صفحه 7 از 7 اولاول ... 567
نمایش نتایج 241 تا 280 از 320

نام تاپیک: مجموعه برنامه های نوشته شده به زبان C و ++C

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    کاربر جدید آواتار zahrafi74
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    esfahan
    پست
    1

    نقل قول: مجموعه برنامه های نوشته شده به زبان C و ++C

    سلام به همه ی برنامه نویسای گــــــــــــــــــــــــ ـــــــل
    من برنامه ی آماده دارم که بازی دوز 3*3 هست
    این کد رو از توی اینترنت پیدا کردم و میخوام یه چیز دیگه بنویسم اما یه سری جاهای این برنامه رو نمیفهمم
    عجله دارم :( میشه کمکم کنید ؟
    کد رو واستون میذارم و اما سوالهام
    میخواستم نحوه ی کار توابع print board , xomove, make move رو بدونم و اینکه که در تابع پرینت کد static_cast< char > ( board[ r ][ c ] ) چه کاری رو انجام میده ؟
    بهم حق بدین بلد نباشم چون من تازه چند ماهی میشه وارد برنامه نویسی شدم :)
    ///////
    چون نمیدونستم اینجا چظوری فایلمو آپلود کنم با عرض معذرت کپیش میکنم ...#include <iostream>
    #include <iomanip>
    using namespace std;
    class doz
    {
    private:
    enum Status { WIN, DRAW, CONTINUE };
    int board[ 3 ][ 3 ];
    public:
    doz();
    void makeMove( void );
    void printBoard( void );
    bool validMove( int, int );
    bool xoMove( int );
    Status gameStatus( void );
    };



    doz::doz()
    {
    for ( int j = 0; j < 3; ++j )
    for ( int k = 0; k < 3; ++k )
    board[ j ][ k ] = ' ';
    }

    bool doz::validMove( int r, int c )
    {
    return r >= 0 && r < 3 && c >= 0 && c < 3 && board[ r ][ c ] == ' ';
    }

    doz::Status doz::gameStatus( void )
    {
    int a;
    // check for a win
    if ( board[ 0 ][ 0 ] != ' ' && board[ 0 ][ 0 ] == board[ 1 ][ 1 ] &&
    board[ 0 ][ 0 ] == board[ 2 ][ 2 ] )
    return WIN;
    else if ( board[ 2 ][ 0 ] != ' ' && board[ 2 ][ 0 ] ==
    board[ 1 ][ 1 ] && board[ 2 ][ 0 ] == board[ 0 ][ 2 ] )
    return WIN;

    // check for win in rows
    for ( a = 0; a < 3; ++a )
    if ( board[ a ][ 0 ] != ' ' && board[ a ][ 0 ] ==
    board[ a ][ 1 ] && board[ a ][ 0 ] == board[ a ][ 2 ] )
    return WIN;
    // check for win in columns
    for ( a = 0; a < 3; ++a )
    if ( board[ 0 ][ a ] != ' ' && board[ 0 ][ a ] ==
    board[ 1 ][ a ] && board[ 0 ][ a ] == board[ 2 ][ a ] )
    return WIN;
    // check for a completed game
    for ( int r = 0; r < 3; ++r )
    for ( int c = 0; c < 3; ++c )
    if ( board[ r ][ c ] == ' ' )
    return CONTINUE; // game is not finished
    return DRAW; // game is a draw
    }
    void doz::printBoard( void )
    {
    cout << " 0 1 2\n\n";
    for ( int r = 0; r < 3; ++r ) {
    cout << r;
    for ( int c = 0; c < 3; ++c ) {
    cout << setw( 3 ) << static_cast< char > ( board[ r ][ c ] );
    if ( c != 2 )
    cout << " |";
    }
    if ( r != 2 )
    cout << "\n ____|____|____"
    << "\n | | \n";
    }
    cout << "\n\n";
    }

    void doz::makeMove( void )
    {
    printBoard();
    while ( true )
    {
    if ( xoMove( 'X' ) )
    break;
    else if ( xoMove( 'O' ) )
    break;
    }
    }

    bool doz::xoMove( int symbol )
    {
    int x, y;
    do {
    cout << "Player " << static_cast< char >( symbol )
    << " enter move: ";
    cin >> x >> y;
    cout << '\n';
    }
    while ( !validMove( x, y ) );
    board[ x ][ y ] = symbol;
    printBoard();
    Status xoStatus = gameStatus();
    if ( xoStatus == WIN ) {
    cout << "Player " << static_cast< char >( symbol )
    << " wins!\n";
    return true;
    }
    else if ( xoStatus == DRAW ) {
    cout << "Game is a draw.\n";
    return true;
    }
    else // CONTINUE
    return false;
    }

    int main()
    {
    int z;
    doz d;
    d.makeMove();
    cin>>z;
    return 0;
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار #target
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    استان گلستان
    پست
    589

    سرویس پاکسازی خودکار Autorun.inf

    کد یک سرویس کامل در ویندوز

    این سرویس با اضافه شدن فلش درایو بطور خودکار فایل Autorun.inf موجود در آن را حذف و با یک پوشه غیر قابل حذف شدن جایگزین میکند. در کنار کد سرویس، کد مربوط به نصب سرویس نیز قرار دارد.

    فایل Zip شامل سورس برنامه و فایل های دیگر داکیومنت طراحی و توضیحات کامل را دارد.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: مجموعه برنامه های نوشته شده به زبان C و ++C

    نقل قول نوشته شده توسط Ali_9574 مشاهده تاپیک
    کسی نیست بتونه کمکم کنه ؟! :(
    سوال شما اینه :
    برنامه ای بنویسید که نمرات یکسری دانش آموز را دریافت کرده و بر اساس آن به تعداد نمرات موجود در بازه مشخصی بیفزاید. یعنی اگر کابر نمره 12 وارد کرد به تعداد نمرات در بازه 11 تا 20 یک واحد اضافه شود. سپس از شما میخواهد که در صورت ورود عبارت exit تعداد نمرات در بازه ها را نشان دهید و در آخر کمترین و بیشترین و میانگین نمرات را نشان دهید.

    برای انجام اینکار راحتترین کار اینه که یک آرایه 10 عنصری درست کنید یک متغیر برای مجموع مقادبر. یک شمارنده برای تعداد ورودی
    یک متغیر برای حداکثر نمرات و متغیری برای حداقل نمرات ایجاد کنید و سپس ورودی بگیرید.
    بخش مشکل این کار گرفتن ورودیه که شما باید ورودیهایی که میگیرید از نوع رشته باشد. حال باید ببینید که آن رشته عبارت exit است
    یا یک نمره اگر نمره بود که با if های تودرتو مقادیر آرایه را پر میکنید و آنرا بر مقادیر مجموع اضافه میکنید. به تعداد ورودیها یکی اضافه میکنید و
    بررسی میکنید که آیا از حداقل نمره فعلی کوچکتر است ؟ تا کوچکترین مقدار را جایگزین نماپید و همچنین بررسی میکنید که آیا از بزرگترین مقدار وارد شده فعلی بزرگتر است؟
    تا بزرگترین مقدار را به روز رسانی کنید و اگر رشته exit بود باید مقادیر آرایه را به صورت خطی نمابش دهید سپس بزرگترین مقدار و کوچکترین مقدار و میانگین (مجموع مقادیر تقسیم بر تعداد ورودیها) را در خروجی چاپ نمایید.

    اگر مشکلی بود راهنماییتون میکنم

  4. #4

    نقل قول: مجموعه برنامه های نوشته شده به زبان C و ++C

    تاکسی متر
    با سلام خدمت همه دوستان


    ی برنامه تاکسی متر ساده با مشخصات زیر میباشد


    تاکسی در صفحه مختصات حرکت میکند


    این تاکسی متر از منوهاي مختلفی تشکیل شدهاست، منوي پیش فرض منوي راننده است و قبل از انتخاب گزینه توسط کاربر به
    صورت پیش فرض موارد زیر گزارش میگردد:
    دارایی نقدي راننده 
    کل مسافت طی شده توسط تاکسی 
    بنزین باقی مانده (برحسب واحد بنزین و بر حسب واحد مسافت) 
    مکان فعلی تاکسی 
    و در ادامه گزینه هاي زیر براي انتخاب کاربر ارائه میگردد:
    -1 سوار کردن مسافر
    -2 بنزین زدن
    -3 تعویض روغن
    -4 خروج
    -1 منوي سوار کردن مسافر
    این منو میبایست قابلیت هاي زیر را داشته باشد:
    مختصات مقصد را دریافت کند. 
    با توجه به مکانی که در آن قرار دارد مسافت را محاسبه کند (تاکسی در خط راست حرکت میکند). 
    مسافت طی شده به مسافت کل اضافه شود. 
    پول دریافت شده به موجودي راننده اضافه شود. 
    sin (2x) + 0.11 x مصرف بنزین محاسبه و از بنزین موجود کسرگردد (مصرف واحد بنزین با استفاده از رابطه 
    مسافت است) x محاسبه میگردد که در آن
    اگر مقدار بنزین کافی نباشد، از سوار کردن مسافر خودداري شود.


    اگر روغن موتور نیاز به تعویض شدن داشت، مسافر را سوار نکند. 
    اگر مسافر درخواست کولر کرد، 10 درصد مصرف بنزین و 20 درصد هزینه افزایش پیدا کند. 
    قابلیت بازگشت به منوي قبل  
    -2 منوي بنزین زدن
    این منو میبایست قابلیت هاي زیر را داشته باشد:
    مقدار بنزین درخواستی را بگیرد (حجم باك 40 لیتر است) 
    اگر موجودي کافی نبود پیام خطا بدهد (قیمت هر واحد بنزین 700 واحد است) 
    مقدار لیتر بنزین قبل و بعد از سوختگیري را به واحد مسافت تبدیل کرده و نمایش دهید. 
    بازگشت به منوي قبل 
    -3 منوي تعویض روغن
    این منو میبایست قابلیت هاي زیر را داشته باشد:
    مسافت باقی مانده براي نیاز به تعویض روغن را اعلام کند. 
    روغن را تعویض کند و هزینه آن را کم کند( 20000 واحد هزینه هر بار تعویض روغن است که میبایست پس از طی 
    هر 200 واحد مسافت تعویض گردد.
    بازگشت به منوي قبل 


    در ابتداي برنامه تاکسی در موقعیت صفر و صفر قرار دارد، 10000 واحد موجودي دارد و باك آن پر است.

    پذیرای انتقادهای شما هستیم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

صفحه 7 از 7 اولاول ... 567

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •