نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل با کمبو باکس در ستون گرید

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار f.nabavi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    طهرون جدید
    پست
    255

    مشکل با کمبو باکس در ستون گرید

    سلام. من میخوام یکی از ستون های گرید به صورت کمبو باکس باشه و اون کمبو باکس به یه دیتاست متصله که به صورت اتوماتیک پر بشه. وقتی برنامه اجرا میشه، کمبو باکس به درستی پر میشه ولی رو هرچی کلیک میکنم پیغام زیر میاد. راه حل چیست؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sh2007
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    آبهای نیلگون خلیج فارس و دریای عمان خطه جنوب
    پست
    1,040

    نقل قول: مشکل با کمبو باکس در ستون گرید

    شما بايد يه ساب روتين بنويسي كه اطلاعات جدول رو از بانك بخونه و اونو در فرم لود لود كني بعد توي ديتا گريد كمبو باكس تعريف كني و اونو ب جدول و فيلد ست كني مشكل پيش نمي آد

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار f.nabavi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    طهرون جدید
    پست
    255

    نقل قول: مشکل با کمبو باکس در ستون گرید

    من همین کارو کردم. گرید دستی پر میشه و به دیتا بیس متصل نیست. فقط مقدار یکی از ستون ها رو میخوام از داخل کمبو انتخاب کنم که گزینه هاش از بانک پر میشه. برای این کار یه دیتا ست رو هنگام فرم لود پر میکنم. فرم به خوبی بالا میاد و کمبو هم پر میشه ولی هر جایی رو که کلیک میکنم این پیغام رو میبنم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: مشکل با کمبو باکس در ستون گرید

     colProductName = New DataGridViewComboBoxColumn
    With colProductName
    .Name = "colProductName"
    .HeaderText = "شــــرح کالاو خدمات"
    .DataPropertyName = "productID"
    .Width = 400
    '.AutoComplete = True
    .DisplayStyleForCurrentCellOnly = True
    .FlatStyle = FlatStyle.System

    .DisplayIndex = -1
    End With
    DG.Columns.Add(colProductName)

    با کد بالا کامبوباکس رو اضافه کن
    بعد مثل یک کامبوباکس عادی پرش کن از داده

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •