نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: اسکن اسناد چند صفحه ای

  1. #1

    اسکن اسناد چند صفحه ای

    يك كد مي خوام كه بتونم با استفاده از اون تصاوير اسناد را به اسمي كه من مشخص مي كنم اسكن بكنه و در جاي مورد نظر من ذخيره كنه .البته از twain32.dll استفاده كردم اون فقط تصاوير رو به صورت يك صفحه اي ذخيره مي كنه و اسناد چند صفحه اي را بايد با فرمت pdf اسكن كرد كه منم توش موندم .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار HadiVB
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    مشهد الرضا دیگه نایب الزیاره ایم
    پست
    216

    نقل قول: اسکن اسناد چند صفحه ای

    اقا همون اسکن کردن یک برگی تو به ما میدی
    ممنون
    اونم فکر کنم منظورت اسکن با اسکنر های auto feeder دار هست نه
    آخرین ویرایش به وسیله HadiVB : یک شنبه 01 شهریور 1388 در 11:58 صبح

  3. #3

    نقل قول: اسکن اسناد چند صفحه ای


  4. #4

    نقل قول: اسکن اسناد چند صفحه ای

    آقا میدونم خیلی وقت گذشته ولی خواستم ببینم پیدا کردین همچین چیزی؟منهم همچین مشکلی دارم.میشه راه حل رو بزارید؟

  5. #5

    نقل قول: اسکن اسناد چند صفحه ای

    اسکن چند صفحه ای را باید اسکنرتون پشتیبانی کنه؛ با همین نمونه کدی که دوستمون لینک دادن میشه این کار را انجام داد؛ هر صفحه اسکن شده به شما به صورت یک آرایه از نوع بایت داده میشه که میتونید اون را صفحه صفه در جایی ذخیره کنید و عکس ها ذخیره شده را با استفاده از ابزار های ساخت PDF به فایل PDF تبدیل کنید.
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  6. #6

    نقل قول: اسکن اسناد چند صفحه ای

    بچه ها منم دنبال همچین کدی می گردم.
    کد اسکن یه صفحه ای رو دارم اما چند تا صفحه رو میخوام.
    این کد یه صفحه است:

    R = TWAIN_AcquireToClipboard(Me.hwnd, t%)


    Image1.Picture = Clipboard.GetData(vbCFDIB)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •