نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: php compiled!!!?

  1. #1

    php compiled!!!?

    <span dir=ltr>
    Caching PHP Programs with PEAR
    PHP scripts are compiled and HTML is generated each time a web page is requested. Sebastian Bergmann uses PEAR caching to store these dynamic requests and speed up PHP web sites.
    </span>
    منبع:http://www.programmersheaven.com/zon...article588.htm

    مگه php تفسیر نمیشه؟
    تا جایی که من میدونم کد ها کمپایل نمیشه
    Artists use lies to tell the truth while politicians use them to cover the truth up

  2. #2
    سلام
    جواب این سوالت را نمی تونم بدم، ولی میگم که smarty هم دقیقا همینجوریه![/url]

  3. #3
    با عرض ادب:
    در اصل همین طوره که شما می گید و باید تفسیر بشه. اما خیلی وقت پیش اومدن دیدن حجم زیادی از کاری که مفسر انجام می ده تو اغلب صفحات تکراریه به همین خاطر هم از همون ابتدا یه جاهایی مثل zend اومدن شتاب دهنده هایی رو با هدف افزایش سرعت تحویل صفحات توسط وب سرور نوشتن که کارش این بود که کد صفحات رو در مرحله ای نزدیک تر به باینری نگه داری می کرد و هر بار آن را با پارامتر های جدید فراخوانی می نمود. به همین خاطر صفحات php از حالت یک سری صفحاتی که صرفا تفسیر می شوند خارج شده اند.

    یه ... خفن
    one of the main causes of the fall of the Roman Empire was that, lacking zero, they had no way to indicate successful termination of their C programs. -- Robert Firth

  4. #4
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    من در این مورد اطلاعات دقیقی ندارم، اما حدس ام کامپایل شدن به یک زبان میانی است (صحبتی شبیه صحبت آقای نیاکی)

    در ضمن، هوتن جان، به کلمه cache و البته تعریف cache خیلی دقت کن. :)

    بیژن عزیز، smarty صفحات template رو به صفحه php تبدیل می کنه، یعنی تا حدودی مرحله اجرای template engine حذف می شه.
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  5. #5
    با عرض ادب:
    http://www.onlamp.com/pub/a/php/2001...pearcache.html

    یه ... خفن
    one of the main causes of the fall of the Roman Empire was that, lacking zero, they had no way to indicate successful termination of their C programs. -- Robert Firth

  6. #6
    جاهایی مثل zend اومدن شتاب دهنده هایی رو با هدف افزایش سرعت تحویل صفحات توسط وب سرور نوشتن که کارش این بود که کد صفحات رو در مرحله ای نزدیک تر به باینری نگه داری می کرد
    پس در صورتیکه صرفا موتور خود php به تنهایی نصب بشه چنین امکانی وجود نداره؟

    ممنون مقاله جالبی بود

    please یه مقداری در این زمینه (نحوه اجرای کد ها و ارسال به خروجی) توضیح دهید.

    tnx
    Artists use lies to tell the truth while politicians use them to cover the truth up

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1382
    محل زندگی
    Tehran-TMU
    پست
    790
    پس در صورتیکه صرفا موتور خود php به تنهایی نصب بشه چنین امکانی وجود نداره؟
    اتفاقا وجود داره- اگر روی وب پیدا نکردید بگید تا توضیح بدم!

  8. #8
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    اتفاقا وجود داره- اگر روی وب پیدا نکردید بگید تا توضیح بدم!
    ممنون میشیم :)
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  9. #9
    ممنون میشیم
    Artists use lies to tell the truth while politicians use them to cover the truth up

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ali_hadian
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    292
    سلام
    تو مجله دانش و کامپیوتر خوندم که(مقاله آموزش PHP) :
    PHP
    هم مانند ASP.NET‌توانایی کامپایل صفحات را دارد ولی این امکان به طور پیش فرض فعال نمیباشد

  11. #11
    کی میگه php کامپایل نمیشه.
    اگه باور نمیکنید دنبال roadsend compiler تو گوگل بگردید حتما php compiler اونم GUI پیدا میکنید. :sunglass:

  12. #12
    کی میگه php کامپایل نمیشه.
    مسلما همانند زبان هایی مثل سی کامپایل نمیشه.
    من قبلا هم چیزی راجع به تکنولوژی زند حهت بالا بردن سرعت اجرای اسکریپت با تبدیل اون به کدی واسط باعث اجرای سریع تر اون میشه.
    اما سوال من اینه که در صورتی که صرفا موتور خود php به تنهایی نصب بشه آیا باز هم چنین اتفاقی می افته؟
    Artists use lies to tell the truth while politicians use them to cover the truth up

  13. #13
    بله.
    شما دنبال PHP GTK باش.هم GUI و هم Client Side Scripting رو داره اما compile نمیشه.

  14. #14
    PHP GTK
    حقیقتش من ربط خاصی بین موضوع و این نمی بینم میشه بیشتر توضیح بدی.
    Artists use lies to tell the truth while politicians use them to cover the truth up

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1382
    محل زندگی
    Tehran-TMU
    پست
    790
    اینجا را ببینید:
    http://pobs.berlios.de/links.html

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1382
    محل زندگی
    Tehran-TMU
    پست
    790
    این هم مصداق چیزی که گفتم:

    Roadsend Compiler for PHP
    Roadsend Compiler for PHP produces optimized stand alone applications, GUI applications &#40;with GTK&#41;, libraries, and web applications from standard PHP source code.
    The compiler produces native machine code, not PHP byte code, so no interpreter is required

  17. #17
    پس این امکان وجود داره که با استفاده از نرم افزارهایی کد php رو کمپایل کرد اما من میخوام بدونم زمانی که صرفا موتور خود PHP نصب بشه.(نه هیچ چیز دیگر)چه بلای سر کد ها می اد تا پردازش شوند.
    Artists use lies to tell the truth while politicians use them to cover the truth up

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار ali_hadian
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    292
    سلام
    یعنی خود کامپایلر PHP که در سایت www.php.net عرضه میشود قابلیت کامپایل کدهای PHP را دارد؟

تاپیک های مشابه

  1. JCL/JVCL Pre-compiled برای دلفی 2007
    نوشته شده توسط Inprise در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 14 آبان 1386, 15:20 عصر
  2. compiled html help file
    نوشته شده توسط keenonweb در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 05 شهریور 1385, 18:35 عصر
  3. socket program wich compiled in VC++‎ is it work in linux?
    نوشته شده توسط houtanal در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 08 شهریور 1383, 12:21 عصر
  4. Interpreted,Compiled
    نوشته شده توسط Samira Azad در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 30 آذر 1382, 14:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •