نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ماتريس 3*3 , درايه هاي min و max

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار majmaji
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    96

    Post ماتريس 3*3 , درايه هاي min و max

    سلام دوستان من ميخوام يه برنامه بنويسم كه يك ماتريس 3*3 بگيره و عناصر min و max رو به همراه شماره سطر و ستون چاپ كنه.


    لطفا اگه ميشه كمكم كنيد

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Yasersadegh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    اروميه
    پست
    393

    نقل قول: ماتريس 3*3 , درايه هاي min و max

    دوست عزيز شما مي تونيد از كد زير استفاده كنيد:

    int matrix[n][m];
    int r_min,r_max,c_mincc_max;
    int min,max;
    min=matrix[0][0];
    max=matrix[0][0];
    for(int i=0;i<n;i++)

    for(int j=0;j<m;j++)
    {
    if(matrix[i][j]<min)
    {
    min=matrix[i][j];
    r_main=i;
    c_min=j;
    }
    else if(matrix[i][j]>max)
    {
    max=matrix[i][j];
    r_max=i;
    c_max=j;
    }

    }
    شما فقط به جاي n و m سطر و ستون ماتريس تون رو قرار مي ديد!!
    ودر نهايت مقدار متغير ها رو چاپ مي كنيد.

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار majmaji
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    96

    نقل قول: ماتريس 3*3 , درايه هاي min و max

    ببخشيد اگر اشكالي نداره كمي بحث كنيم:
    ما براي اينكه ماتريس رو تعريف كنيم نياز به يك سطر و ستون داريم. براي همين يك آرايه 2 بعدي به نام ماتريس تعريف ميكنيم.
    اما چرا min و max را به صورت ارايه تعريف كرديم؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Yasersadegh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    اروميه
    پست
    393

    نقل قول: ماتريس 3*3 , درايه هاي min و max

    نقل قول نوشته شده توسط majmaji مشاهده تاپیک
    اما چرا min و max را به صورت ارايه تعريف كرديم؟؟
    توجه كنيد، ما min و max رو آرايه نگرفتيم ، دو تا متغير هستند كه كوچكترين و بزرگترين عدد رو نگه مي دارند و r_min و c_min سطر و ستون عدد مينيموم رو نگه مي دارند و r_max و c_max سطر و ستون عدد ماكسيموم رو نگه مي دارند!
    نيازي هم نداريم كه اينا رو آرايه در نظر بگيريم!!

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: ماتريس 3*3 , درايه هاي min و max

    سلام
    دوست عزیز برنامه رو به شکل زیر اصلاح کنید. دوستمان یه جایی را سهوا اشتباه وارد کردند.
     
    int matrix[n][m];
    int r_min,r_max,c_mincc_max;
    int min,max;
    min=matrix[0][0];
    max=matrix[0][0];
    for(int i=0;i<n;i++)

    for(int j=0;j<m;j++)
    {
    if(matrix[i][j]<min)
    {
    min=matrix[i][j];
    r_main=i;
    c_min=j;
    }
    // else حذف شود.
    if(matrix[i][j]>max)
    {
    max=matrix[i][j];
    r_max=i;
    c_max=j;
    }

    }

    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •