نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: يه سوال در مورد كار با file

  1. #1

    Post يه سوال در مورد كار با file

    با سلام خدمت همه ي دوستان . سوالم اينه كه ميخوام توي برنامم اطلاعات كاربر رو از روي فايل بخونم با اين ويژگي كه كاربر بر اساس متدي كه من بهش ميگم اطلاعاتش رو توي يك فيل txt ذخيره ميكنه ، بعد من توي برنامه ازش اسم فايلش رو بگيرم و بعد اطلاعات رو از روي فايل بخونم .
    براي اين كار بايد از كلاس ifstream استفاده كنم و در اين مورد مشكلي نيست ، اما مشكل اينجاست كه من ميخوام اسم فايل رو از كاربر بگيرم ولي با استفاده از ifstream اسم فايلي كه قراره open بشه (مثلا ifstream clientfile("filename.txt" , ios::in); رو برنامه نويس تعيين ميكنه در صورتي كه من ميخوام از كاربر بگيرم . در ضمن همون طور كه ميدونيد در كد بالا به جاي filename نميشه مثلا از يه اسمي كه از كاربر بگيرمش استفاده كرد .

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    http://colerbaneh.ir/
    پست
    50

    نقل قول: يه سوال در مورد كار با file

    یه std::string تعریف کن و برای مشخص کردن نام فایل متد C_str را فراخوانی کن مثلا:
    ifstream clientfile(filename.C_str() , ios::in)

  3. #3

    Post نقل قول: يه سوال در مورد كار با file

    نقل قول نوشته شده توسط hamidsolat مشاهده تاپیک
    یه std::string تعریف کن و برای مشخص کردن نام فایل متد C_str را فراخوانی کن مثلا:
    ifstream clientfile(filename.C_str() , ios::in)
    آقا ممنون از راهنماييتون ولي من نفهميدم دقيقا منظورتون چيه . std::string رو در برنامه نوشتم بعد ifstream clientfile("filename.txt" , ios::)in رو به كدي كه شما گذاشتيد يعني به
    ( ifstream clientfile(filename.C_str() , ios::in تغيير دادم ولي دقيقا در همين خط compiler ارور ميده : 'struct std::string' has no member named 'C_str' . منظور شما هم همين بود يا من اشتباه كردم؟

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار a.gh.n
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    سن
    34
    پست
    40

    نقل قول: يه سوال در مورد كار با file

    نقل قول نوشته شده توسط Sir.Achilles مشاهده تاپیک
    آقا ممنون از راهنماييتون ولي من نفهميدم دقيقا منظورتون چيه . std::string رو در برنامه نوشتم بعد ifstream clientfile("filename.txt" , ios::)in رو به كدي كه شما گذاشتيد يعني به
    ( ifstream clientfile(filename.C_str() , ios::in تغيير دادم ولي دقيقا در همين خط compiler ارور ميده : 'struct std::string' has no member named 'C_str' . منظور شما هم همين بود يا من اشتباه كردم؟

    c_str() //true

  5. #5

    Post نقل قول: يه سوال در مورد كار با file

    نقل قول نوشته شده توسط a.gh.n مشاهده تاپیک

    c_str() //true
    آقا خيلي ممنون هم از شما و هم از آقا hamid . من دستور رو با c بزرگ مي نوشتم و به همين خاطر error ميداد .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •