نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: Configuration Error

  1. #1

    Configuration Error

    سلام
    لطفا یکی به من بگه این اشکال برای چی پیش میاد ؟
    روی سیستم خودم جواب میده ولی روی سرور این خطا گرفته میشه .

    Server Error in '/' Application.
    --------------------------------------------------------------------------------

    Configuration Error
    Description: An error occurred during the processing of a configuration file required to service this request. Please review the specific error details below and modify your configuration file appropriately.

    Parser Error Message: Unable to load file 'Interop.Excel'.

    Source Error:


    Line 196: <add assembly="System.EnterpriseServices, Version=1.0.5000.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a"/>
    Line 197: <add assembly="System.Web.Mobile, Version=1.0.5000.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a"/>
    Line 198: <add assembly="*"/>
    Line 199: </assemblies>
    Line 200: </compilation>


  2. #2
    باید اسمبلی Interop.Excel رو که یک فایل DLL هست، به پوشه Bin پروژتون اضافه کنید.
    موفق باشید.

  3. #3
    سلام
    اسمبلی Interop.Excel داخل پوشه bin هست ولی بازم error میده

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار M.GhanaatPisheh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ----------
    پست
    1,267
    یه بار Add Referenceش کن به پروژه ببین مشکل حل میشه؟

  5. #5
    بعضی مواقع نسخه این اسمبلی ها با نسخه موجود بر روی سرور مقایسه می شود و در صورت مغایرت، از اجرای آنها جلوگیری می شود.
    بعضی مواقع نیز به خاطر فایروال سرور این مشکل پیش می آید.
    مشکل خود را با تیم ساپورت هاست در میان بگذارید.
    :wise1:

  6. #6
    همین اسمبلی تا دیروز رو همین سرور جواب میداد .
    ولی از دیشب این error رو میده .
    تا حالا چند بار هم کل سایت رو پاک کردم و دوباره upload کردم . اما نشد که نشد .
    لطفا یکی به دادم برسه .

  7. #7
    عرض کردم عزیزم.
    مشکل خودتون رو با تیم ساپورت هاست در میان بگذارید.
    کاری از دست کسی برای شما بر نمیاد.
    :wise1:

تاپیک های مشابه

  1. Parser Error Message: Unrecognized configuration section 'connectionStrings'
    نوشته شده توسط setarh-arjoman در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: چهارشنبه 30 خرداد 1386, 19:43 عصر
  2. یه Configuration Error
    نوشته شده توسط amir.NET2 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 21 اسفند 1385, 12:05 عصر
  3. Configuration Error
    نوشته شده توسط hmm در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 30 آبان 1385, 08:22 صبح
  4. مشکلات Debug و Configuration Error در ASp.NET
    نوشته شده توسط twelve در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 03 مهر 1385, 07:52 صبح
  5. CONFIGURATION
    نوشته شده توسط zacharia در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 16 آذر 1384, 09:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •