نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: چرا foxpro مظلوم واقع شده؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174

    چرا foxpro مظلوم واقع شده؟

    من که اصلا از foxpro خوشم نمی یاد اما نمی دونم چرا microsoft , فاکس پرو را در visual studio .NET نگذاشته است.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ali_hadian
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    292
    سلام
    سیاست مایکروسافت در زمینه دیتابیس بر روی گسترش ADO.NET قرار گرفته است که هم بین همه زبانها مشترک است و هم قدرت بیشتری دارد(مثلا قابلیت استفاده در ASP.NET)

  3. #3
    من چندین سال با فاکس کار می کردم ( والان هم مجبورم کار کنم ) و اصلا دل خوشی ازش ندارم :sad2:

  4. #4
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    اول سلام خدمت دوستان
    دوم بگم که این موضوع بارها بحث شده
    سوم بانک های فاکس حتی در asp.net هم قابل دسترسند و حتی با فاکس میشه xml service ساخت که برنامه های دیگر از اون استفاده کنند
    چهارم لطفا بدون تحقیق یک موضوع باز نکنید
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  5. #5
    پنجم اینکه میگن آفت علم فراموشی است ولی من میگم آفت علم نادانی و غرور است

  6. #6
    سلام

    من چندین سال با فاکس کار می کردم ( والان هم مجبورم کار کنم ) و اصلا دل خوشی ازش ندارم
    چرا؟



    شاید بشه گفت یکی از دلایل میکروسافت این باشه که اولا قیمت این محصول با اضافه کردن فاکس پرو بیشتر میشه. همچنین اگه کسی تنها فاکس راهم بخواد باید بقیه محصولات را بخره و باید حدود 2500 دلار به جای 650 دلار بپردازه.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  7. #7
    :موفق:
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174
    آخه چرا نگذاشتن (که گفتید)
    اما چرا نسخه های جدیدش رو ماکروسافت نمی ده (مثلا .NET)
    بای....

  9. #9
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    آقا اول یک سر به سایت میکروسافت میزدی!
    نسخه 9 اون به تازگی اومده بیرون با قدرتی وصف ناپذیر :موفق: :sunglass:
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174
    ایول از شما متشکرم . برم ببینم چه طوریه..

  11. #11
    سلام

    نسخه جدیدش 9 است که امسال 2005 Released و احتیاجی به .Net هم نداره چون:

    http://foxproadvisor.com/doc/14437

    که توی خود میکروسافت هم آدرس بالا را داده! یعنی اینجا

    http://msdn.microsoft.com/vfoxpro/

    البته تا قدیمی نشده.


    یک لیست قیمت از میکروسافت:



    Visual FoxPro 9.0

    Version Upgrade* $349 US
    Estimated Price* $649 US





    Visual Basic .NET 2003 Standard
    Version Upgrade NA
    Estimated Price* $109 US


    Visual C#‎ .NET 2003 Standard
    Version Upgrade NA
    Estimated Price* $109 US


    Visual C++‎ .NET 2003 Standard
    Version Upgrade NA
    Estimated Price* $109 US


    Visual J# .NET 2003 Standard
    Version Upgrade NA
    Estimated Price* $109 US


    Visual Studio Tools for the Microsoft Office System
    Version Upgrade* $199 US
    Estimated Price* $499 US


    Visual SourceSafe
    Version Upgrade* $279 US
    Estimated Price* $549 US


    Visual Studio .NET 2003
    Enterprise Architect
    Version Upgrade
    $1,799 US*
    Full Price
    $2,499 US*
    Enterprise Developer
    Version Upgrade
    $1,079 US*
    Full Price
    $1,799 US*
    Professional Special Edition
    Version Upgrade
    $549 US*
    Full Price
    $799 US*
    Academic
    Estimated Price
    (Visit the Microsoft Education Web site for details on licensing programs)


    Microsoft Windows XP Professional CD w/SP2
    $270







    از این قیمتها چی نتیجه میگیرید؟ البته قیمت زیاد مهم نیست! (برای مایکروسافت مهمه!) Java رایگانه اما یکی از بهترین زبانهای فعلی است و احتمالا زبان آینده. با آن همه امکانات. من اگر فاکس پرو تحت لینوکس هم پشتیبانی میشد هرگز سراغ Java نمیرفتم.


    راستی توی سایتون رفتم!! خیلی جالب بود. موفق باشید.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174
    متشکرم از شما ارادت دارید . اما مال دلفی برد (بابا ما FOX رو هم دوست داریم 2 سال باهاش کار کردیم)

  13. #13
    خیلی خوبه
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار arshia_
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران-شهر فرزانگان( بروجرد )
    پست
    1,226
    متاسفانه بعضی وقتها دنیای رقابت خیلی کارها می کنه
    یه روزی فاکس پرو بهترین بود
    مایکروسافت اونو خرید و از تکنولوژی اون تونست اکسس و ... رو قدرتمند کنه....و کاری کرد که اسم فاکس پرو کم رنگ بشه ...چون دوست داشت اسم محصول خودش یعنی اکسس روی زبونها باشه
    اما همیشه یه چیز رو یادمون باشه
    اگر فاکس پرو نبود...الان نه اس کیو ال داشتیم نه اکسس نه هیچ چیز دیگه ای
    فاکس پرو اساس کار قدرتمند و ساده رو پایه ریزی کرد...
    پس زنده باد فاکس پرو

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از پرینت لیزری در برنامه های Foxpro تحت Dos
    نوشته شده توسط دلفی آی آر در بخش Foxpro
    پاسخ: 89
    آخرین پست: شنبه 15 تیر 1387, 07:47 صبح
  2. تبدیل Foxpro به Ms-Sql
    نوشته شده توسط Pioneers در بخش SQL Server
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 08 تیر 1387, 09:08 صبح
  3. الطفا کمک کنید : برنامه ای در foxpro
    نوشته شده توسط ali4328 در بخش Foxpro
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 20 فروردین 1386, 01:02 صبح
  4. اتصال کریستال ریپورت به بانک اطلاعاتی foxpro 2.6
    نوشته شده توسط MOHAMAD4197 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 16 اسفند 1385, 15:28 عصر
  5. تبدیل بانک foxpro به SQL
    نوشته شده توسط Amir Taghavi در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 29 فروردین 1385, 14:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •