نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چگونگی شناسایی رکورد انتخاب شده در listview

  1. #1

    چگونگی شناسایی رکورد انتخاب شده در listview

    سلام دوستان
    من می خوام بدونم که چطوری می شه فهمید کدام سطر از لیست ویو توسط کاربر انتخاب شده است.

    :flower: ::نوشتن::

  2. #2
    سلام .

    'Add a Label Control named "Label1" to the form .
    Private Sub ListView1_SelectedIndexChanged(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles ListView1.SelectedIndexChanged
    Label1.Text = ""
    For Each strItem As Integer In ListView1.SelectedIndices
    Label1.Text &= strItem & vbCrLf
    Next
    End Sub
    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

  3. #3
    سلام
    می خوام یکی از ستون هام که چک باکس داره وقتی تیک می زنم تو برنامه بفهمم که کدوم باکس تیک خورده است.
    کد بالا اندکس اون سطری رو که انتخاب می کنه رو می ده که اونم در جای خودش عالی و ازش استفاده می کنم
    خلیلی ازتون ممنونم
    :flower: ::نوشتن::

  4. #4
    اگر multiSelect لیست true بود :
    Dim i As New ListViewItem
    FOR each i IN ListView1.SelectedItems
    msgbox (i.text)
    NEXT


    در غیر این صورت :
    ListView1.SelectedItems(0).text


    می خوام یکی از ستون هام که چک باکس داره وقتی تیک می زنم تو برنامه بفهمم که کدوم باکس تیک خورده است.
     If listview1.Items(listview1.SelectedItems(0&  #41;.Index).Checked Then
    هر که بر مرکب باطل نشیند ، در سراى پیشمانى فرودش مى‏آورند

  5. #5
    می خوام یکی از ستون هام که چک باکس داره وقتی تیک می زنم تو برنامه بفهمم که کدوم باکس تیک خورده است.

    Private Sub ListView1_ItemCheck(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.ItemCheckEventArgs) Handles ListView1.ItemCheck
    Label2.Text = ""
    For Each strItem As Integer In ListView1.CheckedIndices
    Label2.Text &= strItem & vbCrLf
    Next
    End Sub
    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

  6. #6
    سلام
    بگزارید کاملا توضیح بدم
    من یه لیست ویو دارم که شامل سه ستون است که دو ستون نام منوهام هستند و یه کی شامل چک باکس است من می خوام وقتی کاربر چک باکس رو بروی هر منویی را تیک میزنه زیر منوهاش رو هم من واسش تیک بزنم حالا برای این کار نیاز دارم بعد از هر کلیک که بدونم کدام چک باکس تیک خورده .
    titbasoft: کد اولتون تکست تهی می ده و دو کد دیگر ارور می دن.تازه من نمی خوام چیزی رو انتخاب کنم می خوام تیک بزنم.
    اما شما اقی مداح:کد شما انکس چک باکس های تیک خورده رو میده که من اونا رو نمی خام.نمی شه از کد شما برای باکسی که همون لحظه تیک خورده استفاده کرد؟
    خواهش می کنم کمکم کنییییییییییییییییییییییی ییید.
    با تشکر فراوان از توجه شما
    :flower: :flower:

  7. #7
    سلام
    من خودم پیدا کردم کدش رو در پایین می نویسم تا دوستانی که نیاز دارند استفاده کنند.

    _Private Sub ListView1_ItemCheck(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.ItemCheckEventArgs) Handles ListView1.ItemCheck
    (textbox1.text=listview1.checkItems(e.index
    End Sub

    :wink: :flower: :موفق:

تاپیک های مشابه

  1. فرمت ریالی در ستون خاصی از listview
    نوشته شده توسط ebtekar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 30 آبان 1386, 00:19 صبح
  2. دبل کلیک بر روی آیتم در Listview
    نوشته شده توسط vb_nima در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 02 خرداد 1386, 22:02 عصر
  3. دو سوال درباره ListView
    نوشته شده توسط dr_g در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 05 مهر 1384, 15:48 عصر
  4. پرینت کردن LISTVIEW - فوری فوری....
    نوشته شده توسط armin_izer در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 28 اسفند 1383, 18:28 عصر
  5. listView
    نوشته شده توسط mehdi_nan در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 03 آبان 1383, 18:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •