نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: کوچ از ویندوز به لینوکس ، آری یا خیر؟

  1. #1

    کوچ از ویندوز به لینوکس ، آری یا خیر؟

    با سلام،
    بنده همیشه دنبال چیزایی هستم که دیگران کمتر باهاش آشنا باشند.
    منتها اون چیز باید ارزشش رو برام داشته باشه ، حالا یا اینه که ازش لذت میبرم، یا اینکه یه مایه ای توش هست،
    حال سوال من اینه که ---.... با توجه به این که من توی ویندوز زیاد کار کردم و برنامه نویسی رو هم تحت اون (مثل دات نت و ...) کار کردم، ولی الآن میبینم که بازار پر از دات نت کار های مختلف(حتی(بیشتر) غیر کامپیوتری)...--- آیا مهاجرت به لینوکس میتونه برای آینده ی (حال) کاری من مفید باشه و اگه میتونه چقدر؟
    لطف کنید با مثال دلایلتون رو بفرمایید.
    در ضمن اگه بفرمایید که روی کدوم بخش زوم بکنم بهتره ( یعنی کاربردی تره و توی بازار بیشتر نیازه (خودم دنبال شبکه و این مسایل هستم)) ممنون میشم.
    با تشکر،

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sanay_esh
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    برنامه نویس !
    سن
    39
    پست
    449

    نقل قول: کوچ از ویندوز به لینوکس ، آری یا خیر؟

    با سلام
    منم با شما موافقم چون شرایط و خواسته های منم طبق خواسته های شناست اما میخوام اینو بگم که اگه دوست داری چیزای تازه تر رو امتحان کنی باید هدفی برای اینکار داشته باشی

    برنامه نویسی در دات نت دنیای بزرگی داره پروژه های خوبی تو بازار هستش اگه بتونی انجام بدی من خودم 12 ماه پیش openSuse 11.1 رو نصبش کردم خوبه اگه بتونی باهاش کار کنی (برای دل خودت نه برای درآمد و ...) برای خدمت به علم روز ....خیلی خوبه
    هدف من راضی کردن خودمه که باید چقدر تلاش کنم تا موفق شوم همین پول و بازار برام اهمیتی نداره البته برای امرار معاش مجبورم کار کنم....

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    84

    نقل قول: کوچ از ویندوز به لینوکس ، آری یا خیر؟

    کی گفته گنو/لینوکس برای کسب درآمد و بازار کار خوب نیست؟!! مخصوصاً که الآن سرورهای گنو/لینوکس و BSD خیلی زیاد شده و داره بیشتر هم میشه. راه‌های مختلفی برای کسب درآمد از طریق گنو/لینوکس و نرم‌افزارهای آزاد(همون به قول شما اوپن‌سورس) وجود داره. از طریق مدیریت سیستم و شبکه و نگهداری سرور، از طریق برنامه‌نویسی و پشتیبانی و...
    پیشنهاد می‌کنم نوشته‌های آقای ناصر غانم‌زاده رو بخونید. ایشون خیلی در این زمینه(اقتصاد و کسب و کار بازمتن) تجربه و اطلاعات دارن
    http://bos.opatan.com

    من خودم از برنامه‌نویسی تحت گنو/لینوکس خیلی خیلی لذت می‌برم. طوریکه نمی‌تونستم توی ویندوز اینطور کار کنم. با اینکه 22 سالم هست و فقط یکی دو سال هست بطور جدی برنامه‌نویسی می‌کنم، چند تا اپلیکیشن کاربردی نوشتم و جدیداً هم یه جایی بعنوان برنامه‌نویس مشغول شدم. البته برنامه‌نوشتن‌هایی که برای دل خودم و طبق علاقهٔ خودم انجام میدم(و بطور رایگان در اختیار جامعه قرار میدم) برام لذت‌بخش‌تر هست تا پروژه‌های تجاری.

  4. #4

    نقل قول: کوچ از ویندوز به لینوکس ، آری یا خیر؟

    نقل قول نوشته شده توسط hosseina512 مشاهده تاپیک
    با سلام، بنده همیشه دنبال چیزایی هستم که دیگران کمتر باهاش آشنا باشند. منتها اون چیز باید ارزشش رو برام داشته باشه ، حالا یا اینه که ازش لذت میبرم، یا اینکه یه مایه ای توش هست، حال سوال من اینه که ---.... با توجه به این که من توی ویندوز زیاد کار کردم و برنامه نویسی رو هم تحت اون (مثل دات نت و ...) کار کردم، ولی الآن میبینم که بازار پر از دات نت کار های مختلف(حتی(بیشتر) غیر کامپیوتری)...--- آیا مهاجرت به لینوکس میتونه برای آینده ی (حال) کاری من مفید باشه و اگه میتونه چقدر؟ لطف کنید با مثال دلایلتون رو بفرمایید. در ضمن اگه بفرمایید که روی کدوم بخش زوم بکنم بهتره ( یعنی کاربردی تره و توی بازار بیشتر نیازه (خودم دنبال شبکه و این مسایل هستم)) ممنون میشم. با تشکر،
    سلام.
    درسته که امروزه تعداد (به اصطلاح) برنامه نویسهای .NET زیاد شده، اما مساله رو اینطور نباید دید. شما، جای اینکه دنبال تکنولوژیهایی باشید که دیگران کمتر باهاش آشنا هستن، بهتره تکنولوژیهایی رو که یاد میگیرد تا سرحد تکامل پیش ببرید. فکر می کنید چند درصد از برنامه نویسها، با مفاهیم COM+، COM، DTS، MSMQ، OLE، SOAP، ISAPI، TAPI، DPAPI، WMI، NT-Services و ... در ویندوز آشنا هستن؟ تو بخش Web Programming، فکر می کنید چند درصد از برنامه نویسها می تونن ASP.NET Page Life Cycle رو توضیح بدن و چند تاشون میتونن با jQuery، JavaScript، DHTML، ASP.NET درست کار کنن؟ اصلا فکر می کنید چند درصد از برنامه نویسها برای انجام دادن کاری که در دست دارن، دیسیپلین دارن و به اون دیسیپلین پایبند هستن؟

    شرکتها می تونن یه Guru رو از یک Code Junky تمیز بدن... اینکه شما سیستم عامل رو تغییر بدید، به اعتقاد من، تفاوتی نمی کنه. شما باید نگرشتون رو تغییر بدید. فارغ از اینکه برای چه سیستم عاملی کد می نویسید، باید دانشتون رو در اون زمینه ارتقاء بدید. این تضمین کننده موفقیت شما در آینده هستش.

    من اینها رو نمیگم که بگم از ویندوز به سراغ Linux نرید. خیر. من بحثم این هستش که اگر اینکارو کردید، مطمئن بشید که جزء بهترینها در اون زمینه هستید. اگر هم ویندوز رو انتخاب کردید، دانشتون رو در زمینه این سیستم عامل به طرز چشمگیری ارتقاء بدید.

    موفق باشید.

  5. #5
    کاربر جدید آواتار Jack_Rocket
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    5

    Wink نقل قول: کوچ از ویندوز به لینوکس ، آری یا خیر؟


    من هم دوست دارم کارهای خودم رو توی لینوکس انجام بدم تا جایی که در کنار ویندورزم یه opensuse نصب کردم ولی چون خیلی وقته تو windows کار میکنم و با نرم افزارهای زیادی کار میکنم یا بهتر بگم کارهام رو خیلی سریع میتونم انجام بدم چون روشون وقت گذاشتم - کتابهای زیادی خوندم چطور میتونم این همه مهارت و دانشی که دارم رو رها کنم و به سیستم عاملی که تقریبا" هیچ اطلاعی ندارم (هر چند هم که بهتر و دارای امنیت بیشری باشه) برم.
    همون زمانی رو که میخواهم روی فراگیری کارهای جدید - ابتدایی تو این سیستم عامل بذارم میتونم روی فراگیری کارهای پیشرفته تری توی سیستم عامل قبلی بذارم.

  6. #6

    نقل قول: کوچ از ویندوز به لینوکس ، آری یا خیر؟

    شما در جامعه ای زندگی می کنید که عمده تکیه اون بر سیستم عامل ویندوزه، شما با تکنولوژی توسعه نرم افزار های مبتنی بر ویندوز آشنایی دارید. شما با این سیستم عامل کار کردید و با اون آشنایی دارید. اما لینوکس چیزیه که ممکنه خیلی از نیاز های روزمره شما رو رفع نکنه از طرفی در صورتی که به یک برنامه نویس خبره در این زمینه تبدیل بشید ممکنه وضعیت شما در بازار کار پیشرفت نکنه.
    اگر روزی خواستید به سراغ لینوکس برید دلیل موجه تری (برای خودتون) داشته باشید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631

    نقل قول: کوچ از ویندوز به لینوکس ، آری یا خیر؟

    من کسانی که روی سیستم خودشون vs.net و sql نصب دارند و برنامه های 2 زاری برای این ور اون ور مینویسند زیاد سراغ دارم . اما برنامه نویس زیاد سراغ ندارم . شما یعنی این همه برنامه نویس سراغ دارین ؟ من لازم دارم میشه به من برنامه نویس بیکاری که سرش شلوغ نباشه و زیر فشار کار نباشه به من معرفی کنید؟

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار m1975b
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    شهر تهران
    پست
    52

    نقل قول: کوچ از ویندوز به لینوکس ، آری یا خیر؟

    سلام
    من یه پیشنهاد دارم و چون خودم به لینوکس علاقه داشتم ولی بعلت نیاز به برنامه نویسی برای سیستم ویندوزی مجبور بودم هر دو(لینوکس و ویندوز) را داشته باشم.
    روی سیستم لینوکس اوبونتو نصب کردم و درون اون vmware و درنتیجه چند ویندوز مختلف. و عالی شد چون بیشتر زمان در لینوکس هستم و در صورت نیاز به ویندوز از طریق vm مراجعه میکنم.

    موفق باشید.

  9. #9

    نقل قول: کوچ از ویندوز به لینوکس ، آری یا خیر؟

    با سلام خدمت اساتید گرامی،
    با توجه به بحث های ارایه شده من به نکات زیر رسیدم(که البته بعضا نکات واضحی هستند) :
    اول ، کار برای برنامه نویس لینوکس زیاد نیست،

    • سوال من اینه که آیا اوضاع همیشه به همین ترتیب خواهد بود؟
    • همون طوری که کار زیاد نیست، برنامه نویس هم زیاد نیست. پس آیا این حرف که کار گیر نمییاد(توی لینوکس) درسته؟

    دوم ، تعدادی از دوستان به حرف من در مورد زیاد بودن برنامه نویس ایراد گرفتند. من هم متوجه این موضوع هستم که هر تایپیستی برنامه نویس نیست. اما این تایپیست ها یک کار از دستشون بر میاد. اونها می تونن در تعیین دستمزد ها و رقابت تاثیر گذار باشند. و اگر شما بخواهید در این رقابت برنده باشید ، بایستی زحمت بسیار بیشتری بکشید.

    • دوست ندارم با داشتن یه عالمه مهارت برم توی یه شرکت و دستمزد زیر خط فقر از دهان مبارک آقای رییس(ج.پ.پ) بشنوم.(میدونم که اگه 2,000,000 تا تکنولوژی دیگه بلد باشم روی هوا میزننم).


    • دوست ندارم دایما توسط شرکت مایکروسافت مجبور به یادگیری چیزای مختلفی بشم که تمومی که نداره هیچ تازه هر کدوم حداقل 2 تا کتاب 1000 صفحه ای دارن.(آخش هم تنها چیزی که عایدتون میشه فقط یه Syntax جدید(نه همیشه)). تازه 2 هفته بعد یکی بهتر میاد تو بازار.(میدونم که لینوکس هم احتمالا همین حالتو داره ولی خوب زیاد به این مورد توجه نکنید، از خستگی زیاده!!!).


    • دوست ندارم توسط کاری که میکنم دایما مورد اهانت واقع بشم.(حتی توسط همون تایپیست ها یا بدتر از اون، از یه سری بچه دبستانی).

    ولی جدای از این حرف ها :

    • آیا داشتن مهارت کار با بیش ار یک سیستم عامل(نه اینکه تو همش حرفه ای باشین) به شانس شما در کار یابی کمک نخواهد کرد؟ همچنین به دید شما؟(فکر میکنم حد اقلش اینه که اگه یه روز کاری تو این زمینه گیرم اومد میفهمم که قبول کنم یا نه؟)

  10. #10

    نقل قول: کوچ از ویندوز به لینوکس ، آری یا خیر؟

    يك مثال خيلي ساده و آشنا:
    اگر مي خواهي رفتگر هم باشي بهترين باش

    هميشه براي بهترينها كار هست فرقي هم نمي كنه در چه زمينه اي باشه

  11. #11

    نقل قول: کوچ از ویندوز به لینوکس ، آری یا خیر؟

    نقل قول نوشته شده توسط hosseina512 مشاهده تاپیک
    بنده همیشه دنبال چیزایی هستم که دیگران کمتر باهاش آشنا باشند.
    اصلاً دليل خوبي نيست.
    نقل قول نوشته شده توسط hosseina512 مشاهده تاپیک
    ولی الآن میبینم که بازار پر از دات نت کار های مختلف(حتی(بیشتر) غیر کامپیوتری)...
    چه ربطي داره؟ فكر نمي كنم تاثيري داشته باشه.
    نقل قول نوشته شده توسط hosseina512 مشاهده تاپیک
    آیا مهاجرت به لینوکس میتونه برای آینده ی (حال) کاری من مفید باشه
    شك نكن. دنيا داره مي ره سمت OpenSource. ديگه اين قرطي بازيا داره جمع مي شه كه يه فروشگاه بنويسي و كدش رو قايم كني و دزدگير بذاري و اينا ...
    نقل قول نوشته شده توسط hosseina512 مشاهده تاپیک
    و اگه میتونه چقدر؟
    20 تا!

    نقل قول نوشته شده توسط sanay_esh مشاهده تاپیک
    برای خدمت به علم روز ....خیلی خوبه
    هدف من راضی کردن خودمه که باید چقدر تلاش کنم تا موفق شوم
    فتباركه الله ال...

    نقل قول نوشته شده توسط Jack_Rocket مشاهده تاپیک

    من هم دوست دارم کارهای خودم رو توی لینوکس انجام بدم تا جایی که در کنار ویندورزم یه opensuse نصب کردم
    بهترين كار ممكن.

    نقل قول نوشته شده توسط BlackDal مشاهده تاپیک
    اما لینوکس چیزیه که ممکنه خیلی از نیاز های روزمره شما رو رفع نکنه
    استفاده برديم
    نقل قول نوشته شده توسط ali_kolahdoozan مشاهده تاپیک
    میشه به من برنامه نویس بیکاری که سرش شلوغ نباشه و زیر فشار کار نباشه به من معرفی کنید؟
    اين شد حرف حساب.
    نقل قول نوشته شده توسط m1975b مشاهده تاپیک
    روی سیستم لینوکس اوبونتو نصب کردم و درون اون vmware و درنتیجه چند ویندوز مختلف. و عالی شد چون بیشتر زمان در لینوکس هستم و در صورت نیاز به ویندوز از طریق vm مراجعه میکنم.
    لذت كار شما رو درك مي كنم.
    نقل قول نوشته شده توسط hosseina512 مشاهده تاپیک
    کار برای برنامه نویس لینوکس زیاد نیست،
    جهت كاريت رو مشخص كن بعد. مي خواي كدوم زمينه كار كني؟ WinForm مي خواي كار كني دات نت بهترينه. اگر رو وب مي خواي كار كني جاوا رو كه فكر نكن. دات نت هم كه كاره خودش رو مي كنه. PHP بهترين گزينه تو لينوكس هست.
    نقل قول نوشته شده توسط hosseina512 مشاهده تاپیک

    • سوال من اینه که آیا اوضاع همیشه به همین ترتیب خواهد بود؟
    • همون طوری که کار زیاد نیست، برنامه نویس هم زیاد نیست. پس آیا این حرف که کار گیر نمییاد(توی لینوکس) درسته؟
    خير
    خير
    نقل قول نوشته شده توسط hosseina512 مشاهده تاپیک


    • دوست ندارم با داشتن یه عالمه مهارت برم توی یه شرکت و دستمزد زیر خط فقر از دهان مبارک آقای رییس(ج.پ.پ) بشنوم.(میدونم که اگه 2,000,000 تا تکنولوژی دیگه بلد باشم روی هوا میزننم).
    پس فكر هات رو بكن و براي آيندت تصميم بگير كه واسه خودت كار كني.
    نقل قول نوشته شده توسط hosseina512 مشاهده تاپیک
    • دوست ندارم دایما توسط شرکت مایکروسافت مجبور به یادگیری چیزای مختلفی بشم که تمومی که نداره هیچ تازه هر کدوم حداقل 2 تا کتاب 1000 صفحه ای دارن.(آخش هم تنها چیزی که عایدتون میشه فقط یه Syntax جدید(نه همیشه)). تازه 2 هفته بعد یکی بهتر میاد تو بازار.(میدونم که لینوکس هم احتمالا همین حالتو داره ولی خوب زیاد به این مورد توجه نکنید، از خستگی زیاده!!!).
    اگر مي خواي فسيل نشي چاره اي نداري.

    نقل قول نوشته شده توسط hosseina512 مشاهده تاپیک

    • آیا داشتن مهارت کار با بیش ار یک سیستم عامل(نه اینکه تو همش حرفه ای باشین) به شانس شما در کار یابی کمک نخواهد کرد؟ همچنین به دید شما؟(فکر میکنم حد اقلش اینه که اگه یه روز کاری تو این زمینه گیرم اومد میفهمم که قبول کنم یا نه؟)
    من نمي دونم شما چه اصراري داري كه آينده رو پيش بيني كني تا اگر تغييري شد دنبالش نري.
    يا از ترسه يا از تنبلي (به قول بهروز راد تشنه يادگيري و از اين صحبت هاي شيرين)


    نقل قول نوشته شده توسط SYSMAN مشاهده تاپیک
    اگر مي خواهي رفتگر هم باشي بهترين باش

    هميشه براي بهترينها كار هست فرقي هم نمي كنه در چه زمينه اي باشه
    بهترين جوابي بود كه داده شد

  12. #12

    نقل قول: کوچ از ویندوز به لینوکس ، آری یا خیر؟

    استفاده برديم
    اتفاقاً از صحبت های شما هم بهره بی اندازه ای بردیم، اما دوست عزیزم لازمه بحث علمی جواب دادن است نه خندیدن.
    فقط بی سواد ها (منظورم شما نیستید) با توهین به دیگران و فرار از پاسخ های علمی جهل خودشونو پنهان می کنند. شما اینطور نباشید!

  13. #13

    نقل قول: کوچ از ویندوز به لینوکس ، آری یا خیر؟

    اما لینوکس چیزیه که ممکنه خیلی از نیاز های روزمره شما رو رفع نکنه
    هرکاری که بخواید تو لینوکس می تونید انجام بدید. درست یادم نیست اما فکرکنم شما از خیلی قبل با لینوکس آشنایی دارید.

  14. #14

    نقل قول: کوچ از ویندوز به لینوکس ، آری یا خیر؟

    من با برنامه نویسی در گنو/لینوکس آشنایی دارم و با C++‎ مدت مدیدی کار کرده ام با تولکیت Qt و همینطور چهار چوب kdelibs و نحوه پیاده سازی برنامه های کاربردی برای گنو/لینوکس آشنا هستم، اما چنین دانشی امکان کسب روزی را برای من فراهم نمی کند پس به ناچار باید با چهار چوب دات نت برنامه نویسی کنم، خب یکی از نیاز های روز مره من رفع نشد. زمانی می خواستم یک برنامه پیغام گیر برای خودم بنویسیم اما درایور های winmodem در گنو/لینوکس فقط برای تبادل داده ساخته شده اند نه استاندارد های v92 پس برنامه را تحت ویندوز نوشتم. flex, flash mx و سایر نرم افزار های شرکت adobe برای گنو/لینوکس ساخته نشده اند پس همچنان نیازمند ویندوز هستم. یعنی بسیاری از نیاز های روز مره من رفع نمی شود.
    من به جای یک چهارپایه معمولی یک صندلی نرم پشت میز کامپیوترم دارم به این دلیل که می خواهم راحت باشم به همین دلیل هم در رایانه خانگی ام به جای ویندوز xp اغلب با دبیان کار می کنم نه به دلیل شعار گرایی اکثر کاربران گنو/لینوکس مواردی مثل "لینوکس آزادیست"، "اوپن سورس یعنی آزادی" و "عدم نقض قوانین" و ... بلکه فقط به این دلیل که در این محیط راحت ترم. اما این دلیل قابل توجیهی برای اینکه به یک تازه وارد هم بگویم در گنو/لینوکس راحت خواهی بود نیست. در واقع کسی که می خواهد از یک سیستم عامل مبتنی بر لینوکس استفاده کند باید بداند دنیایی که پیش رو دارد او را از جامعه اطرافش جدا خواهد ساخت. در ارسال پیشین متذکر این نکته بودم که دنیای اطراف شما بر پایه ویندوز است.
    در گنو/لینوکس فقط کارهایی رو می تونید انجام بدید که در این سیستم عامل قابل انجام باشه، همینطور در ویندوز!

  15. #15

    Smile نقل قول: کوچ از ویندوز به لینوکس ، آری یا خیر؟

    سلام دوستان

    نقل قول نوشته شده توسط SYSMAN مشاهده تاپیک
    يك مثال خيلي ساده و آشنا:
    اگر مي خواهي رفتگر هم باشي بهترين باش

    هميشه براي بهترينها كار هست فرقي هم نمي كنه در چه زمينه اي باشه


    کاملا موافقم
    هیچ دلیلی وجود نداره که شما بخواهید به خاطر زیاد بودن برنامه نویس های ویندوز به لینوکس کوچ کنید !!!!
    لینوکس هم درآمدهای خودش را دارد ... میشه تو زمینه شبکه و سرورهای لینوکس کار کرد یا برنامه نویس لینوکس شد ! اوپن سورس بودن لینوکس دلیل بر رایگان بودن نرم افزارهای کاربردی لینوکس نیست . شما میتونید نرم افزار تجاری بنویسید و کسب درآمد کنید.
    قبول دارم تو ایران کاربران لینوکس کم هستند و نوشتن نرم افزار تجاری چندان سود آور نخواهد بود... تو کشور ما لینوکس را بیشتر برای سرورها استفاده میکنند و تقریبا تمام کامپیوتر های شخصی سیستم عاملشان ویندوز است ... شما لینوکس و ویندوز را در کنار هم نصب کنید و با هر ۲ کار کنید ... بی شک اگر از روز اول با لینوکس کار میکردیم الان ویندوز برای ما یک سیستم عامل سخت و پیچیده بود ! و تجربیات زیادی از لینوکس بدست می آوردیم که کوچ کردن به ویندوز برایمان گران تمام میشد !

    اما بهتون پیشنهاد میکنم گنو/لینوکس را تجربه کنید !!!
    اکثر برنامه های ویندوز نسخه تحت لینوکس هم دارند و یا نرم افزار مشابه آن در لینوکس موجود است (به دلیل زیاد بودن برنامه نویسهای لینوکس ) در ضمن بیشتر نرم افزارهای ویندوز از جمله فتوشاپ را میتوان با نرم افزارهای شبیه ساز مانند Wine در لینوکس اجرا کرد حتی با کارایی بهتر ! این موضوع را میتوانید با اجرای بازیهای ویندوز در لینوکس تجربه کنید !!


    اگر فقط هدف پول درآوردن است, دلالی و خرید و فروش سودآور ترین کار است !
    به قول دوستمون "اگر میخواهی رفتگر هم باشی بهترین باش"

    اگه با دات نت کار میکنید اون را ادامه بدید , بی شک مطالب زیادی است که یاد ندارید و باید یاد بگیرید ... شاید توی یک شهر 1000 تا برنامه نویس باشند اما چند نفرشون دارن پول درمیارن ؟ شاید 50 تا !!!!! چرا ؟؟ این به خاطر کم بودن کار نیست این بخاطر کم بودن سواد برنامه نویس های است که بیکارند ! . قصد بی احترامی ندارم اما ازتون میخوام تو شهر خودتون برنامه نویسهای موفق را پیدا کنید و با خودتون مقایسه کنید ! این کار را من انجام دادم و دیدم واقعا سواد برنامه نویسی من خیلی کمتر از این دوستان برنامه نویس است .

    هر کاری را که واقعا بهش علاقه دارید بدون در نظر گرفتن درآمدش,شروع کنید و تا جایی که میتونیید سوادتون را در اون کار بالا ببرید ... بهتون قول میدم درآمدی را که میخواهید بدست خواهید آورد

    شاد باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •