نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نوع کنترل login !؟!

  1. #1

    Question نوع کنترل login !؟!

    سلام،
    (امروز چقدر سلام کردم)

    من در پروژه م از کنترل ویزارد استفاده کردم.
    و یک کنترل لوگین گذاشتم تعیین کردم کاربر در اولین قدم ویزارد(step0)باید لوگین کنه.
    اما اگر در حال حاضر کاربرلوگین هست که میره به قدم دوم .
    حالا نمی دونم چرا گاهی از این کنترل لوگین خطا می گیره:
    Compilation Error
    Description: An error occurred during the compilation of a resource required to service this request. Please review the following specific error details and modify your source code appropriately.

    Compiler Error Message: BC30311: Value of type 'login' cannot be converted to 'System.Web.UI.WebControls.Login'.

    Source Error:

    Line 69: If e.CurrentStepIndex = 0 Then
    Line 70:
    Line 71: Dim l As System.Web.UI.WebControls.Login = CType(Wizard1.FindControl("Login1"), Login)
    Line 72:
    Line 73: If Membership.ValidateUser(l.UserName, l.Password) Then

    اینم از این قسمت از کد:
     
    Sub Wizard1_NextButtonClick(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Web.UI.WebControls.WizardNavigationEventArg s)

    Trace.Write(“next: CurrentStep”, e.CurrentStepIndex.ToString())

    If e.CurrentStepIndex = 0 Then

    Dim l As System.Web.UI.WebControls.Login = CType(Wizard1.FindControl(“Login1”), Login)

    If Membership.ValidateUser(l.UserName, l.Password) Then
    FormsAuthentication.SetAuthCookie(l.UserName, l.RememberMeSet)

    e.Cancel = False
    Else
    Trace.Write(l.UserName, l.Password)
    l.InstructionText = “Your login attempt was not successful. Please try again.”
    l.InstructionTextStyle.ForeColor = System.Drawing.Color.Red

    e.Cancel = True
    End If
    Else
    If Not User.Identity.IsAuthenticated Then
    e.Cancel = True
    Wizard1.ActiveStepIndex = 0
    End If
    End If

    End Sub

    گاهی مثل اینکه بعداز 10 دقیقه بیام پای کامپیوتر یا از توی صفحه های دیگه بیام این قسمت و... این خطا پیدا میشه یا اگه یه راست پروژه رو از این فایل اجرا کنم این خطا دیده میشه.
    (نمی دونم درست و حسابی؛ توی بعضی حالتهای کار می کنه بعضی حالتها نه.)


  2. #2

    نقل قول: نوع کنترل login !؟!

    یه مقداری از کد کنترل ویزاردم رو میزارم:

    <asp:wizardid="Wizard1"runat="server"activestepindex="1"
    OnFinishButtonClick="Wizard1_FinishButtonClick"OnNextButtonClick="Wizard1_NextButtonClick">
    <WizardSteps>
    <asp:WizardStepID="WizardStep1"runat="server"Title="ي©ي§"AllowReturn="False">
    <asp:loginid="Login1"runat="server"
    CreateUserText="مàيی¢"
    CreateUserUrl="~/CreateAccount.aspx"></asp:login>
    </asp:WizardStep>
    .
    .
    .



  3. #3

    نقل قول: نوع کنترل login !؟!

    مشکلم رفع شد.

    مشکلم از اینجا ناشی بود که من کامپوننتهای لاگین آقای فتح اللهی را به پروژه م اضافه کرده بودم.
    ولی همینجوری توی این قسمت از کنترل لاگین asp.netاستفاده کرده بودم.

    مثکه نمیشه کنترلهای لاگین ایشون رو با کنترل های لاگین asp.netدر یه پروژه استفاده کرد.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •