نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: filter part of field

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار delphi77
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    743

    filter part of field

    درود بر همه شما جویندگان دانش
    از توجه شما نسبت به این موضوع سپاس گزارم
    چگونه می توانم بر جداول خود فیلتر بگذارم به نحوی که فیلتر روی یک قسمت(Part of field) اعمال شود .بطور مثال فیلد name را با A فیلتر کنیم و پاسخ تمام مقادیری که با A شروع می شود باشد.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------
    من تاج نمی خواهم من تخت نمی خواهم
    در خدمتت افتادن بر روی زمین خواهم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار delphi77
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    743
    توضیح :موفق:
    db من روی sqlServer است و ارتباط من در دلفی با ado می باشد ::نوشتن::

  3. #3
    مهمان
    سلام

    اگه از sqlserver استفاده میکنی بهترین راه دستورات خود sql است .

    مثال :
     adoquery1.sql.text:='select * from TableName where Name = '+qutedstr(edite1.text)


    این جدول ات را روی مقادیری که در edit قرار دارند فیلتر میکند البته اگر نوع فیلد تو عددی باشد qutedstr نیاز نیست .


    :موفق:

  4. #4
    بطور مثال فیلد name را با A فیلتر کنیم و پاسخ تمام مقادیری که با A شروع می شود باشد.

    with AdoQuery1 do
    begin
    Close;
    SQL.Clear;
    SQL.Add('SELECT * FROM table_Name WHERE (field_Name LIKE ' + QoutedStr('A%'));
    Open;
    end;

تاپیک های مشابه

  1. The types of the parameter field and parameter field current values are not compatibl
    نوشته شده توسط m_zamani در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 28 خرداد 1392, 09:39 صبح
  2. فرق Template field با Command field در گریدویو
    نوشته شده توسط odiseh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 10 آبان 1386, 17:55 عصر
  3. An Introduction to Microsoft Forefront (Part 1)
    نوشته شده توسط Identifier در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 19 مرداد 1385, 08:57 صبح
  4. WEB Part چیست؟
    نوشته شده توسط golagha_program در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 12 مرداد 1385, 22:18 عصر
  5. Scripting and Security (Part 1)
    نوشته شده توسط Identifier در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 08 مرداد 1385, 17:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •