نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: برنامه ای که سطح زیر منحنی Y=X^3 را در بازه ی مشخصه ی X مشخص کند

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    نمین
    پست
    40

    برنامه ای که سطح زیر منحنی Y=X^3 را در بازه ی مشخصه ی X مشخص کند

    کمک فوری گیر کردم خواهشن کمکم کنید

  2. #2

    نقل قول: برنامه ای که سطح زیر منحنی Y=X^3 را در بازه ی مشخصه ی X مشخص کند

    با سلام.

    يا خودت معادله انتگرالشو حساب كن بعد مقادير بازه رو در اون جاگذاري كن،
    يا اينكه يه تابع بنويس براي انتگرال.كه حاصل تقريبيشو حساب كنه:

    float f(float x)
    {
    return( x*x*x); //f(x)=x^3
    }

    float integral(float a,float b)
    {
    float x=a;
    float rezualt=0;
    float dx=0.0001;

    while(x<=b)
    {
    rezualt+=(f(x)*dx);
    x+=dx
    }

    return( rez);
    }
    آره؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •