نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: ANIMATE WINDOWS+WIN STYL

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار R_BABAZADEH
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    654

    ANIMATE WINDOWS+WIN STYL

    سلام
    من یه برنامه دیدم که کارهایی که تابع ANIMATE WINDOWS روی فرمها انجام میده رو بر روی تمام پنجره های WINDOWS اعمال می کرد
    ایا کسی می دونه چجوری می شه این برنامه رو نوشت ؟؟؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,021
    الان یک راه حلی بنظرم رسید.

    اول میزارم دوستان جواب بدم اگر به جواب خاصی نرسیدی من راه حلمو میگم. چون راه حل مد نظرم یکم مسخره است.

    موفق باشید و پرتوان

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار R_BABAZADEH
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    654
    هر چی با شه یک راه حله و فعلا اولیش

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار R_BABAZADEH
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    654
    کجایید ای api کارها

  5. #5
    سلام
    با توجه به سوالتون فرض می کنم با AnimateWindows آشنایی دارین و حتماٌ می دونین که برای کار کردن با این تابع باید هندل پنجره مورد نظر رو داشت ؛ حالل نحوه پیدا کردن هندل پنجره :

    Private Declare Function FindWindowA Lib "user32.dll" (ByVal lpClassName As String, ByVal lpWindowName As String) As Long



    این تابع عنوان یا کلاس یک پنجره رو می گیره و اون رو پیدا میکنه
    هر کدوم از متغیر ها رو که نخواستین مقدار دهی کنین از vbNullString استفاده کنین
    نمونه پیشرفته تر این تابع FindWindowٍٍExA است اگه کارتون را نیفتاد بگین تا اون رو هم توضیح بدم
    :wink:

  6. #6

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار R_BABAZADEH
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    654
    در صورت امکان بیشتر توضیح دهید .
    در ضمن من یک حالت هم دیدم که در AnimateWindows ندیده بودم و ان باز شدن فورم به صورت دو لنگه در
    مانند اینکه یک در دولنگه را از وسط به بیرون فشار دهید ؟

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    اولا اون برنامه که دیدید دقیقا چطوریه ؟
    اینم یک کد برای تابعی که فرمودید
    اگر هم جوابتون این نبود بفرمائید تا روش فکر کنیم


    Const AW_HOR_POSITIVE = &H1 'Animates the window from left to right. This flag can be used with roll or slide animation.
    Const AW_HOR_NEGATIVE = &H2 'Animates the window from right to left. This flag can be used with roll or slide animation.
    Const AW_VER_POSITIVE = &H4 'Animates the window from top to bottom. This flag can be used with roll or slide animation.
    Const AW_VER_NEGATIVE = &H8 'Animates the window from bottom to top. This flag can be used with roll or slide animation.
    Const AW_CENTER = &H10 'Makes the window appear to collapse inward if AW_HIDE is used or expand outward if the AW_HIDE is not used.
    Const AW_HIDE = &H10000 'Hides the window. By default, the window is shown.
    Const AW_ACTIVATE = &H20000 'Activates the window.
    Const AW_SLIDE = &H40000 'Uses slide animation. By default, roll animation is used.
    Const AW_BLEND = &H80000 'Uses a fade effect. This flag can be used only if hwnd is a top-level window.
    Private Declare Function AnimateWindow Lib "user32" (ByVal hwnd As Long, ByVal dwTime As Long, ByVal dwFlags As Long) As Boolean
    Private Sub Form_Load()
    'Set the graphic mode to persistent
    Me.AutoRedraw = True
    Me.Print "Unload me"
    End Sub
    Private Sub Form_Unload(Cancel As Integer)
    'Animate the window
    AnimateWindow Me.hwnd, 200, AW_VER_POSITIVE Or AW_HOR_NEGATIVE Or AW_HIDE
    'Unload our form completely
    Set Form1 = Nothing
    End Sub

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار R_BABAZADEH
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    654
    اقای کد نویس
    برنامه شما فقط بر روی همان فرمی که این کد درونش نوشته شده عمل می کند در صورتی که من می خواهم بر روی تمامی پنجره ها که اصلا ربطی هم به برنامه من ندارند عمل کند مانند my compiuter

  10. #10

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار R_BABAZADEH
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    654
    چطور میشه هندل یک پنجره رو قبل از باز شدن ان بدست اورد

  12. #12

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار R_BABAZADEH
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    654
    ممنون میشم :)

  14. #14

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار R_BABAZADEH
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    654
    بر روی دستور

    Set SH = New cShellHook


    خطای activx component cant create object می دهد

  16. #16

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار R_BABAZADEH
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    654
    اقا ممنون
    تو رفرنس اول اسم dll رو نشون میداد ولی مثل اینکه اضافه نکرده بود :flower: :flower:

  18. #18

تاپیک های مشابه

  1. Animate کردن form در vb.net
    نوشته شده توسط hamed_bostan در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 02 بهمن 1384, 11:22 صبح
  2. کسی با animate menu کار کرده یه سوال کوچولو دارم ؟
    نوشته شده توسط احسان آریانو در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 17 اسفند 1383, 21:07 عصر
  3. animate windows
    نوشته شده توسط R_BABAZADEH در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 05 شهریور 1383, 21:24 عصر
  4. Form Animate
    نوشته شده توسط ravanfar در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 05 خرداد 1383, 15:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •