نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ين کنترل hWnd دارد?

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ASedJavad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    زیر سایه امام رئوف
    پست
    856

    ين کنترل hWnd دارد?

    سلام
    توي پرانتز رو چطوري بايد پر کنم؟ :
    Dim i As Control
    For Each i In Me
    if ( ميباشد hWnd دارايi) then
    ...
    End If
    Next i


    در ضمن از On Error هم نميخوام استفاده کنم.

  2. #2

    نقل قول: ين کنترل hWnd دارد?

    هیچ راهی جز استفاده از On error نداره
    شما می تونید بر اساس کد خطای 438 چک کنید



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ASedJavad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    زیر سایه امام رئوف
    پست
    856

    نقل قول: ين کنترل hWnd دارد?

    ممنون
    ولي من On Error گذاشتم، اما اين دستور خطا رو رد نمي کنه.
    نمي دونم چرا
    يعني قبل از if يه دستور On Error گذاشتم ولي باز به دستور i.hwnd که ميرسه خطا ميده

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    نقل قول: ين کنترل hWnd دارد?

    نقل قول نوشته شده توسط asedjavad مشاهده تاپیک
    سلام
    توي پرانتز رو چطوري بايد پر کنم؟ :
    Dim i As Control
    For Each i In Me
    if ( ميباشد hWnd دارايi) then
    ...
    End If
    Next i
    در ضمن از On Error هم نميخوام استفاده کنم.
    دوست عزیز شما می خواین چی کار کنید ؟


    باتشکر احسان(Sanaz13x)

  5. #5

    نقل قول: ين کنترل hWnd دارد?

    سلام

    من كه اين كد رو با يك عدد دكمه و يك Label تست كردم مشكل نداشت


    Private Sub Form_Load()

    On Error Resume Next

    Dim i As Control

    For Each i In Me

    Dim x&

    x = -1
    x = i.hWnd

    If x > 0 Then Print "Hwnd darad" Else Print "Hwnd Nadarad"

    Next

    End Sub
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ASedJavad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    زیر سایه امام رئوف
    پست
    856

    نقل قول: اين کنترل hWnd دارد؟

    بي زحمت اين برنامه رو يه چک بکنيد
    تو کامپيوتر من که ارور ميده
    [برای دانلود اینجا را کلیک کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7

    نقل قول: ين کنترل hWnd دارد?

    سلام

    وقتي خطا رو با دستور On Error به دام مي ندازيد بايد توجه كنيد كه توي خود روال كنترل خطا نبايد خطايي اتفاق بيفته
    شما تو برنامتون اشاره كرديد در صورت خطا به خط A برو، اما بعد از اين تكليف رو مشخص نكردين، بنابراين برنامه دوباره به خط خطا بر مي گرده و اينبار ديگه پيام خطا مي ده

    اينم برنامه اصلاح شده

    Private Sub Command1_Click()
    Dim i As Control
    On Error GoTo a
    For Each i In UserControl
    Dim x&
    x = -1
    x = i.hWnd
    If x > 0 Then
    Print "Hwnd darad"
    Else
    Print "Hwnd Nadarad"
    End If
    a:
    Resume Next
    Next
    End Sub

    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •