عددي بالاتر از 50 ميليارد

    چه متغييري براي ارقام بزرگ مثل چند صد ميليارد را ميتوان ذخيره كرد
    حتي با وجود استفاده از متغيير largint , integer نيز استفاده كردم ولي جواب نداد

  4. #4

    نقل قول: نحوه استفاده صحیح از DBISAM جهت بالا بردن امنیت رکوردها

    چه متغييري براي ارقام بزرگ مثل چند صد ميليارد را ميتوان ذخيره كرد
    اگر نیاز به اعداد منفی ندارید، Cardinal تا 4294967295 را پشتیبانی میکنه. اگر به اعداد منفی هم نیاز دارید، یا به هر دلیلی Cardinal هم برای شما کافی نیست، Int64.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

تاپیک های مشابه

  1. کار با dbISAM
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 14 مهر 1388, 14:56 عصر
  2. DBISam
    نوشته شده توسط nima_trade در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 06 تیر 1387, 12:54 عصر
  3. آیا کریستال ریپورت به بانک DBISAM لینک می شود ؟
    نوشته شده توسط ali_abbasi22145 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 20 خرداد 1384, 17:35 عصر
  4. DBISAM رو توضیح بدهید!
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 25 فروردین 1384, 02:27 صبح
  5. دستورات SQL برای DBISAM
    نوشته شده توسط Mohammad S در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 09 خرداد 1383, 13:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •