نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: آیا این دستور if درست هستش

  1. #1

    آیا این دستور if درست هستش

    سلام
    من دارم یه بازی xo می نویسم می خوام بگم زمانی که ماتریس های سطر یا ستون یا ماتریس های قطر با هم برابر بودن یه cout بدن که طرف برنده شده


    for(i=0;i<3;i++)
    for(j=0;j<3;j++)
    {
    if((mat[i][j]&&mat[i][j])&&mat[i][j]==1)
    {
    cout<<"Player X IS Winner";

    }
    }

    if((mat[0][0]&&mat[1][1])&&mat[2][2]==1)
    {
    cout<<"Player X IS Winner";
    }

    if((mat[0][2]&&mat[1][1])&&mat[2][0]==1)
    {
    cout<<"Player X IS Winner";
    }

    آخرین ویرایش به وسیله Salar Ashgi : یک شنبه 15 آذر 1388 در 12:55 عصر دلیل: کدها را در تگ مربوط به کد قرار دهید /

  2. #2

    نقل قول: آیا این دستور if درست هستش

    به چه صورت می تونم تو یه دستور else if بگه که دیگه برنامه ادامه پیدا نکنه . ظاهرا دستور bread فقط تو for کار می کنه
    ممنون

  3. #3

    نقل قول: آیا این دستور if درست هستش

    می تونید از flag استفاده کنی به این صورت که
    if()goto flag
    با توجه به شرطی که قرار داد می کنی می تونی هر وقت بخوای از حلقه ، شرط ،... خارج بشی

  4. #4

    نقل قول: آیا این دستور if درست هستش

    می خواین کلا از برنامه خارج بشین ؟
    می تونین از exit یا return 0 استفاده کنین .
    استفاده از goto کار درستی نیست .

  5. #5

    نقل قول: آیا این دستور if درست هستش

    دوستان من میخواهم برنامه خاتمه پیدا کنه ولی صفحه اجرای برنامه برام نبنده
    با دستور exit صفحه بسته می شنه

  6. #6

    پاسخ

    یه راه حل ساده اینه که کل اینهfor ها رو توی یه تابع بنویسی و از تابع return بکنی اون وقت توی main می تونی ادامه کارت رو انجام بدی و از برنامه هم خارج نمیشه.

  7. #7

    نقل قول: آیا این دستور if درست هستش

    اگه اون تابعی که توش هستین main نیست می تونین از ;return استفاده کنین .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •