صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 41

نام تاپیک: نحوه كار با فايلهاي Resource و برنامه Resource Editor

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار shahmahi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    161

    Exclamation نحوه كار با فايلهاي Resource و برنامه Resource Editor

    سلام بچه ها

    میشه به من بگین چطوری میتونم فایلهایی که تو برنامم دارم مثلا چند تا عکس رو توی این فایل قرار بدم تا از چشم کاربر مخفی باشه و چطوری بتونم دوباره این عکسها رو از این فایل استخراج کنم .

    یک جیزایی میدونم مثلا چطور عکسامو به فایل اضافه کنم و اینکه هر فایلی که اضافه میکنم یک شماره شناسایی داره که باید طبق اون ، فایل استخراج بشه ولی نمیدونم چطور فایلها یی رو که توی Res هستش رو استخراج و نشون بدم.

    چند تا سوال دیگه هم دارم ممنون میشم جواب بدین:
    1بعد از کامپایل برنامه، این فایل در کجا قرارمیگیره؟
    2 هنگام ساختن Setup باید این فایل رو کنار فایل exe قرار بدم ؟(منظورم برنامه های Setup سازه)
    3 اگه فایل هایی که دارم داخل یک پوشه باشه و بخوام ار اونجا توسط Res به برنامه بچسبه باید چیکار کنم؟

    و نکته آخر اینکه بابت راهنمایی هایی که خواهید کرد ازتون کمال تشکر و دارم .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار .:KeihanCPU:.
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    1,169

    نقل قول: نحوه كار با فايلهاي Resource و برنامه Resource Editor

    دوست عزیز اگر جستجو میکردید زودتر به نتیجه میرسیدید

    فایل هایی با پسوند Res دز ویژوال چیه؟
    Res یعنی Resource یا همون فایل منبع .

    به چه درد می خوره؟
    شما با Res میتونید هر فایلی رو با هر فرمتی در برنامه به صورت آماده داشته باشید و در موقع نیاز از اون استفاده کنید . در کل استفاده های متنوع و فراوانی داره !

    چه طوری میشه از این فایل ها ایجاد کرد؟

    برای این کار از منوی Add-Ins زیر منوی ... Add-Ins Manager رو انتخاب کنید .

    از پنجره باز شده گزینه VB 6 Resource Editor رو انتخاب کنید ، و از قسمت پایین همین پنجره ( فریم Load Behavior ) تیک گزینه های Loaded\Unloaded و Load On StartUp رو فعال کنید و بر روی دکمه Ok کلیک کنید تا پنجره بسته شه .

    بعد از این کار یک شرتکات به نام VB6 Resource Editor به قسمت Shortcut Bar ویژوال بیسیک اضافه میشه . ( رنگ شرتکات سبز خواهد بود )

    حال با کلیک بر روی شرتکات فوق الذکر پنجره ریسورس ادیتور باز میشه .

    و حلا دیگه کافیه بر روی دکمه های مورد نظر کلیک کنید و فایل مورد نظرتون رو به ریسورس اضافه کنید .

    بعد از اضافه کردن فایل ها ، هر فایل اضافه شده یک ID میگیره که در موقع استفاده به آن اشاره میشه .

    نحوه استفاده :

    Private Sub Form_Load()
    Dim c() As Byte
    c = LoadResData(101, "CUSTOM")
    Open "c:\FileName.exe" For Binary As #1
    Put #1, , c()
    Close #1

    Call Shell("c:\FileName.exe")

    End Sub



  3. #3
    کاربر دائمی آواتار shahmahi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    161

    نقل قول: نحوه كار با فايلهاي Resource و برنامه Resource Editor

    دوست عزیز اگر جستجو میکردید زودتر به نتیجه میرسیدید
    جدی جست و جو کردم ولی چیزی پیدا نکردم .

    از راهنماییتون ممنون ولی تا اینجا که توضیح دادین رو من بلدم فقط میشه بایک مثال عملی این توضیحات رو انجام بدین.مثلا همون چیزی که گفتم داخل فایل Res یک عکس به شماره 101 هستش که بعد از اینکه command 1 زده شد این عکس داخل picture 1 نمایش داده بشه.

    درضم شما که اطلاعات خوبی درباره فایل Res دارین میشه به سوالاتی هم که پرسیدم جواب بدین.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار butterfly8528
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    CLR
    پست
    896

    نقل قول: نحوه كار با فايلهاي Resource و برنامه Resource Editor

    سلام دوست عزیز .

      Private Sub Command1_Click()
    Picture1.Picture = LoadResPicture(101, vbResBitmap)
    End Sub


    موفق باشی .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار shahmahi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    161

    نقل قول: نحوه كار با فايلهاي Resource و برنامه Resource Editor

    ممنون دوستان من قضیه این فایلها رو فهمیدم که چیه و تونستم ازشون استفاده کنم ولی بازم یک سوال دارم مثلا میخوام فایل هام تو پوشه Temp ویندوز، داخل یک پوشه که مثلا اسم برناممه قرار بگیره و فایلها مو از اونجا بخونم ولی وقتی تو Form Load مسیر رو میدم پوشه جدید رو داخل Temp ایجاد نمیکنه چی کار کنم .

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار butterfly8528
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    CLR
    پست
    896

    نقل قول: نحوه كار با فايلهاي Resource و برنامه Resource Editor

    اگه شما می خواید عکس رو داخل ریسورس قرار بدی بهتره با روش بالا مستقیم فایل رو بخونی و نمایش بدی !

    ولی وقتی تو Form Load مسیر رو میدم پوشه جدید رو داخل Temp ایجاد نمیکنه چی کار کنم
    ابتدا باید پوشه مورد نظر رو ایجا بعد فایل ها رو داخلش کپی کنید .

    برای ساخت پوشه هم نمونه کد تو سایت فراونه !

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار .:KeihanCPU:.
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    1,169

    نقل قول: نحوه كار با فايلهاي Resource و برنامه Resource Editor

    برای ساخت پوشه هم نمونه کد تو سایت فراونه !

    MkDir "C:\New Folder"

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Golsha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    قم
    پست
    224

    نقل قول: نحوه كار با فايلهاي Resource و برنامه Resource Editor

    ببخشید دوست عزیز شما برای عکس یه مثال نوشتید میشه خواهش کنم یه مثال هم درباره کامپوننت بنویسید :

    مثلا یه مثال بنویسید که برنامه اکتیو ایکس هارو از داخل یه فایل RES بخونه و برنامه رو اجرا کنه بدونه اینکه اکتیوایکس هارو تو فولدر System32 کپی کنه بعد برنامه اجرا شود .

    راستی دوست عزیز وقتی کامپوننتهارو وارد یه فایل RES کردیم بازم باید کامپوننتها توی یه فولدر کنار برنامه باشه یا اینکه چون توی یه فایل RES هست دیگه نیاز به کامپوننتها نیست ؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار .:KeihanCPU:.
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    1,169

    نقل قول: نحوه كار با فايلهاي Resource و برنامه Resource Editor

    ببخشید دوست عزیز شما برای عکس یه مثال نوشتید میشه خواهش کنم یه مثال هم درباره کامپوننت بنویسید :
    کامپوننت ها اول باید در داخل هارد ذخیره بشن !

    راستی دوست عزیز وقتی کامپوننتهارو وارد یه فایل RES کردیم بازم باید کامپوننتها توی یه فولدر کنار برنامه باشه یا اینکه چون توی یه فایل RES هست دیگه نیاز به کامپوننتها نیست ؟
    دیگه نیازی نیست !
    اگر توجه کنید بعد از اضافه کردن فایل ریسورس حجم فایل خروجی برنامتون بیشتر شده

  10. #10
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: نحوه كار با فايلهاي Resource و برنامه Resource Editor

    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Golsha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    قم
    پست
    224

    نقل قول: نحوه كار با فايلهاي Resource و برنامه Resource Editor

    ممنون دوست عزیز اینها آخرین سوالمن دیگه سوالی ندارم اگه میشه اینهارو هم جواب بدید .

    1 ) وقتی کامپوننتها داخل فایل RES رفتند باید برای هرکدام کد بنویسیم یا اینکه وقتی وارد فایل RES شدند دیگه نیازی به هیچ کاری نیست و برنامه موقع اجرا خودش به صورت اتوماتیک کامپوننتها رو از داخل فایل RES میخونه ?

    2 ) شما گفتید وقتی کامپوننتها یا چیز های دیگه وارد فایل RES میشن حجم فایل EXE افزایش پیدا میکنه درست ولی برنامه یه فایلی هم ایجاد میکنه با فرمت RES اون هم باید موقع اجرا کنار برنامه باشه یا نه ؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار .:KeihanCPU:.
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    1,169

    نقل قول: نحوه كار با فايلهاي Resource و برنامه Resource Editor

    1 ) وقتی کامپوننتها داخل فایل RES رفتند باید برای هرکدام کد بنویسیم یا اینکه وقتی وارد فایل RES شدند دیگه نیازی به هیچ کاری نیست و برنامه موقع اجرا خودش به صورت اتوماتیک کامپوننتها رو از داخل فایل RES میخونه ?
    ببین دوست عزیز
    برنامه شما برای اجرا شدن نیاز به کامپوننت هایی داره که در اون به کار رفته
    یا باید این کامپوننت ها در system32 باشه و یا در کنار خود برنامه
    بدین ترتیب شما فقط برای اولین اجرای برنامتون کامپوننت ها رو استخراج میکنید(با همون کدها)البته باید توجه کنید از اسم خود کاموننت ها استفاده کنید و اسم اوها رو تغییر ندهید

    2 ) شما گفتید وقتی کامپوننتها یا چیز های دیگه وارد فایل RES میشن حجم فایل EXE افزایش پیدا میکنه درست ولی برنامه یه فایلی هم ایجاد میکنه با فرمت RES اون هم باید موقع اجرا کنار برنامه باشه یا نه ؟
    اون فایلی که توسط vb ایجاد شده برای اجرای برنامه نیازی نیست
    اون فایل یک قسمت از فایلهای پروژه است که برای اجرای پروژه توسط vb مورد استفاده قرار میگیره
    باز هم میگم
    برنامه خروجی شما که فرمت exe داره دیگه نیازی به اون فایل res نداره !

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Golsha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    قم
    پست
    224

    نقل قول: نحوه كار با فايلهاي Resource و برنامه Resource Editor

    برنامه شما برای اجرا شدن نیاز به کامپوننت هایی داره که در اون به کار رفته
    یا باید این کامپوننت ها در system32 باشه و یا در کنار خود برنامه
    بدین ترتیب شما فقط برای اولین اجرای برنامتون کامپوننت ها رو استخراج میکنید (با همون کدها) البته باید توجه کنید از اسم خود کاموننت ها استفاده کنید و اسم اوها رو تغییر ندهید
    منظورتون از همون کدها چیه میشه کامل بنویسید :

    ببینید من یه برنامه دارم و اکتیوایکس هارو هم توی یه فایل RES گذاشتم حالا شما یه لطفی کنید و کدی که من باید بنویسم تا بتونم از اون اکتیوایکس ها استفاده کنم رو کامل برام بنویسید .

    _________________

    دوست عزیز شرمنده من یه مبتدیم به خاطر همین باید منو ببخشید که اینقدر از شما سوال میکنم

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار shahmahi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    161

    نقل قول: نحوه كار با فايلهاي Resource و برنامه Resource Editor

    نقل قول نوشته شده توسط .:KeihanCPU:. مشاهده تاپیک
    MkDir "C:\New Folder"
    بابت کد ممنون حالا یک مشکل دیگه درست شد اونم اینه که وقتی برنامه رو برای بار دوم اجرا میکنم میگه همچین پوشه ای وجود داره و error میده اینو چیکار کنم.

    من این کد رو توی form load استفاده کردم.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار shahmahi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    161

    نقل قول: نحوه كار با فايلهاي Resource و برنامه Resource Editor

    نقل قول نوشته شده توسط butterfly8528 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز .

      Private Sub Command1_Click()
    Picture1.Picture = LoadResPicture(101, vbResBitmap)
    End Sub


    موفق باشی .
    از راهنماییتون ممنون ولی نشد که بشه من پسوند عکسم jpg هستش و از قسمت custom به فایل Res اضافه کردم.
    میشه اصلاحش کنی.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار Golsha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    قم
    پست
    224

    نقل قول: نحوه كار با فايلهاي Resource و برنامه Resource Editor

    شما برای ساخت پوشه از این روش استفاده کنید بهتره :

    اول از منوی Project گزینه ی Reference رو انتخاب کنید و توی پنجره ای که باز میشه گزینه Microsoft Scripting Runtime رو پیدا کن و تیک بزن تا فعال شه بعد OK کن تا پنجره بسته بشه بعد برای ساخت پوشه این کد رو بنویس :

    Private Sub Form_Load()
    On Error Resume Next
    Dim x As New FileSystemObject
    If x.FolderExists("C:\New Folder") = False Then x.CreateFolder ("C:\New Folder")
    End Sub

    حالا وقتی برنامه رو اجرا کردی اول میگرده میبینه توی درایو C چنین پوشه ای هست یا نه اگر نبود یدونه میسازه و اگر هم بود که نه ارور میده نه هیچ چی
    آخرین ویرایش به وسیله Golsha : چهارشنبه 01 مهر 1388 در 20:25 عصر دلیل: اشتباه

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار shahmahi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    161

    نقل قول: نحوه كار با فايلهاي Resource و برنامه Resource Editor

    ببینید این کدهای منه:
    Private Sub Form_Load()
    On Error Resume Next
    Dim x As New FileSystemObject
    If x.FolderExists("C:\WINDOWS\Temp\wizard") = False Then
    x.CreateFolder ("C:\WINDOWS\Temp\wizard")
    End If
    Dim c() As Byte
    c = LoadResData(101, "CUSTOM")
    Open "C:\WINDOWS\Temp\wizard\00.jpg" For Binary As #1
    Put #1, , c()
    Close #1
    End Sub
    Private Sub Command1_Click()
    Picture1.Picture = LoadPicture("C:\WINDOWS\Temp\wizard\00.jpg")
    End Sub


    با راهنمایی که دوست عزیز Golsha کرد من مشکل پوشم حل شد ولی بازم یک ایرادی هست و اون اینه که با کلیک کردن روی comman1 یک پیغام میده با عنوان Invalid picture حالا بگین چه کنم من.

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار Golsha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    قم
    پست
    224

    نقل قول: نحوه كار با فايلهاي Resource و برنامه Resource Editor

    همین دیگه دوست عزیز مشکل شما تو ساخت پوشه است حالا این رو امتحان کن ببین جواب میده یا نه :

    Private Sub Form_Load()

    On Error Resume Next
    Dim X As New FileSystemObject

    If X.FolderExists(RootFolder & "\Temp") = False Then
    X.CreateFolder (RootFolder & "\Temp")
    End If

    If X.FolderExists(RootFolder & "\Temp\wizard") = False Then
    X.CreateFolder (RootFolder & "\Temp\wizard")
    End If

    Dim C() As Byte
    C = LoadResData(101, "CUSTOM")
    Open RootFolder & "\Temp\wizard\00.jpg" For Binary As #1
    Put #1, , C()
    Close #1

    End Sub

    Private Sub Command1_Click()
    Picture1.Picture = LoadPicture(RootFolder & "\Temp\wizard\00.jpg")
    End Sub

    شما باید اول پوشه Temp رو بسازید بعد پوشه Wizard رو نه اینکه جفتش رو با هم بسازید

    راستی این RootFolder که نوشتم مسیر پوشه WINDOWS است یه وقت نگی این چیه .
    آخرین ویرایش به وسیله Golsha : چهارشنبه 01 مهر 1388 در 21:25 عصر دلیل: اشتباه

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار .:KeihanCPU:.
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    1,169

    نقل قول: نحوه كار با فايلهاي Resource و برنامه Resource Editor

    البته میتونین قسمت ساخت پوشه رو در یک روال بذارید و با دستور on error resume next اون ارور رو نادیده بگیرید.



    منظورتون از همون کدها چیه میشه کامل بنویسید :

    Dim c() As Byte
    c = LoadResData(101, "CUSTOM")
    Open "c:\Windows\System32\Mswinsck.ocx" For Binary As #1
    Put #1, , c()
    Close #1


    شما فقط کافیه یکبار اونم در اولین اجرا این کد رو اجرا کنید
    دفعه های بعد چون کامپوننت قبلا استخراج شده نیازی نیست

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار shahmahi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    161

    نقل قول: نحوه كار با فايلهاي Resource و برنامه Resource Editor

    راستی این RootFolder که نوشتم مسیر پوشه WINDOWS است یه وقت نگی این چیه .
    ممنون از راهنماییت ولی یک چیزی یادت رفته بود این RootFolder مسیر درایویه که ویندوز اونجا نصب شده باید یک WINDOWS قبل از Temp اضافه کنی.

    البته میتونین قسمت ساخت پوشه رو در یک روال بذارید و با دستور on error resume next اون ارور رو نادیده بگیرید.
    بله همین کاری که گفتین رو انجام دادم و مشکل حل شد.از راهنماییتون ممنون.

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار Golsha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    قم
    پست
    224

    نقل قول: نحوه كار با فايلهاي Resource و برنامه Resource Editor

    Dim c() As Byte
    c = LoadResData(101, "CUSTOM")
    Open "C:\Windows\System32\Mswinsck.ocx" For Binary As #1
    Put #1, , c()
    Close #1
    دوست عزیز این کدی که نوشتید فقط برای یه فایله اگه خواستیم 50 تا فایل کپی شه اون وقت باید برای هرکدام این کد را یکبار بنویسیم یا کد و راه حل ساده تری هم وجود داره ؟؟؟ ( اگه میشه کدی که مثلا 50 تا فایل رو کپی کنه رو برام بنویسید )

    گفتید این RootFolder مسیر WINDOWS نیست پس برای مسیر ویندوز از چی استفاده کنیم چون همه ویندوز ها که اسم پوشه ویندوزشون WINDOWS نیست ، مثلا ویندوز MRT اسم این پوشه رو گذاشته WINXPSP2 و چیزهای دیگه ای هم من دیدم که اینجوریند و اگه برنامه یه پوشه با این اسم دید ارور میده .
    آخرین ویرایش به وسیله Golsha : پنج شنبه 02 مهر 1388 در 10:37 صبح دلیل: اشتباه

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار .:KeihanCPU:.
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    1,169

    نقل قول: نحوه كار با فايلهاي Resource و برنامه Resource Editor

    پس برای مسیر ویندوز از چی استفاده کنیم
    Winpath=Environ("Windir")


    اگه خواستیم 50 تا فایل کپی شه اون وقت باید برای هرکدام این کد را یکبار بنویسیم یا کد و راه حل ساده تری هم وجود داره ؟؟؟
    اگر تعداد فایلهایی که میخواین ریسورس کنید زیاد باشه اونم در این حد استفاده از ریسورس اصلا کار عاقلانه ای نیست چون حجم فایل اجرایی به شدت بالا میره.در این صورت بهتره از برنامه های ستآپ ساز استفاده کنید که آموزششون در سایت زیاده

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار Golsha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    قم
    پست
    224

    نقل قول: نحوه كار با فايلهاي Resource و برنامه Resource Editor

    ببخشيد دوست عزيز يه مشكل ديگه پيدا شد اونم اينه كه من تو برنامه ام از 5 تا كامپوننت استفاده كردم كه دو تا از اونا اين هاست :

    COMDLG32.OCX و RICHTX32.OCX

    كامپوننتهاي ديگه مشكلي نداره ولي اين دوتا كه اسمشون رو نوشتم بعد از اينكه از داخل فايل RES توي system32 كپي شد برنامه ارور ميده ، اگه ميشه راهنماييم كنيد تا درستش كنم .

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار Golsha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    قم
    پست
    224

    نقل قول: نحوه كار با فايلهاي Resource و برنامه Resource Editor

    راستي دوستان براي كپي فونت چي كار كنم اين كُديه كه من توي فورم لود نوشتم ولي فونت ها كپي نميشند :


    Private Sub Form_Load()
    Dim T() As Byte
    T = LoadResData(101, "FONT")
    Open Environ("windir") & "\Fonts\‍Calibri.ttf" For Binary As #1
    Put #1, , T()
    Close #1
    End Sub

    اگه ميشه امتحانش كنيد ببينيد مشكل از كجاست ::.
    آخرین ویرایش به وسیله Golsha : پنج شنبه 02 مهر 1388 در 14:54 عصر دلیل: اشتباه

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار shahmahi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    161

    نقل قول: نحوه كار با فايلهاي Resource و برنامه Resource Editor

    پس برای مسیر ویندوز از چی استفاده کنیم چون همه ویندوز ها که اسم پوشه ویندوزشون WINDOWS نیست ، مثلا ویندوز MRT اسم این پوشه رو گذاشته WINXPSP2 و چیزهای دیگه ای هم من دیدم که اینجوریند و اگه برنامه یه پوشه با این اسم دید ارور میده .
    سلام
    دوست عزیز من مثال پیدا کردن پوشه ویندوز و فایل Res رو باهم نوشتم درست کار کرد. کدی که مربوط به مسیر پوشه ویندوز هستش مربوط به تمام ویندوزهایی است که ممکنه اسم پوشه ویندوزشون فرق کنه .
    درضم باید از منوی Project آیتم Refrencese را انتخاب کنی و از آن آیتم Microsoft Script Runtime را تیک بزنی .
    Private Declare Function GetWindowsDirectory Lib "kernel32" Alias _
    "GetWindowsDirectoryA" (ByVal lpBuffer As String, ByVal nSize As Long _
    ) As Long
    Public S As String
    Private Sub Command1_Click()
    Picture1.Picture = LoadPicture(S + "\Temp\00.jpg")
    End Sub
    Private Sub Form_Load()
    S = Space(255)
    'Get the Windows directory
    WinDirectory = GetWindowsDirectory(S, 255)
    S = Left$(S, WinDirectory)
    Dim c() As Byte
    c = LoadResData(101, "CUSTOM")
    Open S + "\Temp\00.jpg" For Binary As #1
    Put #1, , c()
    Close #1
    End Sub


    درضم S متغیریه که مسیر پوشه ویندوز داخلشه.
    موفق باشی .

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار Golsha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    قم
    پست
    224

    نقل قول: نحوه كار با فايلهاي Resource و برنامه Resource Editor

    ممنون از راهنماييتون دوست عزيز اگه ميشه دوتا سوال آخر رو هم جواب بديد .

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار shahmahi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    161

    نقل قول: نحوه كار با فايلهاي Resource و برنامه Resource Editor

    سلام بچه ها

    من یک فایل Res دارم که توش 8 تا عکس با پسوند bmp هستش چطوری میتونم در یک کد تمام این 8 فایل رو در یک پوشه مثلا Temp ویندوز باز کنم و ازشون استفاده کنم .

    البته باید بگم که اسم این 8 تا عکس به ترتیپ نیست و هر کدوم یک چیزیه اگه میشه اینم توضیح بدین.

  28. #28
    کاربر تازه وارد آواتار karbon2010
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    یکی از همسایه های بی معرفت امام رضا (ع)
    پست
    55

    نقل قول: نحوه كار با فايلهاي Resource و برنامه Resource Editor

    سلام
    ببخشید دوست عزیز شما برای عکس یه مثال نوشتید میشه خواهش کنم یه مثال هم درباره کامپوننت بنویسید :

    کامپوننت ها اول باید در داخل هارد ذخیره بشن !

    نقل قول:راستی دوست عزیز وقتی کامپوننتهارو وارد یه فایل RES کردیم بازم باید کامپوننتها توی یه فولدر کنار برنامه باشه یا اینکه چون توی یه فایل RES هست دیگه نیاز به کامپوننتها نیست ؟

    دیگه نیازی نیست !
    اگر توجه کنید بعد از اضافه کردن فایل ریسورس حجم فایل خروجی برنامتون بیشتر شده
    پس با این تفاسیر دیگه نیاز به فرخوانی کامپونت نیست یا انتقال انها به سیستم 32 نیست درسته ؟

  29. #29
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: نحوه كار با فايلهاي Resource و برنامه Resource Editor

    نقل قول نوشته شده توسط karbon2010 مشاهده تاپیک
    سلام

    پس با این تفاسیر دیگه نیاز به فرخوانی کامپونت نیست یا انتقال انها به سیستم 32 نیست درسته ؟
    سلام،
    نه، حتماً باید کامپوننت ها از resource استخراج بشن.
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  30. #30
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    خونمون
    پست
    225

    نقل قول: نحوه كار با فايلهاي Resource و برنامه Resource Editor

    من با استفاده از دستور زیر همین فایل رو برای نمونه ریسورس کردم و دادم دوستم تو کامپیوترش امتحان کنه ولی بازم کار نداد و ارور داد . مشکل از چیه؟

    Dim c() As Byte
    c = LoadResData(101, "CUSTOM")
    Open "C:\Windows\System32\Mswinsck.ocx" For Binary As #1
    Put #1, , c()
    Close #1
    آخرین ویرایش به وسیله Snoopboy : یک شنبه 02 اسفند 1388 در 18:35 عصر

  31. #31
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: نحوه كار با فايلهاي Resource و برنامه Resource Editor

    نقل قول نوشته شده توسط Snoopboy مشاهده تاپیک
    من با استفاده از دستور زیر همین فایل رو برای نمونه ریسورس کردم و دادم دوستم تو کامپیوترش امتحان کنه ولی بازم کار نداد و ارور داد . مشکل از چیه؟

    Dim c() As Byte
    c = LoadResData(101, "CUSTOM")
    Open "C:\Windows\System32\Mswinsck.ocx" For Binary As #1
    Put #1, , c()
    Close #1
    سلام،
    این دستورات رو توی کدوم رویداد نوشتید؟
    آیا کامپوننت winsock درهمان فرمی قرار دارد که این دستورات را نوشتید؟
    فرمی که این کامپوننت درش قرار داره آیا همان فرم اصلی برنامه (فرم اول) هست؟
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  32. #32
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    خونمون
    پست
    225

    نقل قول: نحوه كار با فايلهاي Resource و برنامه Resource Editor

    نقل قول نوشته شده توسط xxxxx_xxxxx مشاهده تاپیک
    سلام،
    این دستورات رو توی کدوم رویداد نوشتید؟
    آیا کامپوننت winsock درهمان فرمی قرار دارد که این دستورات را نوشتید؟
    فرمی که این کامپوننت درش قرار داره آیا همان فرم اصلی برنامه (فرم اول) هست؟
    در Load فرم . وینسوک هم در فرم قرار میدم که این دستور رو در Load اون فرم نوشتم.

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    نقل قول: نحوه كار با فايلهاي Resource و برنامه Resource Editor

    نقل قول نوشته شده توسط Golsha مشاهده تاپیک
    راستي دوستان براي كپي فونت چي كار كنم اين كُديه كه من توي فورم لود نوشتم ولي فونت ها كپي نميشند :


    Private Sub Form_Load()
    Dim T() As Byte
    T = LoadResData(101, "FONT")
    Open Environ("windir") & "\Fonts\‍Calibri.ttf" For Binary As #1
    Put #1, , T()
    Close #1
    End Sub

    اگه ميشه امتحانش كنيد ببينيد مشكل از كجاست ::.
    دوست عزیز بعد از کپی واسه فایل فونت نیازه که سیستم رو یک بار ریست کنین تا فونت خونده بشه ، در واقع با ریست شدن یک مقدار تو ریجستری برای فونت شما در مسیر زیر اضافه میشه که فونت شما برای برنامه ها قابل رویت خواهد بود.
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Fonts]
    شما میتونی از مسیر بالا یک بک آپ بگیری بعد با Notepad ویرایشش کنی و بقیه فونت ها رو از توش پاک کنی الا فونت خودت و بعد ذخیرش کنی و داخل res بزاری و بازش کنی و با تابع ShellExecute اجراش کنی اینجوری دیگه نیازی به ریست هم نیست
    امیدوارم متوجه شده باشی ، من اینجوری فونت هامو نصب میکنم

  34. #34
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: نحوه كار با فايلهاي Resource و برنامه Resource Editor

    نقل قول نوشته شده توسط Snoopboy مشاهده تاپیک
    در Load فرم . وینسوک هم در فرم قرار میدم که این دستور رو در Load اون فرم نوشتم.
    زمانی که فرم Load میشه باید ابزارهای استفاده شده در اون فرم موجود باشند. پس نمیشه از رویداد Load برای استخراج ابزار از ریسورس استفاده کرد. این دستورات رو در رویداد Initialize همون فرم قرار بدید. (رویداد Initialize قبل از Load اتفاق میوفته)
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  35. #35
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    خراسان رضوي
    پست
    58

    نقل قول: نحوه كار با فايلهاي Resource و برنامه Resource Editor

    نقل قول نوشته شده توسط .:KeihanCPU:. مشاهده تاپیک
    دوست عزیز اگر جستجو میکردید زودتر به نتیجه میرسیدید



    Res یعنی Resource یا همون فایل منبع .



    شما با Res میتونید هر فایلی رو با هر فرمتی در برنامه به صورت آماده داشته باشید و در موقع نیاز از اون استفاده کنید . در کل استفاده های متنوع و فراوانی داره !

    چه طوری میشه از این فایل ها ایجاد کرد؟

    برای این کار از منوی Add-Ins زیر منوی ... Add-Ins Manager رو انتخاب کنید .

    از پنجره باز شده گزینه VB 6 Resource Editor رو انتخاب کنید ، و از قسمت پایین همین پنجره ( فریم Load Behavior ) تیک گزینه های Loaded\Unloaded و Load On StartUp رو فعال کنید و بر روی دکمه Ok کلیک کنید تا پنجره بسته شه .

    بعد از این کار یک شرتکات به نام VB6 Resource Editor به قسمت Shortcut Bar ویژوال بیسیک اضافه میشه . ( رنگ شرتکات سبز خواهد بود )

    حال با کلیک بر روی شرتکات فوق الذکر پنجره ریسورس ادیتور باز میشه .

    و حلا دیگه کافیه بر روی دکمه های مورد نظر کلیک کنید و فایل مورد نظرتون رو به ریسورس اضافه کنید .

    بعد از اضافه کردن فایل ها ، هر فایل اضافه شده یک ID میگیره که در موقع استفاده به آن اشاره میشه .

    نحوه استفاده :

    Private Sub Form_Load()
    Dim c() As Byte
    c = LoadResData(101, "CUSTOM")
    Open "c:\FileName.exe" For Binary As #1
    Put #1, , c()
    Close #1

    Call Shell("c:\FileName.exe")

    End Sub


    سلام

    ببخشيد من داخل Add-Ins Manager گزينه VB 6 Resource Editor را ندارم ؟

    مشکل چيه ؟




  36. #36
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    نقل قول: نحوه كار با فايلهاي Resource و برنامه Resource Editor

    ویژوال بیسک بصورت کامل روی سیستم شما نصب نشده
    یا اینکه CD ویژوال بیسیک شما ناقصه

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار aryasoft2872
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    399

    نقل قول: نحوه كار با فايلهاي Resource و برنامه Resource Editor

    راهی برای افزایش امنیت این فایل ها وجود نداره تا بتونیم dll قفل رو داخلش بزاریم ولی هکرها نتونن فایل رو بازکنن

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار aryasoft2872
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    399

    نقل قول: نحوه كار با فايلهاي Resource و برنامه Resource Editor

    از مسیر زیر ببین فایل RESEDIT.DLL وجود داره اگه وجود نداره صبر کن تا یکی برات آپلودش کنه من که هر کاری می کنم آپلود نمی شه.

    C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\VB98\Wizards

  39. #39

    نقل قول: نحوه كار با فايلهاي Resource و برنامه Resource Editor

    یه سوال داشتم. اولا ممنون بابت این مطلب.
    فایل های کامپوننت رو چطور میشه اضافه کرد ؟ مثلا ADODC
    اگر نمیشه ، چطور میشه یه فایل ست آپ درست کرد که بدون نیاز به Next و اینها ، وقتی اجرا شد این کامپوننت ها رو نصب کنه ؟ مثل بعضی از ویندوز اینستالر ها

    ممنون میشم جواب بدین

  40. #40
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: نحوه كار با فايلهاي Resource و برنامه Resource Editor

    فایل های کامپوننت رو چطور میشه اضافه کرد ؟ مثلا ADODC
    سلام،
    توی همین تاپیک به این سؤال جواب داده شده.
    ابزار مورد نظر رو به صورت ریسورس به برنامه اضافه کنید و بعد در رویداد Initialize اونو استخراج کنید.

    * این کار به هیچ عنوان معقولانه نیست.
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •