نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: وارد شدن خودکار نام

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار polisoftco
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    Temporary Internet Files
    پست
    209

    Red face وارد شدن خودکار نام

    با سلام ..
    من یک جدول (البته با view) دارم و با ADODC ارتباط برقرار کردم، حالا میخام از Find استفاده کنم، میخام وقتی توی (تکست باکس آی دی) شماره آی دی نوشته شد، قسمت نام بطور خودکار پیداشده و نوشته بشه، اما توی سرچ ارور میده.
    مثل اینکه ADODC گزینه Find نداره.
    ممنون میشم کمکم کنین.
    همچنین این کد کجاش مشکل داره که سرچ نمیشه:

    RSRP.Open "SELECT * FROM dbo.tblWork WHERE kardate between=" & Val(wDate1.Text) & " and " & Val(wDate2.Text) & " ORDER BY noID "
    آخرین ویرایش به وسیله polisoftco : شنبه 02 خرداد 1388 در 23:18 عصر

  2. #2

    نقل قول: وارد شدن خودکار نام

    مساوی رو از جلوی Between بردارید.
    خب متن پیام رو بدید در ضمن چرا برای جستجو از همین دستورات SQL استفاده نمیکنید؟ دستور جستجویی که برای سوال اولتون مطرح کردید رو بذارید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار polisoftco
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    Temporary Internet Files
    پست
    209

    نقل قول: وارد شدن خودکار نام

    تشکر دوست من
    مثلا ثبت مشتری جدید، میخام تو قسمت Change تکست باکس ID از گزینه Find استفاده کنم و اگر اون شماره تکراری نبود مشتری ثبت بشه وگرنه ارور بده و ثبت نشه، یا هم همون پیدا کدن خودکار نام.
    اگر شما راه حل بهتری دارین ممنون میشم بمام بگین.
    باتشکر

  4. #4

    نقل قول: وارد شدن خودکار نام

    تو قسمت change که اصلا توصیه نمیکنم اینکار رو انجام بدید چرا ؟ چون شما فرض کن یک آی دی داری به شماره 2 بعد کاربر میاد میخاد بزنه 22 با اینکار قبل از اینکه بدبخت 2 دوم رو بزنه شما مچشو گرفتی که آقا این شماره تکراریه اون هم هی میزنه تو سر خودش که به خدا اصلا من 22 نزدم تا حالا ( من باب مزاح) . خب این از این.
    دوم که خب شما که نمونه ای از دستور سرچ رو زدید از همین روش برای پیدا کردن اینکه آی دی جدید هست یا نه استفاده کنین اگه مقداری پیدا کردید پیام بدید و ...
    البته فکر کنم بهتر باشه آی دی رو خود برنامه به کاربر پیشنهاد کنه تا اینکه کاربر بزنه .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •