نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: شناسایی کلمه عبور و رمز ورود

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار farzane_fn
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    خراسان جنوبی
    پست
    114

    Smile شناسایی کلمه عبور و رمز ورود

    دوستان عزیزم سلام.من توی برنامه خودم یه بانک دارم به نام password که از دو تا فیلد تشکیل شده یکی فیلد username که نام کاربری رو ذخیره می کنه و دیگری فیلد password که رمز ورود رو ذخیره می کنه. توی برنامه قرار است من این بانک رو چک کنم و اگر نام کاربری درست وارد شده بود و سپس ببینم رمز ورودی که مربوط به این نام کاربری است هم درست وارد شده بود این نام کاربری و رمز ورود رو حذف کنم. - من از اس کیو ال سرور 2000 استفاده می کنم- اگه ممکنه کدی که این کار رو انجام می ده برام بنویسید. در ضمن با عنصرهای adoconnection و adoquery هم کار می کنم. ممنون

  2. #2

    نقل قول: شناسایی کلمه عبور و رمز ورود

    دوست عزيز اگر درست متوجه شده باشم شما بايد دوتا دستور را اجرا كني :

    Adoquery1.SQL.Clear;
    Adoquery1.SQL.Text:='select count(*) as M from password where username='+quotedstr(edit1.Text)+' and password='+quotedstr(edit2.Text);
    adoquery1.Open;
    if adoquery1.FieldByName('m').AsInteger>0 then
    begin
    Adoquery1.SQL.Clear;
    Adoquery1.SQL.Text:='delete from password where username='+quotedstr(edit1.Text)+' and password='+quotedstr(edit2.Text);
    adoquery1.ExecSQL;
    end
    else
    begin
    showmessage('نام كاربري يا رمز ورود نادرست است');
    end;
    كد دلفي
    http://www.mojtabaie.persianblog.ir

    موفق باشي

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    پست
    73

    نقل قول: شناسایی کلمه عبور و رمز ورود

    سلام فرزانه جان
    من با این کد به صورت کلی چک می کنم که username و pass درست هستند یا نه . اول username رو چک نمی کنم که آیا وجود داره یا خیر . امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره . حتما میخوای اول چک کنیusername وجود داره یا نه بعد pass رو ؟ ضروری هست ؟

    //================================================== ==================
    if (Txtusername.Text='') or (TxtPassword.Text='') then
    begin
    if TxtPassword.Text='' then
    begin
    Txtusername.Color:=clwhite;
    TxtPassword.SetFocus;
    TxtPassword.Color:=cl3dlight;
    showmessage('رمز عبور را وارد نمائید ');
    end;
    if Txtusername.Text='' then
    begin
    TxtPassword.Color:=clwhite;
    Txtusername.SetFocus;
    Txtusername.Color:=cl3dlight;
    showmessage('نام کاربری را وراد نمائید .');
    end;
    end
    else
    begin
    TxtPassword.Color:=clwhite;
    Txtusername.Color:=clwhite;
    FrmDMTransport.ADOQUser.active:=false;
    FrmDMTransport.ADOQUser.SQL.Clear;
    FrmDMTransport.ADOQUser.SQL.Add('select * from Userr where Username=:ui and Password=:ps');
    FrmDMTransport.ADOQUser.Parameters.ParamByName('ui ').Value:=Txtusername.Text;
    FrmDMTransport.ADOQUser.Parameters.ParamByName('ps ').Value:=TxtPassword.Text;
    FrmDMTransport.ADOQUser.ExecSQL;
    FrmDMTransport.ADOQUser.Active:=true;
    if FrmDMTransport.ADOQUser.IsEmpty=true then
    begin
    showmessage('نام کاربری و رمز عبور اشتباه می باشد ');
    Txtusername.SetFocus;
    end
    else
    begin
    FrmLogin.Visible:=false;
    frmMain.show;
    end;
    end;
    //================================================== ==================

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار behzad_dr
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    ایران - مشهد
    سن
    41
    پست
    159

    نقل قول: شناسایی کلمه عبور و رمز ورود

    سلام دوست گرامی.

    به نظر من اشتباه محض استفاده از دیتابیس برای نام کاربری و رمز عبور .. شما می تونی از فایل استفاده کنی .. خصوصا الان که فقط از یه user , pass میخوای استفاده کنی

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    پست
    73

    نقل قول: شناسایی کلمه عبور و رمز ورود

    این هم به اون شکلی که میخواستید اول username چک بشه و بعد pass :

    //================================================== ==================
    FrmDMTransport.ADOCTransport.Connected:=true;
    if (Txtusername.Text='') or (TxtPassword.Text='') then
    begin
    if TxtPassword.Text='' then
    begin
    Txtusername.Color:=clwhite;
    TxtPassword.SetFocus;
    TxtPassword.Color:=cl3dlight;
    showmessage('.کاربر گرامی رمز عبور را وارد نمائید');
    end;
    if Txtusername.Text='' then
    begin
    TxtPassword.Color:=clwhite;
    Txtusername.SetFocus;
    Txtusername.Color:=cl3dlight;
    showmessage('.کاربر گرامی نام کاربری را وارد نمائئد');
    end;
    end
    else
    begin
    TxtPassword.Color:=clwhite;
    Txtusername.Color:=clwhite;
    FrmDMTransport.ADOQUser.active:=false;
    FrmDMTransport.ADOQUser.SQL.Clear;
    FrmDMTransport.ADOQUser.SQL.Add('select * from Userr where Username=:ui ');
    FrmDMTransport.ADOQUser.Parameters.ParamByName('ui ').Value:=Txtusername.Text;
    FrmDMTransport.ADOQUser.ExecSQL;
    FrmDMTransport.ADOQUser.Active:=true;
    if FrmDMTransport.ADOQUser.IsEmpty=false then
    begin

    TxtPassword.Color:=clwhite;
    Txtusername.Color:=clwhite;
    FrmDMTransport.ADOQUser.active:=false;
    FrmDMTransport.ADOQUser.SQL.Clear;
    FrmDMTransport.ADOQUser.SQL.Add('select * from Userr where Username=:ui and Password=:ps');
    FrmDMTransport.ADOQUser.Parameters.ParamByName('ps ').Value:=TxtPassword.Text;
    FrmDMTransport.ADOQUser.Parameters.ParamByName('ui ').Value:=Txtusername.Text;
    FrmDMTransport.ADOQUser.ExecSQL;
    FrmDMTransport.ADOQUser.Active:=true;
    if FrmDMTransport.ADOQUser.IsEmpty=true then
    begin
    showmessage(' 'رمز وارد شده اشتباه می باشد ');
    TxtPassword.SetFocus;
    end
    else
    begin
    FrmLogin.Visible:=false;
    frmMain.show;
    end;
    end
    else
    begin
    ShowMessage('نام کاربری وارد شده وجود ندارد.');
    Txtusername.SetFocus;
    end;
    end;
    //================================================== ==================

    موفق باشی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار farzane_fn
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    خراسان جنوبی
    پست
    114

    Smile نقل قول: شناسایی کلمه عبور و رمز ورود

    نقل قول نوشته شده توسط MOJTABAATEFEH مشاهده تاپیک
    دوست عزيز اگر درست متوجه شده باشم شما بايد دوتا دستور را اجرا كني :




    Adoquery1.SQL.Clear;



    Adoquery1.SQL.Text:='select count(*) as M from password where username='+quotedstr(edit1.Text)+' and password='+quotedstr(edit2.Text);
    adoquery1.Open;
    if adoquery1.FieldByName('m').AsInteger>0 then
    begin
    Adoquery1.SQL.Clear;
    Adoquery1.SQL.Text:='delete from password where username='+quotedstr(edit1.Text)+' and password='+quotedstr(edit2.Text);
    adoquery1.ExecSQL;
    end
    else
    begin
    showmessage('نام كاربري يا رمز ورود نادرست است');
    end;
    كد دلفي
    دوست عزیزم سلام.راهنماییتون واقعا مفید بود.از شما متشکرم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار farzane_fn
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    خراسان جنوبی
    پست
    114

    Smile نقل قول: شناسایی کلمه عبور و رمز ورود

    نقل قول نوشته شده توسط sara_xz مشاهده تاپیک
    این هم به اون شکلی که میخواستید اول username چک بشه و بعد pass :

    //================================================== ==================
    FrmDMTransport.ADOCTransport.Connected:=true;
    if (Txtusername.Text='') or (TxtPassword.Text='') then
    begin
    if TxtPassword.Text='' then
    begin
    Txtusername.Color:=clwhite;
    TxtPassword.SetFocus;
    TxtPassword.Color:=cl3dlight;
    showmessage('.کاربر گرامی رمز عبور را وارد نمائید');
    end;
    if Txtusername.Text='' then
    begin
    TxtPassword.Color:=clwhite;
    Txtusername.SetFocus;
    Txtusername.Color:=cl3dlight;
    showmessage('.کاربر گرامی نام کاربری را وارد نمائئد');
    end;
    end
    else
    begin
    TxtPassword.Color:=clwhite;
    Txtusername.Color:=clwhite;
    FrmDMTransport.ADOQUser.active:=false;
    FrmDMTransport.ADOQUser.SQL.Clear;
    FrmDMTransport.ADOQUser.SQL.Add('select * from Userr where Username=:ui ');
    FrmDMTransport.ADOQUser.Parameters.ParamByName('ui ').Value:=Txtusername.Text;
    FrmDMTransport.ADOQUser.ExecSQL;
    FrmDMTransport.ADOQUser.Active:=true;
    if FrmDMTransport.ADOQUser.IsEmpty=false then
    begin

    TxtPassword.Color:=clwhite;
    Txtusername.Color:=clwhite;
    FrmDMTransport.ADOQUser.active:=false;
    FrmDMTransport.ADOQUser.SQL.Clear;
    FrmDMTransport.ADOQUser.SQL.Add('select * from Userr where Username=:ui and Password=:ps');
    FrmDMTransport.ADOQUser.Parameters.ParamByName('ps ').Value:=TxtPassword.Text;
    FrmDMTransport.ADOQUser.Parameters.ParamByName('ui ').Value:=Txtusername.Text;
    FrmDMTransport.ADOQUser.ExecSQL;
    FrmDMTransport.ADOQUser.Active:=true;
    if FrmDMTransport.ADOQUser.IsEmpty=true then
    begin
    showmessage(' 'رمز وارد شده اشتباه می باشد ');
    TxtPassword.SetFocus;
    end
    else
    begin
    FrmLogin.Visible:=false;
    frmMain.show;
    end;
    end
    else
    begin
    ShowMessage('نام کاربری وارد شده وجود ندارد.');
    Txtusername.SetFocus;
    end;
    end;
    //================================================== ==================

    موفق باشی
    سارا جان سلام.دوست خوبم از راهنماییتون متشکرم.از اینکه دوست خودت رو قابل می دونی ازت ممنونم.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار farzane_fn
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    خراسان جنوبی
    پست
    114

    Smile نقل قول: شناسایی کلمه عبور و رمز ورود

    نقل قول نوشته شده توسط sara_xz مشاهده تاپیک
    این هم به اون شکلی که میخواستید اول username چک بشه و بعد pass :

    //================================================== ==================
    FrmDMTransport.ADOCTransport.Connected:=true;
    if (Txtusername.Text='') or (TxtPassword.Text='') then
    begin
    if TxtPassword.Text='' then
    begin
    Txtusername.Color:=clwhite;
    TxtPassword.SetFocus;
    TxtPassword.Color:=cl3dlight;
    showmessage('.کاربر گرامی رمز عبور را وارد نمائید');
    end;
    if Txtusername.Text='' then
    begin
    TxtPassword.Color:=clwhite;
    Txtusername.SetFocus;
    Txtusername.Color:=cl3dlight;
    showmessage('.کاربر گرامی نام کاربری را وارد نمائئد');
    end;
    end
    else
    begin
    TxtPassword.Color:=clwhite;
    Txtusername.Color:=clwhite;
    FrmDMTransport.ADOQUser.active:=false;
    FrmDMTransport.ADOQUser.SQL.Clear;
    FrmDMTransport.ADOQUser.SQL.Add('select * from Userr where Username=:ui ');
    FrmDMTransport.ADOQUser.Parameters.ParamByName('ui ').Value:=Txtusername.Text;
    FrmDMTransport.ADOQUser.ExecSQL;
    FrmDMTransport.ADOQUser.Active:=true;
    if FrmDMTransport.ADOQUser.IsEmpty=false then
    begin

    TxtPassword.Color:=clwhite;
    Txtusername.Color:=clwhite;
    FrmDMTransport.ADOQUser.active:=false;
    FrmDMTransport.ADOQUser.SQL.Clear;
    FrmDMTransport.ADOQUser.SQL.Add('select * from Userr where Username=:ui and Password=:ps');
    FrmDMTransport.ADOQUser.Parameters.ParamByName('ps ').Value:=TxtPassword.Text;
    FrmDMTransport.ADOQUser.Parameters.ParamByName('ui ').Value:=Txtusername.Text;
    FrmDMTransport.ADOQUser.ExecSQL;
    FrmDMTransport.ADOQUser.Active:=true;
    if FrmDMTransport.ADOQUser.IsEmpty=true then
    begin
    showmessage(' 'رمز وارد شده اشتباه می باشد ');
    TxtPassword.SetFocus;
    end
    else
    begin
    FrmLogin.Visible:=false;
    frmMain.show;
    end;
    end
    else
    begin
    ShowMessage('نام کاربری وارد شده وجود ندارد.');
    Txtusername.SetFocus;
    end;
    end;
    //================================================== ==================

    موفق باشی
    سارا جان سلام. دوست خوبم از راهنماییت متشکرم.از اینکه دوست خودت رو قابل می دونی و جواب می دی به سوالش ازت ممنونم. و از اینکه این تاپیک دوبار ارسال شده هم ازت معذرت می خوام.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •