نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: PLAY,PAUSE کردن SQL از طریق VB

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    ایران-مشهد
    پست
    14

    PLAY,PAUSE کردن SQL از طریق VB


    اگه کسی راه حلی داره لطفا منو راه نمایی کنه
    متشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hmm
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,229
    از طریق توابع api میتونی سرویسها رو کنترل کنی
    اگه هم نمیخوای که خودتو درگیر این جو مسائل کنی از دستور net start و net stop استفاده کن
    ولی هردو مورد شاید در کامپیوتر های مختلف اجرا نشه
    به عبارت دیگر شاید شما مجوز اجرا یا توقف سرویس رو نداشته باشی

  3. #3
    WMI

  4. #4
    از تمامی دوستان عذر می خوام ولی هیچ کدام از راه های فوق، راه استاندارد نیست.
    برای اینکه بتوانید با SQL Server کار کنید و بیرون از آن، آن را به کنترل خود در آورید، باید از SQL DMO استفاده کنید.
    متدها و خواص SQL DMO در فایل sqlole.dll قرار دارند و شامل Properties ها و متدهایی هستند که می توان اعمال مرتبط به SQL Server را (TASK) با این دستورات به راحتی از طریق زبان برنامه نویسی مورد نظر انجام داد.
    اعمالی همانند ایجاد بانک اطلاعاتی، جدول، Stored Procedure ها یا همون اعمالی که دوستمون می خوان مثال: Pause و Stop و ....
    جهت انجام اعمال Pause و Stop در SQL Server، به طریقه ی زیر عمل کنید:
    در قسمت References، گزینه ی Microsoft SQLDMO Object Library را انتخاب و به برنامه ی خود اضافه کنید.
    تنها کار مورد نیاز، تعریف یک متغیر از نوع SQL Server است و اتصال به سرور مورد نظر با Pass دادن نام سرور و نام کاربری و کلمه ی عبور است.

    Dim MySQLServer As New SQLDMO.SQLServer
    MySQLServer.Connect "BEHROUZ", "sa", "MyPassword"

    حال برای عمل Pause از دستور MySQLServer.Pause و برای عمل Stop از دستور MySQLServer.Stop استفاده کنید.

    موفق باشید.
    بهروز راد
    :wise1:

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    ایران-مشهد
    پست
    14
    با سلام و تشکر از دوستانی که من را راهنمایی کردند.
    چون مشکل من حاد و فوری بود از روشی که کاربر طلایی آقای hmm گفته بودند استفاده کردم و نتیجه گرفتم .
    شکل دستوراتی که بنده استفاده کردم بدین صورت بود.
    "shell "net [stop] mssqlserver
    البته باید اشاره کرد که از دستور net در win98 نمی توان استفاده کرد.
    توضیه می کنم راه های دیگر نیز تست شود .
    در پایان تشکر وی÷ه ای از آقای hmm می کنم . :thnx:

  6. #6
    سلام.
    خود دانی ولی این راهش نیست.
    اگر مجوز نداشته باشی چی؟؟؟
    من به زودی توی یک تاپیک جدا، در مورد SQL-DMO که 99 درصد برنامه نویسای دیتابیس در مورد اون اطلاعی ندارند، توضیح میدم.

    موفق باشید.
    بهروز راد
    :wise1:

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hmm
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,229
    در پایان تشکر وی÷ه ای از آقای hmm می کنم
    شما لطف دارید ولی روش استاندارد همونیه که دوستمون Behrouz_Rad گفتند ولی راه حلی که شما استفاده کردید یکم راحت تره
    اگر مجوز نداشته باشی چی؟؟؟
    دوست گرامی اگه مجوز stop سرویس مربوطه رو نداشته باشی از طریق dmo هم نمیتونید stop کنید.
    ولی استفاده از dmo انعطاف پذیری زیادی داره و من هم استفاده از اونرو توصیه میکنم

  8. #8
    دوست گرامی اگه مجوز stop سرویس مربوطه رو نداشته باشی از طریق dmo هم نمیتونید stop کنید.
    خوب آقای hmm خوبیش اینه که حداقل می تونی داشتن یا نداشتن مجوز رو با SQL DMO چک کنی.
    :wise1:

تاپیک های مشابه

  1. play sound
    نوشته شده توسط hamidreza در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 29 فروردین 1389, 16:22 عصر
  2. طراحی دکمه های play, pause
    نوشته شده توسط merychobi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 19 آبان 1386, 19:05 عصر
  3. نیاز به دکمه ای شبیه به عملکرد pause
    نوشته شده توسط unforgiven در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 15 اسفند 1384, 14:32 عصر
  4. play sound
    نوشته شده توسط hamidreza در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 25 بهمن 1384, 16:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •