نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: كار با پيكسل ها

  1. #1
    کاربر جدید آواتار zoz_zozm
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    جهان چراغ های خاموش
    سن
    34
    پست
    14

    Unhappy كار با پيكسل ها

    اگه كسي درباره نحوهي كار با پيكسل ها و تابع هاي مربوط به اونها چيزي مي دونه لطفا كمك كنه (C++‎‎بورلند)



    سوال دوم:
    مي خواستم ببينم ميشه تو C++‎‎ عكس رو از هارد خواند و به رم برد و با يه اشاره گر (كه نمي دونم از چه نوعي بايد باشه) پيكسل هاي اين عكس رو خوند و كد، رنگ مربوطشو تو يك ماتريس ريخت؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: كار با پيكسل ها

    میتوانید از TBitmap فایل را لود کرده و از پراپرتی Pixels برای دریافت پیکسلها استفاده کنید.

  3. #3
    کاربر جدید آواتار zoz_zozm
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    جهان چراغ های خاموش
    سن
    34
    پست
    14

    نقل قول: كار با پيكسل ها

    خيلي ممونون،
    اگه ميشه با يه مثال ساده توضيح بدين!‏

    پيشاپيش تشكر مي كنم.‏

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار Hamid_VB
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرج
    سن
    32
    پست
    53

    نقل قول: كار با پيكسل ها

    سلام ، راستش من تا حالا ‎‎بورلند C++‎‎‎ رو ندیدم و باهاش برنامه ننوشتم.
    ولی یه برنام با C++‎‎‎ Win32 در مورد این سوال شما قبلاً نوشتم که لینکشو پایین گذاشتم ، امیدوارم بدردتون بخوره...
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=122893

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: كار با پيكسل ها

    نقل قول نوشته شده توسط zoz_zozm مشاهده تاپیک
    خيلي ممونون،
    اگه ميشه با يه مثال ساده توضيح بدين!‏

    پيشاپيش تشكر مي كنم.‏
     
    void __fastcall TForm1::Button1Click(TObject *Sender)
    {
    Graphics::TBitmap *bmp;
    HDC hdc;
    int i,j;
    bmp = new Graphics::TBitmap;
    bmp->LoadFromFile("1.bmp");
    hdc = GetDC( Panel1->Handle );
    for(int j=0; j<bmp->Height; j++)
    for(int i=0; i<bmp->Width; i++)
    //اینجا میتوانید داده ها را به بافر هم انتقال بدید
    SetPixel(hdc, i, j, bmp->Canvas->Pixels[i][j]);
    ReleaseDC(Panel1->Handle, hdc);
    delete bmp;
    }

  6. #6

    نقل قول: كار با پيكسل ها

    با سلام.

    من یه منبع عالی (انگلیسی) پیدا کردم حتما ببین.درباره فرمت های مختلف از جمله bmp هستش و در اون یه نمونه کد سی پلاس برای باز کردن bmp در توربو هستش.توصیه میکنم حتما ببین چون اطلاعات جالبی داره:

    http://en.wikipedia.org/wiki/BMP_format

  7. #7

    نقل قول: كار با پيكسل ها

    Open Source => همیشه راه نجاته:
    کتابخونه devil رو داونلود کن. بعدش هر فرمتی رو که میخوای بخون، تغییر بده و دست آخر هم ذخیرش کن.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •