نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: غیر فعال کردن یک سطر از دیتا گرید

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    پست
    75

    Question غیر فعال کردن یک سطر از دیتا گرید

    من یک دیتا گرید دارم که ستون های جدول دکتر را نشان می دهد یک ستون به نام وضعیت دارم که از نوع bit است هرگاه این ستون برابر صفر است آن دکتر غیر فعال می شود برنامه ام این کار را می کند حال باید این سطر از دیتا گرید که ستون وضعیت آن غیر فعال است ازحالت انتخاب خارج شود با چه کدی می توانم این سطر که نشان داده می شود غیر فعال کنم تا حالت انتخاب نداشته باشد؟

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: غیر فعال کردن یک سطر از دیتا گرید

    میتونی از یه حلقه استفاده کنی و ردیفهایی رو که میخوای ReadOnly کنی و بعد رنگ زمینه اونها رو عوض کنی

    اگه نیاز به کد داری بگو

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    پست
    75

    نقل قول: غیر فعال کردن یک سطر از دیتا گرید

    بله لطفا کد بنویسید؟

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: غیر فعال کردن یک سطر از دیتا گرید


    foreach(DataGridViewRow row in dataGridView1.Rows)
    if(shart)
    row.ReadOnly=true;
    row.BackColor = Color.Red;

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    پست
    75

    نقل قول: غیر فعال کردن یک سطر از دیتا گرید

    dataGridView1.DataSource = ds.Tables[0];
    foreach (DataGridViewRow row in dataGridView1.Rows)
    {
    if (dataGridView1.Columns[7].ToString() == "False")
    {
    row.ReadOnly = true;

    }

    }
    تابع search من dataset برمی گرداند و این کد به این شکل نوشتم عمل نمی کند اشکال از کجاست؟؟؟؟

  6. #6
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: غیر فعال کردن یک سطر از دیتا گرید

    foreach(DataGridViewRow row in dataGridView1.Rows)
    if (row.Cells[7].Value.ToString() == "false")
    {
    row.ReadOnly = true;
    }

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    پست
    75

    نقل قول: غیر فعال کردن یک سطر از دیتا گرید

    من دقیقا همین کد شما را می نویسم ولی می رود روی خط شرط و این error را می دهد چرا؟ چی کا کنم ؟؟؟Object reference not set to an instance of an object.

  8. #8
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: غیر فعال کردن یک سطر از دیتا گرید

    احتمالا سلولی که میخواید چک کنید CheckBox درسته؟

  9. #9
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: غیر فعال کردن یک سطر از دیتا گرید

    اگه اینطوره از این کد استفاده کنید

    DataGridViewCheckBoxCell c;
    foreach (DataGridViewRow row in dataGridView1.Rows)
    {
    c = (DataGridViewCheckBoxCell)row.Cells[7];
    row.ReadOnly = Convert.ToBoolean(c.Value);
    }

  10. #10
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: غیر فعال کردن یک سطر از دیتا گرید

    ویا از این کد که ساده تره
    foreach (DataGridViewRow row in dataGridView1.Rows)
    {
    row.ReadOnly = Convert.ToBoolean(row.Cells[7].Value);
    }

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار shahab_ss
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    bangkok
    سن
    43
    پست
    434

    نقل قول: غیر فعال کردن یک سطر از دیتا گرید

    private void Grid1_CellFormatting(object sender, DataGridViewCellFormattingEventArgs e)
    {
    if (Grid1.Columns[e.ColumnIndex].Name.Equals("your_Field"))
    {
    if (Convert.ToBoolean(e.Value) == 0) // False
    {
    e.CellStyle.BackColor = Color.Red;
    e.CellStyle.SelectionBackColor = Color.Red;
    //do whatever you want
    }
    }

    }

  12. #12

    نقل قول: غیر فعال کردن یک سطر از دیتا گرید

    اين دستورات كه گفتيد در كجا برنامه بايد نوشت منظورم اين است كه كدام event گريد؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار asefy2008
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    729

    نقل قول: غیر فعال کردن یک سطر از دیتا گرید

    دوستمون shahab_ss رویدادش رو هم براتون گذاشت یعنی CellFormatting

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •