نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: جلوگیری ازعمل pase در text box

  1. #1

    جلوگیری ازعمل pase در text box

    سلام به دوستان

    چطور می شه در text box کاری کرد که در آن عمل paste عمل نکند ؟ البته به غیر از روش

    read only کردن textbox

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار payam_skandari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    ایران ...
    پست
    50

    نقل قول: جلوگیری ازعمل pase در text box

    شما میبایست برای انجام این کار property مربوط به این کار رو false کنی : اسم پراپرتی اینه : ShortcutsEnabled

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: جلوگیری ازعمل pase در text box

    private void textBox1_MouseDown(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    if (e.Button == MouseButtons.Right)
    {
    MessageBox.Show("Right-click is not allowed", "No Right-click");
    return;
    }
    }


    موفق باشی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Xcalivorse
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    Kernel32.dll
    پست
    411

    Lightbulb نقل قول: جلوگیری ازعمل pase در text box

    private void textBox1_MouseDown(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    if (e.Button == MouseButtons.Right)
    {
    MessageBox.Show("Right-click is not allowed", "No Right-click");
    return;
    }
    }


    دوست عزيز اين كار در زماني كه كاربر از كليدهاي Crtl + V استفاده كنه جواب نميده. راه اصلي همان false كردن ShortcutsEnabled است.


    TxtName.ShortcutsEnabled =
    false;

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •