نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: کسی با animate menu کار کرده یه سوال کوچولو دارم ؟

  1. #1

    کسی با animate menu کار کرده یه سوال کوچولو دارم ؟

    سلام

    ببینید بچه ها من فقط میخوام بدونم چطور میشه یا اصلا میشه

    که با دستور منوها را active کنیم که کاربر بنده خدا مجبور نباشه

    هر بار کلید ALT را فشار بده مرسی

  2. #2
    با دستور منوها را active کنیم
    یعنی مثل Dos?

  3. #3
    دقیقا ببینید میدونم شاید مسخره باشه ولی این را از من خواستن و

    باید قبول کرد که کار با keyboard برای نرم افزار حسابداری الزامی و گزینه بهتر است

    تا اینکه شخص بخواهد هر با دستش را از روی کیبور به موس منتقل میکند حالا اگه میشه

    راهنمایی کنید

  4. #4
    اگه پیغام wm_show رو برای هندل اون منو بفرستی ( یا از API ShowWindow استفاده کنی ) می تونی منو را نشون بدی

  5. #5
    keypreviewرا در فرم true و سپس Keypress را چک کنید

  6. #6
    سلام نمیفهمم من که نمیخوام کلیدی زده بشه که اون فعال بشه میخوام

    خودم فعالش کنم عزیزم جناب جوان سافت فکر کنم منظورم را خوب نفهمیدید

    یا من منظور شما را اشتباه فهمیدم لطفا ادامه بدین مرسی از علی هم ممنون

  7. #7
    کار با keyboard برای نرم افزار حسابداری الزامی و گزینه بهتر است
    Keypress را چک کنید
    من که نمیخوام کلیدی زده بشه
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  8. #8
    وای تو رو خدا ببین آخه من که گفتم که چی میخوام

    گفته بودم چطور با دستور میشه منو را فعال کرد آخه اگه قرار باشه کلید زده بشه که

    کلید ALT فعالش میکنه در هر حال بازم ممنون و کمک کنید تا به جواب برسیم

  9. #9
    چی شد دیگه کسی جواب نمیده کمک کنید لطفا

  10. #10
    بابا اگه این کار شدنی نیست یکی بگه و امید مارا قطع کنه

    ضمنا یه چیزی قاعدتا این دستور باید مشکل من را حل کنه ولی errorr میده

    لطفا یکی امتحان کنه ببینم عیب از کامپوننت نباشه

    n1.popupmenu(x,y); البته درست یادم نیست فکر کنم همینه

تاپیک های مشابه

  1. Animate کردن form در vb.net
    نوشته شده توسط hamed_bostan در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 02 بهمن 1384, 11:22 صبح
  2. ANIMATE WINDOWS+WIN STYL
    نوشته شده توسط R_BABAZADEH در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 17
    آخرین پست: یک شنبه 09 اسفند 1383, 18:23 عصر
  3. Flash Menu or DHTML Menu ?
    نوشته شده توسط Mehdi0016 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 14 شهریور 1383, 10:42 صبح
  4. animate windows
    نوشته شده توسط R_BABAZADEH در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 05 شهریور 1383, 21:24 عصر
  5. Form Animate
    نوشته شده توسط ravanfar در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 05 خرداد 1383, 15:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •