نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: چاپ جدول یک ماه

  1. #1
    کاربر جدید آواتار reza sadeghi
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهدالرضا
    پست
    28

    چاپ جدول یک ماه

    میشه راجع به نوشتن چنین برنامه ای راهنماییم کنید؟؟

    برنامه ای که کلمه sun را دریافت کند و در خروجی چاپ کند

    28 21 14 7 sat
    29 22 15 8 1 sun
    30 23 16 9 2 mon
    31 24 17 10 3 tue
    25 18 11 4 wed
    26 19 12 5 thu
    27 20 13 6 fri

    راهنمایی میخواهم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: چاپ جدول یک ماه

    قبلا برای یکی از دوستان هم ارسال شده..

    #include <iostream.h>
    #include <conio.h>
    #include <stdio.h>
    int main()
    {
    char *days={"Shanbe 1Shanbe 2Shanbe 3Shanbe 4Shanbe 5Shanbe jome "};
    char daysNum[72]={0}, tmp[11];
    int i;
    printf("\n%s", days);
    memset(daysNum, 32, 70);
    for(i=1;i<=31;i++){
    if( (i-1)%7==0 && (i-1)>0){
    printf("\n%s", daysNum);
    memset(daysNum, 32, 70);
    }
    memset(&daysNum[(i-1)%7*8], 32, 8);
    itoa(i, tmp, 10);
    memcpy(&daysNum[(i-1)%7*8], tmp, strlen(tmp));
    }
    printf("\n%s", daysNum);
    getch();
    return 0;
    }

  3. #3
    کاربر جدید آواتار reza sadeghi
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهدالرضا
    پست
    28

    نقل قول: چاپ جدول یک ماه

    ممنون
    s% یعنی چی؟؟چه عملی انجام میده؟؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: چاپ جدول یک ماه

    مانند کد زیر عمل میکند.
     
    printf("\n%s", daysNum); --->>> cout<<"\n"<<datsnum;

  5. #5
    کاربر جدید آواتار reza sadeghi
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهدالرضا
    پست
    28

    نقل قول: چاپ جدول یک ماه

    میشه راجع به این عبارت هم یه توضیح بدین
    memset(daysnum,32,70)

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: چاپ جدول یک ماه

     
    memset(daysnum,32,70)
    یعنی
    for(int i=0; i<70; i++)
    daysnum[i] = 32; // خالی

  7. #7
    کاربر جدید آواتار reza sadeghi
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهدالرضا
    پست
    28

    نقل قول: چاپ جدول یک ماه

    نقل قول نوشته شده توسط tdkhakpur مشاهده تاپیک
     
    memset(daysnum,32,70)
    یعنی
    for(int i=0; i<70; i++)
    daysnum[i] = 32; // خالی
    اولا خیلی ممنون از راهنماییاتون

    چرا i<70 نوشتین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    ببخشید من اینقدر سوال می پرسم.آخه تازه ترم اولم

  8. #8

    نقل قول: چاپ جدول یک ماه

    نقل قول نوشته شده توسط tdkhakpur مشاهده تاپیک
    قبلا برای یکی از دوستان هم ارسال شده..

    #include <iostream.h>
    #include <conio.h>
    #include <stdio.h>
    int main()
    {
    char *days={"Shanbe 1Shanbe 2Shanbe 3Shanbe 4Shanbe 5Shanbe jome "};
    char daysNum[72]={0}, tmp[11];
    int i;
    printf("\n%s", days);
    memset(daysNum, 32, 70);
    for(i=1;i<=31;i++){
    if( (i-1)%7==0 && (i-1)>0){
    printf("\n%s", daysNum);
    memset(daysNum, 32, 70);
    }
    memset(&daysNum[(i-1)%7*8], 32, 8);
    itoa(i, tmp, 10);
    memcpy(&daysNum[(i-1)%7*8], tmp, strlen(tmp));
    }
    printf("\n%s", daysNum);
    getch();
    return 0;
    }
    ببین من این برنامه رو تو ++Turbo C می خوام Compile کنم ، 21 عدد ERROR نا قابل می ده !

    مشکل از کجاست ؟

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: چاپ جدول یک ماه

    نقل قول نوشته شده توسط reza sadeghi مشاهده تاپیک
    اولا خیلی ممنون از راهنماییاتون
    چرا i<70 نوشتین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خوب برای اینکه اگر به الگوریتم برنامه نگاه کنید طول آرایه 72 هست و ما تعداد 70 رو جای خالی میزنیم تا رشته های قبلی که در این آرایه هست پاک شده و رشته های جدید را وارد کرده تا چاپ شوند.

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: چاپ جدول یک ماه

    نقل قول نوشته شده توسط pazis.x مشاهده تاپیک
    ببین من این برنامه رو تو ++Turbo C می خوام Compile کنم ، 21 عدد ERROR نا قابل می ده !

    مشکل از کجاست ؟
    مشکل از تنظیمات کامپایلر شماست که هدرها رو نمی شناسه تا توابع رو باز کنه/.

  11. #11

    نقل قول: چاپ جدول یک ماه

    نقل قول نوشته شده توسط tdkhakpur مشاهده تاپیک
    مشکل از تنظیمات کامپایلر شماست که هدرها رو نمی شناسه تا توابع رو باز کنه/.
    چه تغییراتی باید تو تنظیمات انجام بدم ؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •