نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چاپ کاراکترها به صورت ستاره

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ezamnejad
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    جلوي مانيتور
    پست
    257

    چاپ کاراکترها به صورت ستاره

    سلام
    من میخواهم در یک برنامه رشته ای را از کاربر دریافت کنم و هر کاراکتر را به صورت مجموعه ای از ستاره ها چاپ کنم . دنبال یک راه حل ساده میگردم چیزی که به ذهنم میرسه اینه که برای هر کاراکتر یک تابع بنویسم ...
    میخواستم بدونم آیا راه حل ساده تری داره یا نه ؟
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: چاپ کاراکترها به صورت ستاره

    سلام
    ببین این کد به دردت می خوره یا نه
    #include<iostream.h>
    #include<string.h>

    int main() {
    int i = 1;
    char x[100];
    while(x=getch()) {
    for(int j=1;j<=i;j++) {
    system("cls");
    cout<<"*";
    }
    i++;
    }
    return 0;
    }

    البته این ساده است باید روش کار کنید

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: چاپ کاراکترها به صورت ستاره

    سلام
    #include<iostream.h>
    #include<string.h>

    int main() {
    int c=0;
    char x[100]={0};
    do{
    x[c] = kbhit();
    if(x[c]!=13 )
    cout<<"*";
    }while(x[c]!=13 && ++c );
    x[c] = 0;
    return 0;
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ezamnejad
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    جلوي مانيتور
    پست
    257

    نقل قول: چاپ کاراکترها به صورت ستاره

    ضمن تشکر از پاسخ دوستان . لطفا تصویر را ببینید . منظور من چنین چیزی بود ...
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.JPG‏ (4.0 کیلوبایت, 12 دیدار)

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    بردسكن
    سن
    35
    پست
    25

    نقل قول: چاپ کاراکترها به صورت ستاره

    hamon fekre khodet khoobe albate mitooni tavabe ro kamtar koni masaln ye tabe vase khate ofoghi dashte bashi ye tabe khate amoodi yeki movarab be rast , . . . baad vase har harf az in tavabe estefade koni

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •