نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل با درج اطلاعات در Data Grid View

  1. #1

    Question مشکل با درج اطلاعات در Data Grid View

    سلام به همه دوستان ، من طبق عکس زیر اطلاعات رو تو یه Data Grid ذخیره میکنم ،

    و برای save داده ها از فایل تکست استفاده کرده و نتیجه را در آن ذخیره میکنم ، و وقتی

    فرم لود میشود ، اطلاعات فایل تکست در Data Grid ظاهر میشود ولی وقتی دوباره اطلاعاتی

    وارد می کنم ، اطلاعات را در یک سطر بعدی ذخیره میکند و یک سطر خالی می گذارد،مشکل

    چیست ؟؟ ممنون از راهنمایی شما !!!


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار asefy2008
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    729

    نقل قول: مشکل با درج اطلاعات در Data Grid View

    سلام اگه کدتون رو بزارید بهتر میشه متوجه شد.
    شما چطور اطلاعات رو از اون فایل تکست می خونید؟(انتهاش رو خودتون مشخص کردید)

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hasan_esfahan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    419

    نقل قول: مشکل با درج اطلاعات در Data Grid View

    دوست عزیز سورس برنامه شما را ندیدم ولی احتمال این را می دهم که هنگام ذخیره سازی سطر خالی اخر دیتاگرید را ذخیره می کند

  4. #4

    نقل قول: مشکل با درج اطلاعات در Data Grid View

    ممنون از راهنمایی همه دوستان ، مشکل در مورد بازخوانی اطلاعات از فایل تکست بود !!!

    کد تصحیح شده :


    if
    (File.Exists("Tel.txt"))
    {
    string[] info = File.ReadAllLines("Tel.txt");
    for (int i = 0; i < info.Length-2; i += 2)
    {
    dataGridView1.Rows.Add(info[i], info[i + 1]);
    }

    }

    در ابتدا i<info.length()-1 بود که کاراکتر خالی رو هم اضافه میکرد !!!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •