نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: چاپ تعدادی از رکوردهای یک VsFlexGrid

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار shahmahi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    161

    Exclamation چاپ تعدادی از رکوردهای یک VsFlexGrid

    سلام
    دوستان عزیز من میخوام که فقط تعدادی از رکوردهایی رو که کاربر انتخاب میکنه ، بفرستم برای نمایش و چاپ . با کمک یکی از کاربران تونستم این کار رو بکنم که کدش رو مشاهده میکنید .
    Private Sub VS_KeyDown(KeyCode As Integer, Shift As Integer)
    Dim rs As New ADODB.Recordset
    If KeyCode = vbKeySpace Then
    Dim bColor As String
    bColor = VS.Cell(flexcpBackColor, VS.Row, 0, VS.Row, VS.Cols - 1)
    If Not bColor = &H8080FF Then
    If rs.State = 1 Then rs.Close
    rs.Open "Update WordDictionary Set RowSel = 1 where RowSel =" & VS.TextMatrix(VS.Row, 6), Conn, adOpenStatic, adLockOptimistic
    VS.Cell(flexcpBackColor, VS.Row, 0, VS.Row, VS.Cols - 1) = &H8080FF
    Else
    If rs.State = 1 Then rs.Close
    rs.Open "Update WordDictionary Set RowSel = 0 where RowSel =" & VS.TextMatrix(VS.Row, 6), Conn, adOpenStatic, adLockOptimistic
    VS.Cell(flexcpBackColor, VS.Row, 0, VS.Row, VS.Cols - 1) = Default
    End If
    End If
    End Sub

    فقط مشکل اینجاست که با انتخاب رکورد مورد نظر توسط کاربر مقدار 1 درون تمام فیلدهای RowSel ریخته میشه در صورتی که باید فقط فیلد مربوط به اون رکورد که انتخاب شده 1 باشه و بقیه صفر که بعد وقتی خواستیم اون رکورد رو برای چاب بفرستیم بگیم تمام اون هایی رو که مقدار ش برابر 1 هستش ، فرستاده بشه .
    لطفا راهنماییم کنید چطوری فقط رکوردهایی رو که انتخاب کردم مقدار RowSel برابر با 1 بشه و بقیه 0 باقی بمونه .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: چاپ تعدادی از رکوردهای یک VsFlexGrid

    ( چرا در همون تاپیک ادامه ندادید ؟ )

    وقتی که فرم می خواد باز بشه همرو با 0 مقدار دهی کنید..

    Dim rs As New adodb.Recordset
    If rs.State = 1 Then rs.Close
    rs.Open "Update Tbl_Money Set Sanad_RowSel = 0", conn, adOpenStatic, adLockOptimistic



    موفق باشید./

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار shahmahi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    161

    نقل قول: چاپ تعدادی از رکوردهای یک VsFlexGrid

    ( چرا در همون تاپیک ادامه ندادید ؟ )
    راستش اونجا که مطرح کردم شما که جواب ندادین و کس دیگه ای هم جواب نداد مجبور شدم تاپیک جداگانه ای بزنم .

    وقتی که فرم می خواد باز بشه همرو با 0 مقدار دهی کنید..

    مشکل از این نیست مشکل اینه که وقتی که یکی از رکوردها انتخاب میشه تمام فیلها از اول تا آخر 1 میشه و موقع چاپ هم تمام رکوردها نشون داده میشه و وقتی هم که اون رکورد رو از حالت انتخاب خارج میکنی تمام فیلدهای RowSel 0 میشه .

    من با VsFlexGrid زیاد کار نکردم واسه همینم به مشکل برخوردم .
    ممنون میشم راهنماییم کنید .


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: چاپ تعدادی از رکوردهای یک VsFlexGrid

    من از همین کد استفاده می کنم و مشکلی ندارم
    شما اگر امکانش هست اون قسمت از برنامه و بانک اطلاعاتی رو اینجا قرار بدید تا بررسی کنیم

    موفق باشید ./

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار shahmahi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    161

    نقل قول: چاپ تعدادی از رکوردهای یک VsFlexGrid

    این تیکه از برناممه که اشکال دارم .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: چاپ تعدادی از رکوردهای یک VsFlexGrid

    اینم فایل اصلاح شده
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار shahmahi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    161

    نقل قول: چاپ تعدادی از رکوردهای یک VsFlexGrid

    دوستان سلام

    یک سوال، میخواستم که با کلیک کردن روی یک دکمه تمام رکوردهایی که انتخاب شده و رنگش عوض شده از حالت انتخاب خارج بشه و دوباره VS برای انتخاب رکورد آماده بشه .
    ممنون میشم توی این مورد هم راهنماییم کنید.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: چاپ تعدادی از رکوردهای یک VsFlexGrid

    برای برنامه شما :

    Private Sub Command2_Click()
    txt
    VS.Clear
    Getdata
    End Sub

  9. #9

    نقل قول: چاپ تعدادی از رکوردهای یک VsFlexGrid

    سلام دوستان
    من هم يك مشكل شبيه مشكل اين دوستمون دارم
    من مي خوام كنار هر ركورد درvsflexgrid يك checkbox قرار داشته باشد و ركورد هايي كه تيك خورده اند چاپ شوند لطفا راهنمايي كنيد

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ali reza mansoori 2
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    732

    نقل قول: چاپ تعدادی از رکوردهای یک VsFlexGrid

    کسی میتونه این کارو انجام بده چون منم می خوام همچین کاری کنم ولی نمی تونم

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ali reza mansoori 2
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    732

    نقل قول: چاپ تعدادی از رکوردهای یک VsFlexGrid

    دوستان یه جا خوندم که باید با دستور Vs.SaveGrid اطلاعات رو ذخیره و با کریستال ریپورت آن را چاپ کرد
    فکر کنم با محدود کردن ستون ها و انجام عملیات بالا بشه همچین کاری انجام داد

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار shahmahi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    161

    نقل قول: چاپ تعدادی از رکوردهای یک VsFlexGrid

    حالا حتما باید به صورت checkbox باشه ؟ چون اگه فایل ضمیمه شده توی پست 6 رو دیده باشید مشکل انتخاب کردن رکوردها حل شده .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •