نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: كاربا با سلام ProgressBar

  1. #1

    كاربا با سلام ProgressBar

    با سلام
    كسي مي تونه به من بگه كه چطور مي تونيم از ProgressBar استفاده كنيم . در windowse Application C#‎ fh ja;v

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار esmaeily-hosein
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    شهر دودها
    پست
    227

    نقل قول: كاربا با سلام ProgressBar

    Important Props :
    Value
    MinValue
    MaxValue

  3. #3

    نقل قول: كاربا با سلام ProgressBar

    خب شما بگو چی کار میخوای بکنی تا دوستان کمکت کنن
    progressbar یه property اصلی به نام value داره که از صفر تا 100 مقدار میگیره البته به صورت دیفالت که میتونی عوضش کنی ولی معمولا نیاز نیست. چون همون هم کفایت میکنه . حالا شما توی پرسه ای که داری انجام میدی به اندازه ای از پیشرفت کار یه اندازه ای به valueاضافه میکنی تا به 100 یا هر اندازه دیگه ای که واسه maximum انتخاب کردی
    برسی کلا استفاده ازش چیز خاصی نداره

  4. #4

    نقل قول: كاربا با ProgressBar

    من مي خوام موقع ثبت اطلاعات در ديتاگريد يا موقع جستجو روي ديتاگريد از اين progressBar استفاده كنم.
    با تشكر

  5. #5

    نقل قول: كاربا با سلام ProgressBar

    من مي خوام موقع ثبت اطلاعات در ديتاگريد يا موقع جستجو روي ديتاگريد از اين progressBar استفاده كنم.
    با تشكر

  6. #6
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: كاربا با سلام ProgressBar

    بعضی کار ها زمان زیادی میگیره
    به عنوان مثال درج 1000 رکورد توی جدول
    میتونید توی رویداد ذخیره مثلا هر 10 ر کورد که ثبت میشه یک واحد به Progress اضافه کنید
    کلا راههای زیادی وجود داره برای استفاده

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hamid67fathi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    WwW
    پست
    435

    نقل قول: كاربا با سلام ProgressBar

    نقل قول نوشته شده توسط NewFoxStudent مشاهده تاپیک
    بعضی کار ها زمان زیادی میگیره
    به عنوان مثال درج 1000 رکورد توی جدول
    میتونید توی رویداد ذخیره مثلا هر 10 ر کورد که ثبت میشه یک واحد به Progress اضافه کنید
    کلا راههای زیادی وجود داره برای استفاده
    سلام
    چطور ميشه اين کار رو انجام داد ؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار esmaeily-hosein
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    شهر دودها
    پست
    227

    نقل قول: كاربا با سلام ProgressBar

    //code 1
    prgBar.Value+=10;
    //code2
    prgBar.Value+=30;
    //code 3
    prgBar.Value+=40;
    //final code
    prgBar.Value+=20;



    جای code 1,... کدهای برنامت بزار

  9. #9
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: كاربا با سلام ProgressBar

    for(int index=0;index<maxnumber;index++)
    if(index/10==0)
    progressbar1.value+=1;

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار hamid67fathi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    WwW
    پست
    435

    نقل قول: كاربا با سلام ProgressBar

    من ميخوام برای گيريدم porgress بزارم .
    يعنی درصد لود ديتا رو نمايش بده .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •