نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تعیین اعتبار در صورت روشن بودن کپس لاک

  1. #1

    تعیین اعتبار در صورت روشن بودن کپس لاک

    برای اینکه به کاربر هشدار دهیم که دکمه کپس لاک را خاموش کند با کمک کدام کنترل
    تعیین اعتبار و چگونه باید عمل نمود؟ :wink:

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    اینکار در صورت امکان از طریق کد نویسی و اسکریپت نویسی سمت کلاینت میسر است.

    if (keycode == capslockkeycode){
    alert("You have your caps lock key on!")
    }


    و از طریق رخدادهای onkeypress(), onkeydown() and onkeyup() قابل بررسی است.

    کدهای کلیدها هم اینجا است :
    http://www.adobe.com/products/atmosp...ntHandler.html
    بقیه اش نوشتن یک تابع کوچک جاوا اسکریپت است که در رخدادهای ذکر شده قرار گیرد.

تاپیک های مشابه

  1. ساختن exe برنامه و تعیین آیکون آن
    نوشته شده توسط dorna1985 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 09 بهمن 1386, 11:52 صبح
  2. مشکل در تعیین فرم اصلی
    نوشته شده توسط fazel-d در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 05 بهمن 1386, 14:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •