نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ایجاد کلید ctrl+z

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    یزد
    پست
    412

    ایجاد کلید ctrl+z

    چه جوری می تونم برای یرنامه کلید میانبر ctrl+z (undo( را ایجاد کنم؟؟

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    580

    نقل قول: ایجاد کلید ctrl+z

    سلام
    بسته به برنامت باید کارهایی که توش انجام می دی رو log کنی و بعد وقتی کاربر ctrl+z رو زد باید آخرین عملی که تو log file هست رو برگردونی .
    برای تعریف میانبر هم اگه برنامت منو داره می تونی یک کلید توش بذاری و هات کی شو برابر ctrl+z قرار بدی ، البته حتما راه های بهتری هم وجود داره !!!

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    یزد
    پست
    412

    نقل قول: ایجاد کلید ctrl+z

    نقل قول نوشته شده توسط seven7777777 مشاهده تاپیک
    سلام
    بسته به برنامت باید کارهایی که توش انجام می دی رو log کنی و بعد وقتی کاربر ctrl+z رو زد باید آخرین عملی که تو log file هست رو برگردونی .
    برای تعریف میانبر هم اگه برنامت منو داره می تونی یک کلید توش بذاری و هات کی شو برابر ctrl+z قرار بدی ، البته حتما راه های بهتری هم وجود داره !!!
    می شه بیشتر توضیح بدین

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    580

    نقل قول: ایجاد کلید ctrl+z

    ببین شما باید با استفاده از یک فایل یا یک جدول در دیتابیست بسته به نوع برنامت کارهایی که کاربر می کنه رو ذخیره کنی مثلا اگر برنامت ویرایش متنه و کاربر رنگ جایی از متنو تغییر داد ، این تغییرو ذخیره کنی به همراه حالت اولیه بعد اگه کاربر خواست برگرده به عقب آخرین تغییر ایجاد شده رو از فایل بخونی و برگردونی .
    حالا بگو برنامت چیه شاید بیشتر بشه مطلب رو باز کرد !!!

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    یزد
    پست
    412

    نقل قول: ایجاد کلید ctrl+z

    برنامه من ویرایشگر تصویره یه چیزی مثل فتوشاپ
    ممنون می شم اگه راهنمایی کنید

  6. #6

    نقل قول: ایجاد کلید ctrl+z

    با استفاده از این کد می تونی تشخیص بدی که کلید های Ctrl+z فشار داده شده است یا نه

    در داخل متد KeyUp مر بوط به فرم برنامت

            private void MainFrm_KeyUp(object sender, KeyEventArgs e)
    {

    if (e.Control && e.KeyCode == Keys.Z)
    {
    //your code here
    }
    }

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    یزد
    پست
    412

    نقل قول: ایجاد کلید ctrl+z

    می شه لطف کنید کد log file را بگید

  8. #8
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    580

    نقل قول: ایجاد کلید ctrl+z

    یه نگاه به این لینک بنداز .
    http://www.computing.net/answers/pro...n-c/11625.html

    با استفاده از این کد می تونی تشخیص بدی که کلید های Ctrl+z فشار داده شده است یا نه

    در داخل متد KeyUp مر بوط به فرم برنامت

    کد:
    private void MainFrm_KeyUp(object sender, KeyEventArgs e) { if (e.Control && e.KeyCode == Keys.Z) { //your code here } }
    یه سوالم داشتم ، در حال کار با picture فکر نمی کنم فوکوس روی فرم باشه بنابراین فکر نمی کنم رویدادی از فرم صدا زده بشه ، درسته ؟

  9. #9
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: ایجاد کلید ctrl+z

    در صورتی که خاصیت KeyPreview True باشه کار میکنه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •