نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: این قطعه کد یعنی چی؟

  1. #1

    این قطعه کد یعنی چی؟

    سلام من معنی این قطعه کد نمیدونم لطفا راهنماییم کنید

    int y=50;
    while(y>26);

  2. #2

    نقل قول: این قطعه کد یعنی چی؟

    اگر واقعا همین کد استفاده شده باشد، به این معنی هست که فرد قصد دارد در صورتی که مقدار y عددی بالای 26 شد برنامه در همانجا (در خط while) تا بی نهایت باقی بماند.

    چنین کارهای در برنامه های multi-thread امکان پذیر هست، چون می توان متغیر y را در سایر thread ها تغییر داد و سپس مقایسه در while نیز تغییر خواهد کرد.
    اما در برنامه های معمولی و single thread که فقط روی یک thread اجرا می شود باعث هنگ گردن برنامه می شود و کار اشتباهی هست، چون برنامه همواره روی while می ماند.

    ضمنا اگر جایی چنین چیزی تحت عنوان "الگوریتم" دیدید منظور همان توقف تا بی نهایت هست.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •