نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: کمک در مرد برنامه caps lock effect

  1. #1

    کمک در مرد برنامه caps lock effect

    دوستان اين کد برنامه که برنامه caps lock effect

    ]
    Option Explicit
    Private Declare Sub keybd_event Lib "user32" (ByVal bVk As Byte, ByVal bScan As Byte, ByVal dwFlags As Long, ByVal dwExtraInfo As Long)
    Private Declare Sub Sleep Lib "kernel32" (ByVal dwMilliseconds As Long)
    Private Declare Function CreateEllipticRgn Lib "gdi32" (ByVal X1 As Long, ByVal Y1 As Long, ByVal X2 As Long, ByVal Y2 As Long) As Long
    Private Declare Function SetWindowRgn Lib "user32" (ByVal hwnd As Long, ByVal hRgn As Long, ByVal bRedraw As Boolean) As Long
    Private Declare Function ShellExecute Lib "shell32.dll" Alias "ShellExecuteA" (ByVal hwnd As Long, ByVal lpOperation As String, ByVal lpFile As String, ByVal lpParameters As String, ByVal lpDirectory As String, ByVal nShowCmd As Long) As Long
    Private Const VK_CAPITAL = &H14
    Private Const KEYEVENTF_KEYUP = &H2
    Private Const KEYEVENTF_KEYDOWN = &H0
    Private Sub Cmd_Click()
    cmd.Caption = IIf(cmd.Caption = "PLAY", "PAUSE", "PLAY")

    End Sub
    Private Sub Command1_Click()
    Timer1.Enabled = False
    Timer2.Enabled = False
    cmd.Caption = "PLAY"
    End Sub


    Private Sub Timer1_Timer()
    Timer1.Interval = Text1.Text
    Timer2.Interval = Text1.Text
    If cmd.Caption = "PAUSE" Then
    keybd_event VK_CAPITAL, 0, KEYEVENTF_KEYDOWN, 0
    Timer1.Enabled = False
    Timer2.Enabled = True
    End If
    End Sub
    Private Sub Timer2_Timer()
    keybd_event VK_CAPITAL, 0, KEYEVENTF_KEYUP, 0
    Timer2.Enabled = False
    Timer1.Enabled = True
    End Sub


    من ميخوام يه چک مارک اضافه کنم که فقط حروف اول هر کلمه بزرگ باشه ميشه راهنمايی کنيد منو؟

  2. #2

    نقل قول: کمک در مرد برنامه caps lock effect

    همچنان منتظرم کسی نيست راهنمايی کنه؟

  3. #3

    نقل قول: کمک در مرد برنامه caps lock effect

    دوستان من 3 روز منتظرم کسی نيست کمک کنه؟

  4. #4

    نقل قول: کمک در مرد برنامه caps lock effect

    سلام

    اينم راهش


    Private Sub Text1_Change()

    On Error Resume Next

    Dim p%, s$, sp$, i%

    p = Text1.SelStart

    s = Text1

    s = LCase$(s)

    If Len(s) > 0 Then Mid$(s, 1, 1) = UCase$(Mid$(s, 1, 1))

    For i = 1 To Len(s) - 1

    Select Case Mid$(s, i, 1)

    Case "a" To "z", "A" To "Z"
    Case Else
    Mid$(s, i + 1, 1) = UCase$(Mid$(s, i + 1, 1))

    End Select

    Next

    Text1 = s
    Text1.SelStart = p

    End Sub
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  5. #5

    نقل قول: کمک در مرد برنامه caps lock effect

    اما ini که شما دادی تو يه تکست باکسه مينويسه من ميخوام کلاً تو هرجا باشه مثل صفحه پم ياهو يا يهرجا که بشه نوشت ميشه راهنمايی کنيد

  6. #6

    نقل قول: کمک در مرد برنامه caps lock effect

    سلام

    اگر راه راحت بخواين نوشتن در همين جا و Copy و Paste راه خوبيه
    در غير اينصورت بايد هندل تكست باكس مورد نظر در برنامه هاي ويندوز يا نام كنترل درفرم وب رو بدست بياريد و با استفاده از توابع API مربوطه اين كار رو انجام بدين كه كار مشكلي ميشه
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  7. #7

    نقل قول: کمک در مرد برنامه caps lock effect

    نه کپی نه از راه دوم راستش متوجه نشدم ميشه راهنمايی کنيد من کد خدمو گزشم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •