صفحه 6 از 8 اولاول ... 45678 آخرآخر
نمایش نتایج 201 تا 240 از 320

نام تاپیک: مجموعه برنامه های نوشته شده به زبان C و ++C

  1. #201

    نقل قول: ماشين حساب گرافيكي در c

    نقل قول نوشته شده توسط sajjadmt مشاهده تاپیک
    سلام بچه ها
    من سورس برنامه برج هانوی رو میخواستم
    نمیدونم باید کجا این در خواستمو مطرح میکردم،ولی اگه جاش همینجاس کمکم کنید اگر هم باید جای دیگه این درخواستمو مطرح میکردم بهم بگین؟
    ممنون
    اینم سورس حل معمای hanoi
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #202

    نقل قول: مجموعه برنامه های نوشته شده به زبان C و ++C

    بازی snake
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #203

    نقل قول: مجموعه برنامه های نوشته شده به زبان C و ++C

    بازی دوز!

    خیلی ساده است!
    فقط باید مختصات بدید
    مثلا وقتی مختصات اول ازتون خواسته میشه
    عدد اول وارد کنید بعدش
    Enter
    بزنید بعد خودش کاما می زاره
    بعدش عدد دوم وارد کنید بعد دوباره
    Enter
    بزنید!

    Doooz.rar

  4. #204

    Thumbs up نقل قول: ماشين حساب گرافيكي در c

    برنامه Paint
    دوستان من خیلی وقته تو این سایت مشکلاتمو حل می کردم. اما اصلا یه پست مفید تو این سایت ندارم. از امروز می خوام تو این سایت یه فعالیت هایی رو داشته باشم. هر چند کوچیک.
    این پروژه هایی که می زارم خیلی هاشون به عنوان پروژه دانشجویی به اساتید داده شدن. اگه اشکالاتی داشتن شرمنده.

    یه paint با امکانات جالب.(این پروژه تا حالا بالای 5 بار به عنوان پروژه دوستام دادنش .)


    PHOTO.zip

  5. #205

    نقل قول: مجموعه برنامه های نوشته شده به زبان C و ++C

    برنامه ای که n عدد اول سری فیبوناچی را تولید کند

    #include <iostream.h>
    #include <conio.h>

    void main ()
    {
    clrscr ();
    unsigned int f1=1,f2=1,fn,n,i;
    cout<<"Please enter n for serie Fibonacci: ";
    cin>>n;
    if(n>0)
    {
    cout<<f1<<" "<<f2;
    for (i=1; i<=n-2; i++)
    {
    fn=f1+f2;
    cout<<" "<<fn;
    f1=f2;
    f2=fn;
    }
    }
    else
    cout<<"Error: Invalid Number. Please try again";
    getch ();
    }
    آخرین ویرایش به وسیله hodong : چهارشنبه 02 آذر 1390 در 15:52 عصر

  6. #206
    کاربر دائمی آواتار shahmohammadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    کلیبر
    پست
    475

    رسم یک تابع مثلثاتی در gdi با رنگ های ادغام شده

    سلام.
    این هم یه برنامه که با توابع gdi توی win32 نوشتم. (با dev cpp)
    یه تابعی رو رسم می کنه:

    #include <windows.h>
    #include <math.h>


    LRESULT CALLBACK WindowProcedure (HWND, UINT, WPARAM, LPARAM);


    char szClassName[ ] = "WindowsApp";

    int WINAPI WinMain (HINSTANCE hThisInstance,
    HINSTANCE hPrevInstance,
    LPSTR lpszArgument,
    int nFunsterStil)

    {
    HWND hwnd;
    MSG messages;
    WNDCLASSEX wincl;


    wincl.hInstance = hThisInstance;
    wincl.lpszClassName = szClassName;
    wincl.lpfnWndProc = WindowProcedure;
    wincl.style = CS_DBLCLKS;
    wincl.cbSize = sizeof (WNDCLASSEX);


    wincl.hIcon = LoadIcon (NULL, IDI_APPLICATION);
    wincl.hIconSm = LoadIcon (NULL, IDI_APPLICATION);
    wincl.hCursor = LoadCursor (NULL, IDC_ARROW);
    wincl.lpszMenuName = NULL;
    wincl.cbClsExtra = 0;
    wincl.cbWndExtra = 0;

    wincl.hbrBackground = (HBRUSH) COLOR_BACKGROUND+1;


    if (!RegisterClassEx (&wincl))
    return 0;


    hwnd = CreateWindowEx (
    0,
    szClassName,
    "Windows App",
    WS_OVERLAPPEDWINDOW,
    CW_USEDEFAULT,
    CW_USEDEFAULT,
    544,
    375,
    HWND_DESKTOP,
    NULL,
    hThisInstance,
    NULL
    );


    ShowWindow (hwnd, nFunsterStil);

    PAINTSTRUCT ps;
    HDC hdc = BeginPaint(hwnd, &ps);
    for(float j=-6.28;j<6.28;j+=0.0001)
    SetPixel(hdc, 40*j+265, -40*sin(10/j)+150, RGB(255-j*30,j*30,j*20));


    while (GetMessage (&messages, NULL, 0, 0))
    {

    TranslateMessage(&messages);

    DispatchMessage(&messages);
    }


    return messages.wParam;
    }




    LRESULT CALLBACK WindowProcedure (HWND hwnd, UINT message, WPARAM wParam, LPARAM lParam)
    {
    switch (message)
    {
    case WM_DESTROY:
    PostQuitMessage (0);
    break;
    default:
    return DefWindowProc (hwnd, message, wParam, lParam);
    }

    return 0;
    }

  7. #207
    کاربر دائمی آواتار shahmohammadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    کلیبر
    پست
    475

    رسم یک تابع مثلثاتی در gdi با رنگ های ادغام شده ++C

    این هم یکی دیگه:

    اگه رنگشو نپسندیدید می تونید خودتون هم رنگهای دیگه رو امتحان کنید.

    #include <windows.h>
    #include <math.h>


    LRESULT CALLBACK WindowProcedure (HWND, UINT, WPARAM, LPARAM);


    char szClassName[ ] = "WindowsApp";

    int WINAPI WinMain (HINSTANCE hThisInstance,
    HINSTANCE hPrevInstance,
    LPSTR lpszArgument,
    int nFunsterStil)

    {
    HWND hwnd;
    MSG messages;
    WNDCLASSEX wincl;


    wincl.hInstance = hThisInstance;
    wincl.lpszClassName = szClassName;
    wincl.lpfnWndProc = WindowProcedure;
    wincl.style = CS_DBLCLKS;
    wincl.cbSize = sizeof (WNDCLASSEX);


    wincl.hIcon = LoadIcon (NULL, IDI_APPLICATION);
    wincl.hIconSm = LoadIcon (NULL, IDI_APPLICATION);
    wincl.hCursor = LoadCursor (NULL, IDC_ARROW);
    wincl.lpszMenuName = NULL;
    wincl.cbClsExtra = 0;
    wincl.cbWndExtra = 1000;

    wincl.hbrBackground = (HBRUSH) COLOR_BACKGROUND+1;


    if (!RegisterClassEx (&wincl))
    return 0;


    hwnd = CreateWindowEx (
    0,
    szClassName,
    "Windows App",
    WS_OVERLAPPEDWINDOW,
    CW_USEDEFAULT,
    CW_USEDEFAULT,
    544,
    375,
    HWND_DESKTOP,
    NULL,
    hThisInstance,
    NULL
    );


    ShowWindow (hwnd, nFunsterStil);



    while (GetMessage (&messages, NULL, 0, 0))
    {

    TranslateMessage(&messages);

    DispatchMessage(&messages);
    }


    return messages.wParam;
    }




    LRESULT CALLBACK WindowProcedure (HWND hwnd, UINT message, WPARAM wParam, LPARAM lParam)
    {

    PAINTSTRUCT ps;
    HDC hdc;
    float fix;
    switch (message)
    {


    case WM_PAINT:
    //for(float j=0.98;j<6.42;j+=0.0001)
    hdc = BeginPaint(hwnd, &ps);
    for(int i=0;i<=544;i++){
    fix=-100*cos((float)i/100)*sin(100/((float)i/100))+150;
    for(int j=0;j<375;j++)
    if((float)j>fix)
    SetPixel(hdc,i,j, RGB(255*j/375,-255*i/544,255));
    else
    SetPixel(hdc,i,j, RGB(-255*i/544,255*i/544,0));
    //SetPixel(hdc, 100*j-100, -100*cos(j)*sin(100/j)+150, RGB(255,0,0));
    }
    break;
    case WM_DESTROY:
    PostQuitMessage (0);
    break;
    default:
    return DefWindowProc (hwnd, message, wParam, lParam);
    }

    return 0;
    }
    آخرین ویرایش به وسیله shahmohammadi : شنبه 26 آذر 1390 در 11:08 صبح

  8. #208

    Smile نقل قول: مجموعه برنامه های نوشته شده به زبان C و ++C

    با سلام
    این برنامه ای که برای شما قرار دادم تبدیل مبنای اعداد به یکدیگر است.
    به این صورت که یک عدد رو از شما دریافت کرده و مبنای اون رو می پرسه و در مرحله آخر مبنای مورد نظر را پرسیده و عدد را به آن مبنا تبدیل می کند.
    mabna1.rar

  9. #209

    نقل قول: مجموعه برنامه های نوشته شده به زبان C و ++C

    با سلام.من تازه در این انجمن عضو شدم.تجربه زیادی در برنامه نویسی ندارم ولی انگیزم برای یادگیری زیاده. اینم اولین برنامه ای که خودم نوشتم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #210

    Cool نقل قول: مجموعه برنامه های نوشته شده به زبان C و ++C

    سلام به همگی این کدی که که میذارم خیلی توپپپپه
    تاریخ امروز و تاریخ تولدت رو میگیره و توسط اون عددی که میده شما میتونید بفهمید چند شنبه به دنیا اومدین
    کافیه فقط بدونید امروز چند شنبه اس
    مثلا امروز دوشنبه اس بعد از انجام شدن برنامه. برنامه به شما یه عدد میده مثلا2 پس شما دوروز بعد از دوشنبه به دنیا اومدین یعنی 4شنبه....

    #include "stdafx.h"

    int kabise(int y)
    {
    int res = y % 33;
    if( res==1 || res==5 || res==9 || res==13 || res==17 || res==22 || res==26 || res==30)
    return(1);
    return(0);
    }

    void next_day(int y,int m,int d,int *yy,int *mm,int *dd)
    { int yyy=y,mmm=m,ddd=d;
    d++;
    if (d==32 && 1<=m && m<=6){
    d=1;
    m++;
    }
    if (d==31 && 7<=m && m<=11){
    d=1;
    m++;
    }
    if(d==32 && m==12 && kabise(y)==1||d==31 && m==12 &&kabise(y)==0)
    {d=1;
    m=1;
    y++;
    }
    *yy=y;
    *mm=m;
    *dd=d;
    }
    int DaysInterval(int ys,int ms, int ds, int ye, int me, int de)
    {
    // start must be before end
    int count=0;
    int yy=ys,mm=ms,dd=ds;
    int yyy,mmm,ddd;

    while(yy!=ye || mm!=me || dd!=de)
    {
    next_day(yy,mm,dd,&yyy,&mmm,&ddd);
    yy=yyy;
    mm=mmm;
    dd=ddd;
    count++;
    }

    return(count);
    return 0;
    }

    int _tmain(int argc, _TCHAR* argv[])
    {int j;


    j = DaysInterval(1372,7,1,1390,11,8);

    printf("%d",j%7);


    scanf("%d",j);
    return 0;
    }

  11. #211

    سورس کد: شناسایی یک سکه تقلبی از بین 8 سکه

    #include<conio.h>
    #include<stdio.h>
    void main()
    {
    clrscr();
    int coin[8];
    printf("please enter weight coins:\n");
    for(int i=0;i<8;i++)
    {
    zokaeehamid@fastmail.fm Page 5
    printf("coin[%d]=",i);
    scanf("%d",&coin[i]);
    }
    printf("press key...\n");
    getch();
    if(coin[0]+coin[1]!=coin[2]+coin[3])//1
    if(coin[0]==coin[2])//2
    if(coin[1]==coin[2])//3
    printf("coin[3]=%d",coin[3]);
    else
    printf("coin[1]=%d",coin[1]);
    else
    if(coin[0]==coin[3])
    printf("coin[2]=%d",coin[2]);
    else
    printf("coin[0]=%d",coin[0]);
    else
    if(coin[4]==coin[6])
    if(coin[5]==coin[6])
    printf("coin[7]=%d",coin[7]);
    else
    printf("coin[5]=%d",coin[5]);
    else
    if(coin[4]==coin[7])
    printf("coin[6]=%d",coin[6]);
    else
    printf("coin[4]=%d",coin[4]);
    getch();
    }

  12. #212
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: مجموعه برنامه های نوشته شده به زبان C و ++C

    برای بچه هایی که علاقه به برنامه نویسی سوکت در کنسول و هدر ویندوزی دارند یک مثال خیلی ساده و جمع و جور در فایل ضمیمه هست با ویژوال استادیو.... به نظرم خیلی واضح و گویاست امید وارم مفید باشه....

    دانلود


    منبع

  13. #213

    نقل قول: مجموعه برنامه های نوشته شده به زبان C و ++C

    سلام
    برنامه گرفتن اطلاعات دانشجو با استفاده از لیست پیوندی :
    (Add
    Del
    Show
    Count)

    http://www.4shared.com/rar/sh-yVU8A/Link_List_2.html

  14. #214

    نقل قول: مجموعه برنامه های نوشته شده به زبان C و ++C

    این کد برای حل 2 معادله 2 مجهول.
    توضیح این که:
    ax+by=c
    dx+ey=f
    شما به ترتیب در سطر اول آ و ب و ث و در خط دوم دی و ای و اف رو وارد میکنید.
    جوابی که بهتون نشون میده به ترتیب x و y هستن.



    #include <iostream>
    using namespace std;
    double calculate_determinant(double a, double b, double c, double d);


    int main(){
    double a[2], b[2], c[2], x[2];// a va b zarayebe majhoolat hastand. c adade sabet. va x ham javabe moadelat.
    for (int i=0; i<2; i++){
    cout<<"Zarayebe moadeleye "<<i+1<<" va pasokhe an ra be tartib vared konid:";
    cin>>a[i]>>b[i]>>c[i];
    }
    // Halle moadele be raveshe keramer.
    double determinant_of_makhraj;// chon baraye hameye x[i] ha sabete, dg array nemigiram.
    double determinant_of_soorat[2];// chon baraye har x[i] i in meghdar fargh darad.
    determinant_of_makhraj=calculate_determinant(a[0], b[0], a[1], b[1]);
    determinant_of_soorat[0]=calculate_determinant(c[0], b[0], c[1], b[1]);
    determinant_of_soorat[1]=calculate_determinant(a[0], c[0], a[1], c[1]);
    for (int i=0; i<2; i++){
    x[i]=determinant_of_soorat[i]/determinant_of_makhraj;
    }
    for (int i=0; i<2; i++){
    cout<<"x["<<i<<"]="<<x[i]<<endl;
    }
    cout<<endl;
    return 0;
    }

    double calculate_determinant(double a, double b, double c, double d) {
    return (a*d)-(b*c);
    }

  15. #215

    نقل قول: کتابخانه با امکان ورود - ویرایش- حذف -به امانت گرفتن و پس دادن کتاب

    BigNumber
    این کد برای جمع کردن 2 عدد خیلی بزرگ (حداکثر 1000 رقمی) نوشته شده.
    کاری که با ماشین حساب معمولی نمیشه انجام داد.


    #include<iostream>
    #include<string.h>
    using namespace std;

    void read_number(char num1[],char num2[]);
    char* add_number(char num1[],char num2[],char num3[]);

    #define SIZE 1000

    int main(){
    char *num1,*num2,*num3;
    num1=new char[SIZE];
    num2=new char[SIZE];
    num3=new char[SIZE];
    int n;//baraye tedad barhaye anjame amale jam.
    cout<<"Chand bar mikhahid amale jam kardane 2 adad ra anjam dahid?";
    cin>>n;
    for(int i=0;i<n;i++){
    read_number(num1,num2);
    add_number(num1,num2,num3);
    cout<<num3<<endl;
    }
    delete []num1;
    delete []num2;
    delete []num3;
    return 0;
    }
    void read_number(char num1[],char num2[]){
    cout<<"2 adad ra vared konid:";
    cin>>num1>>num2;
    }
    char* add_number(char num1[],char num2[],char num3[]){
    int carry=0;//baraye zakhire kardane raghame naghli.
    int digit;//baraye zakhire kardane yek raghame az reshteye avval va dovvom va majmoo'eshan.
    int len1,len2;//baraye zakhire kardane toole reshteha.
    len1=strlen(num1);
    len2=strlen(num2);
    int max,min;//max baraye zakhire kardane toole reshteye bozorgtar va min baraye reshteye koochakter ast.
    max=len1>len2?len1:len2;
    min=len1<len2?len1:len2;
    int i,j,k=0;//i o j shomarandeye halghe va k baraye ta'yine khaneye morede nazar az string hastand.
    if(len1>=len2){
    for(i=max-1,j=min-1;i>=0;i--){
    if(j>=0){
    digit=(int)(num1[i]-48+num2[j]-48+carry);
    if(digit>9){
    digit-=10;
    carry=1;
    }
    else{//digit<=9
    carry=0;
    }
    num3[k]=digit+48;
    k++;
    }
    else{
    digit=(int)(num1[i]-48+carry);
    if(digit>9){
    digit-=10;
    carry=1;
    }
    else{//digit<=9
    carry=0;
    }
    num3[k]=digit+48;
    k++;
    }
    j--;
    }
    }
    else{//len1<len2
    for(i=max-1,j=min-1;i>=0;i--){
    if(j>=0){
    digit=(int)(num2[i]-48+num1[j]-48+carry);
    if(digit>9){
    digit-=10;
    carry=1;
    }
    else{//digit<=9
    carry=0;
    }
    num3[k]=digit+48;
    k++;
    }
    else{
    digit=(int)(num2[i]-48+carry);
    if(digit>9){
    digit-=10;
    carry=1;
    }
    else{//digit<=9
    carry=0;
    }
    num3[k]=digit+48;
    k++;
    }
    j--;
    }
    }
    if(carry==1){
    num3[k]=1+48;//ya num3[k]=49;
    k++;
    num3[k]=NULL;
    }
    num3[k]=NULL;
    char *komaki=new char[strlen(num3)];
    strcpy(komaki,num3);
    for(i=0,j=strlen(num3)-1;num3[i];i++){
    num3[i]=komaki[j];
    j--;
    }
    return num3;
    }
    char* mul_number(char num1[],char num2[],char num3[]){
    int len1,len2;//baraye zakhire kardane toole 2 reshte.
    int carry=0;//baraye zakhire kardane raghame naghliye hasel az zarbe yek ragham dar adad.
    len1=strlen(num1);
    len2=strlen(num2);
    return num3;
    }

  16. #216
    کاربر دائمی آواتار V0RTEX
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    kernel
    پست
    106

    نقل قول: کتابخانه با امکان ورود - ویرایش- حذف -به امانت گرفتن و پس دادن کتاب

    این هم یه کد برای این که وقتی از ()system استفاده می کنید پنجره ای نشون نده
    void ExecuteProcess(string PathToExe,bool hidden) 
    {
    STARTUPINFO si;
    PROCESS_INFORMATION pi;
    ZeroMemory(&si,sizeof(si));
    si.cb = sizeof(si);
    if(hidden)
    {
    si.dwFlags= STARTF_USESHOWWINDOW || STARTF_USESTDHANDLES;
    si.wShowWindow=SW_HIDE;
    }
    ZeroMemory(&pi,sizeof(pi));
    if(!CreateProcess( NULL,(LPSTR)PathToExe.c_str(),NULL,NULL,FALSE,0,NU LL,NULL,&si,&pi))
    {
    cout << "CreateProcess failed:" << GetLastError() << endl;
    return;
    }
    WaitForSingleObject( pi.hProcess, INFINITE );
    CloseHandle( pi.hProcess );
    CloseHandle( pi.hThread );
    }

    void System(string cmd)
    {
    string cm="cmd /c \"" + cmd + "\"";
    ExecuteProcess(cm.c_str(),true);
    }

  17. #217
    کاربر دائمی آواتار V0RTEX
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    kernel
    پست
    106

    نقل قول: مجموعه برنامه های نوشته شده به زبان C و ++C

    این هم یه class هست برای threading خوبیش اینه که در هر ورژن از ویندوز کار میکنه
    Threading.zip

  18. #218

    نقل قول: مجموعه برنامه های نوشته شده به زبان C و ++C

    این کد یک منوی گرافیکی ادیتور فایل به صورت گرافیکی است که اولش با یک دمو شروع میشه
    Download

  19. #219
    کاربر دائمی آواتار Ananas
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    طول 50 و عرض 34 درجه
    سن
    36
    پست
    894

    نقل قول: مجموعه برنامه های نوشته شده به زبان C و ++C

    کد تشخیص اینکه یک نقطه داخل یک مثلث یا یک چند ضلعی محدب، هست یا نه :

    #ifndef SELRCT2D_NGOB_DEFINED
    #define SELRCT2D_NGOB_DEFINED

    #include <cmath>

    using namespace std;

    typedef struct TVec2D
    {
    public:

    TVec2D() {};
    TVec2D(const float x_, const float y_)
    {
    x = x_;
    y = y_;
    };
    void SetVal(const float x_, const float y_)
    {
    x = x_;
    y = y_;
    };
    void SetNormalVal(const float x_, const float y_)
    {
    float l = sqrtf(x_ * x_ + y_ * y_);
    x = x_ / l;
    y = y_ / l;
    };
    void Normalize()
    {
    float l = sqrtf(x * x + y * y);
    x /= l;
    y /= l;
    };
    void NormalBetween2Point(const TVec2D from_vec, const TVec2D to_vec)
    {
    x = to_vec.x - from_vec.x;
    y = to_vec.y - from_vec.y;
    float l = sqrtf(x * x + y * y);
    x /= l;
    y /= l;
    };
    float x, y;
    } *PVec2D;

    float V2DDot(const TVec2D v1, const TVec2D v2)
    {
    return (v1.x * v2.x + v1.y * v2.y);
    };

    bool V2DIsInTriangle(const TVec2D V, const TVec2D * aV)
    {
    TVec2D v0, v1, v2, v3;
    v1.SetNormalVal(aV[2].x - aV[0].x,aV[2].y - aV[0].y);
    v2.SetNormalVal(aV[1].x - aV[0].x,aV[1].y - aV[0].y);
    v3.SetNormalVal(V.x - aV[0].x,V.y - aV[0].y);
    if (V2DDot(v1,v2) > V2DDot(v1,v3))
    {
    return false;
    }
    else
    {
    v0 = v2;
    v1.SetVal(-v1.x,-v1.y);
    v2.SetNormalVal(aV[1].x - aV[2].x,aV[1].y - aV[2].y);
    v3.SetNormalVal(V.x - aV[2].x,V.y - aV[2].y);
    if (V2DDot(v1,v2) > V2DDot(v1,v3))
    {
    return false;
    }
    else
    {
    v2.SetNormalVal(-v1.x,-v1.y);
    v3.SetNormalVal(V.x - aV[0].x,V.y - aV[0].y);
    v1 = v0;
    return (V2DDot(v1,v2) < V2DDot(v1,v3));
    };
    };
    };

    int FloorBy(const int x, const int LoopValue)
    {
    return (x % LoopValue);
    };

    bool V2DIsInNGon(const TVec2D V, const TVec2D * aV, const int edgeCount)
    {
    if (edgeCount < 3)
    {
    return false;
    };
    TVec2D v0, v1, v2, v3;
    for (int i = 0; i < edgeCount; i++)
    {
    v0.NormalBetween2Point(V, aV[FloorBy(i + 1, edgeCount)]);
    v1.NormalBetween2Point(aV[FloorBy(i, edgeCount)], aV[FloorBy(i + 1, edgeCount)]);
    v2.NormalBetween2Point(aV[FloorBy(i + 2, edgeCount)], aV[FloorBy(i + 1, edgeCount)]);
    if (V2DDot(v2, v1) > V2DDot(v0, v1))
    {
    return false;
    }
    }
    return true;
    };

    #endif


    این فایل هدر رو به برنامه اضافه کنید و مثلث یا چند ضلعی تون رو به شکل آرایه ای از نقاط (رئوس چند ضلعی) بسازید یعنی آرایه ای از TVec2D بعد با استفاده از توابع V2DIsInTriangle برای مثلث و V2DIsInNGon برای بیشتر از سه ضلعی میتونید تشخیص بدید که نقطه داخل شکل هست یا نه.

  20. #220
    کاربر دائمی آواتار aidinMC
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از هارد!
    پست
    129

    رسم متوازی الاضلاع با دریافت اندازه اضلاع

    سعی کنید ضلع رو بزرگتر از 26 انتخاب نکنید:

    #include<iostream.h>
    void main () {
    int x;
    cout << "size azla ra vared konid : ";
    cin >> x;
    for (int j=0 ; j<x ; j++) {
    for (int i= 1 ; i < (x-j) ; i++)
    cout << " ";
    for (int k=0 ; k<j+i ;k++)
    cout << "* ";
    cout << endl;
    }
    }

  21. #221
    کاربر دائمی آواتار aidinMC
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از هارد!
    پست
    129

    رسم مستطیل یا مربع تو خالی در C++‎‎‎ :

    رسم مستطیل یا مربع تو خالی در C++‎‎‎ :

    #include<iostream.h>
    void main () {

    int tool,arz;

    cout << "tool mostatil ra vared konid : " << endl;
    cin >> tool;

    cout << "\narze mostatil ra vared konid : " << endl;
    cin >> arz;

    for (int i=0 ; i < tool ; i++)
    cout << "* ";

    cout << endl;

    for (int j=0 ; j <arz-2 ; j++ ) {
    cout << "* ";
    for(int k =0 ; k < tool-2 ; k++)
    cout << " ";
    cout << "* ";
    cout << endl;
    }

    for (int c=0 ; c < tool ; C++‎‎‎)
    cout << "* ";

    }

  22. #222
    کاربر دائمی آواتار aidinMC
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از هارد!
    پست
    129

    حل دنباله زیر با زبان ++C

    سلام دوستان یه برنامه نوشتم که معادله زیر رو حل میکنه ، نظرتون برام خیلی مهمه....
    تشکر


    //aidinMC Program

    #include <iostream.h>
    void main () {

    int tavan=3,tedad,temp,tempx,tempy;
    long int x,y,faktor;
    double natije , natijeFaktor=0;

    cout << "Lotfan tedad donbale ra varedkonid : ";
    cin >> tedad ;

    while (tedad > 7) {
    cout << endl;
    cout <<"DORE bayad kochaktar az 8 bashad!"<<endl;
    cin >> tedad ;
    }

    cout << "X ra vared konid : ";
    cin >> x;

    while (x>5) {
    cout << endl;
    cout <<"X bayad kochaktar az 5 bashad!"<<endl;
    cin >> x ;
    }
    natije=x;
    tempy=y=-x;
    tempx=x;

    cout << "---------*****----------"<<endl;
    cout <<" X = " << x<<endl;
    cout << "---------*****----------"<<endl;
    while ( tedad > 0 ) {
    faktor = temp = tavan;
    for (int i=1 ; i< tavan ; i++)
    y=y*x;
    cout << " x^"<<tavan<<" = "<< y << endl;
    for (int j=1 ; j<tavan ; j++)
    faktor *=(temp-j);
    cout << " " << tavan << " Faktoriel = " << faktor<<endl;
    natijeFaktor += (double)(faktor);
    cout << " (" << y << "/" << natijeFaktor << ") = " << (y/natijeFaktor) <<endl;
    natije += (y/natijeFaktor);
    natijeFaktor = 0;
    if (tempy > 0)
    y=x=tempy=tempx* -1;
    else if (tempy < 0)
    y=x=tempy=tempx;
    tavan+=2;
    tedad--;
    cout << "---------*****----------"<<endl;
    }
    cout << " natije Kol = "<< natije << endl;
    }

    البته مقدار x و دنباله محدود شده.....

  23. #223

    نقل قول: مجموعه برنامه های نوشته شده به زبان C و ++C

    برنامه دریافت 20 درس از ۱۱ دانشجو و ذخیره - ویرایش - حذف و نمایش اونها
    با کامپایلر gcc و minGW سازگار هستش

    #include <iostream>
    #include <cstdlib>
    //#include <conio.h>

    using namespace std;

    void mainMenu();
    void showData(int index,int showScores);
    long getID(char *str);
    int searchID(long goal);
    void secondMenu();
    void sortByID();
    void sortByAverage();
    void sortByTops();
    void sortByFamily();
    void storeStd(int seek);
    void clrscr();
    int std_count = 0, choice = 1;
    long goal = 0;

    struct student
    {
    long ID;
    char name[10], family[15], tel[12];
    float sum;
    struct book
    {
    char name[15];
    float score;
    int multiple;
    }books[20];
    }students[11], reset_std, second_std;

    int main (int argc, char *argv[])
    {
    mainMenu();
    return 0;
    }

    void mainMenu()
    {
    cout << "\n [1]- Create a new student" << "\n [2]- Edit student" << "\n [3]- Delete student" << "\n [4]- Show student" << "\n [5]- Quit" << "\n" ;
    cout << "\n Choose a number between 1 to 5 : ";
    cin >> choice;
    switch (choice)
    {
    case 1:
    {
    storeStd(std_count);
    mainMenu();
    break;
    }
    case 2:
    {
    clrscr();
    int index = searchID(getID("Enter the ID to EDIT : "));
    if (index != -1)
    {
    cout << "Student Found\n";
    showData(index,1);
    storeStd(index);
    }
    else
    cout << "Student Not Found\n";
    mainMenu();
    break;
    }
    case 3:
    {
    clrscr();
    int index = searchID(getID("Enter the student`s NAME to DELETE : "));
    if (index != -1)
    {
    students[index] = reset_std;
    cout << "Student deleted successfully";
    }
    else
    cout << "Student Not Found\n";
    mainMenu();
    break;
    }
    case 4:
    {
    clrscr();
    secondMenu();
    break;
    }
    case 5: exit(0);
    default:
    {
    mainMenu();
    break;
    }
    }
    }

    void showData(int index,int showScores)
    {
    cout << "\n ID : " << students[index].ID;
    cout << "\n Name : " << students[index].name;
    cout << "\n Family : " << students[index].family;
    cout << "\n ";
    if (students[index].tel[0] == '0' && students[index].tel[1] == '9')
    cout << "Mobile : ";
    else
    cout << "Tel number: 0831-";
    cout << students[index].tel;
    cout << "\n Average : " << students[index].sum;
    cout << "\n";
    if (showScores == 1)
    {
    for(int i = 0; i <= 19; i++)
    {
    cout << "\n Book : " << students[index].books[i].name;
    cout << "\n Grade :" << students[index].books[i].score;
    cout << "\n Rate : " << students[index].books[i].multiple << "\n";
    }
    }
    }

    void sortByID()
    {
    for (int i = 0; i <=10; i++)
    {
    for (int j = i; j <= 10; j++)
    {
    if(students[i].ID > students[j].ID)
    {
    second_std = students[i];
    students[i] = students[j];
    students[j] = second_std;
    }
    }
    showData(i,0);
    }
    }

    void sortByAverage()
    {
    for (int i = 0; i <=10; i++)
    {
    for (int j = i; j <= 10; j++)
    {
    if(students[i].sum < students[j].sum)
    {
    second_std = students[i];
    students[i] = students[j];
    students[j] = second_std;
    }
    }
    showData(i,0);
    }
    }

    void sortByFamily()
    {
    for (int i = 0; i <=10; i++)
    {
    for (int j = i; j <= 10; j++)
    {
    if(students[i].family[0] > students[j].family[0])
    {
    second_std = students[i];
    students[i] = students[j];
    students[j] = second_std;
    }
    }
    showData(i,0);
    }
    }

    void sortByTops()
    {
    for (int i = 0; i <=10; i++)
    {
    for (int j = i; j <= 10; j++)
    {
    if(students[i].sum < students[j].sum)
    {
    second_std = students[i];
    students[i] = students[j];
    students[j] = second_std;
    }
    }
    }
    showData(0,0);
    showData(1,0);
    showData(2,0);
    }

    long getID(char *str)
    {
    int id;
    cout << "\n " << str;
    cin >> id;
    return id;
    }

    int searchID(long goal)
    {
    for(int i=0; i <= 10; i++)
    {
    if (students[i].ID == goal)
    {
    return i;
    }
    }
    return -1;
    }

    void secondMenu()
    {
    cout << "\n [1]- Show the list sorted by Family" << "\n [2]- Show the list sorted by ID" << "\n [3]- Show the list sorted by Grade" << "\n [4]- Show 3 best students" << "\n [5]- Exit" << "\n" ;
    cout << "\n Choose a number between 1 to 5 : ";
    cin >> choice;
    switch (choice)
    {
    case 1:
    {
    sortByFamily();
    secondMenu();
    break;
    }
    case 2:
    {
    sortByID();
    secondMenu();
    break;
    }
    case 3:
    {
    clrscr();
    sortByAverage();
    secondMenu();
    break;
    }
    case 4:
    {
    sortByTops();
    secondMenu();
    break;
    }
    case 5:
    {
    mainMenu();
    break;
    }
    default:
    {
    clrscr();
    secondMenu();
    break;
    }
    }
    }

    void storeStd(int seek)
    {
    float x = 0;
    long multiple = 0;
    clrscr();
    cout << " Enter ID : ";
    cin >> students[seek].ID;
    cout << "\t Enter Name : ";
    cin >> students[seek].name;
    cout << "\t Enter Family : ";
    cin >> students[seek].family;
    cout << "\t Enter Tel : ";
    cin >> students[seek].tel;
    for(int i = 0; i <= 19; i++)
    {
    cout << "\n Enter the Book`s Name : ";
    cin >> students[seek].books[i].name;
    cout << "\t Enter Grade : ";
    cin >> students[seek].books[i].score;
    cout << "\t Enter Rate : ";
    cin >> students[seek].books[i].multiple;
    multiple += students[seek].books[i].multiple;
    x += (students[seek].books[i].score * students[seek].books[i].multiple);
    }
    students[seek].sum = x / multiple;
    if (seek >= std_count)
    std_count ++;
    }

    void clrscr()
    {
    for (int i = 0; i < 60; i++)
    cout << endl;
    }


  24. #224
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: مجموعه برنامه های نوشته شده به زبان C و ++C

    این هم پروژه برنامه نویسی پیشرفته 2 من. دستورات خوبی توش هست واسه مبتدی ها خیلی خوبه
    کار با فایل هم توش هست
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  25. #225
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: مجموعه برنامه های نوشته شده به زبان C و ++C

    دوست من پسوند فایل هرچیزی میتونه باشه. نوع دخیره کردن اصلاعات تو فایل شما از نوع باینری میباشد واسه همین اصلاعات به این شکل نمایش داده میشه

  26. #226

    نقل قول: مبدل واحدها طول و سطح و حجم

    تمام واحد ها به هم تیدیل می کنه.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  27. #227

    نقل قول: اسم سال

    این برنامه اسم سال میگه.
    مثل موش و اسب و ...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  28. #228

    نقل قول: بازی گل یا پوچ

    بازی گل یا پوچ
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  29. #229

    Lightbulb نقل قول: حل کننده سودکو 3*3 درجه اول

    این برنامه سودکو 3*3 که یک جواب داشته باشه حل میکنه.
    باید در برنامه از اعداد 1 و 2 و 3 استفاده کنید.
    این برنامه شی گرا هست از یک الگوریتم بسیار جالب استفاده می کنه.
    با استفاده از ماتریس این کارو میکنه.(قطر اصلی و فرعی).
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  30. #230

    نقل قول:حل کننده سودکو 3*3 درجه اول -2

    همون برنامه قبلی هست با یک الگوریتم ساده تر.
    شی گرا هست.
    ورودی هایی که به این برنامه مب تونید بدبد هم قرار دادم.
    سودوکو 3*3 درجه اول همین 18تا هست.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  31. #231
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: مجموعه برنامه های نوشته شده به زبان C و ++C

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    این هم یدونه از طرف من.
    یکی از دوستام گفت که یه برنامه بده ک اعداد اول رو حساب کنه.
    باید یه چیزی مینوشتم که توی sms جا بشه.
    نخندید.
    #include "stdio.h"
    #include "malloc.h"
    #define U unsigned int
    int main(){U S,E,m=1,c=1,V;printf("S? E?");scanf("%u %u",&S,&E);if(S>E)return 1;if((E>1)&&(S<2))printf("%u\n",2);U* L=(U*)malloc(6542*sizeof(U));L[0]=2;bool D=0;for(U n=2;n!=E;n++){for(U t=0;t!=c;t++)if((n%(V=L[t]))==0)goto x;if((V*V<n)&&((n%(V=L[C++‎‎]))==0))goto x;if(n>S)printf("%u\n",n);if(!D){L[m++]=n;if(n*n>E){D=1;if(n<S){while((V*V)<S)V=L[C++‎‎];n=S;}}}x:;}free(L);return 0;}

    با gcc روی دبییان x86_64, armel و vC++‎‎ 6 روی ویندوز x86 کامپایل میشه.
    #include "stdio.h"
    #include "malloc.h"
    int main(){
    unsigned int Start, End, CurrentMemo = 1, CurrentTest = 1, SquareRoot;
    printf("S? E?");
    scanf("%u %u", &Start, &End);
    if(Start > End)
    return 1;
    if((End > 1) && (Start < 2))
    printf("%u\n", 2);
    unsigned int* List = (unsigned int*)malloc(6542 * sizeof(unsigned int));
    List[0] = 2;//CurrentMemo is Zero, we can use it here and change the initial value instead
    bool DoneWithMemo = 0;
    for(unsigned int Counter = 2;Counter != End;Counter++) {
    for(unsigned int TestCounter = 0;TestCounter != Counter;TestCounter++)
    if((Counter % (SquareRoot = List[TestCounter])) == 0)
    goto Next;
    if((SquareRoot * SquareRoot < Counter) && ((Counter % (SquareRoot = List[CurrentTest++‎])) == 0))
    goto Next;

    if(Counter > Start)//It`s prime
    printf("%u\n", n);

    if(!DoneWithMemo) {
    List[CurrentMemo++] = Counter;//we need this prime
    if(Counter * Counter > End) {
    DoneWithMemo = 1;
    if(Counter < Start) {
    while((SquareRoot * SquareRoot) < Start) //find the least needed SquareRoot
    SquareRoot = List[CurrentTest++‎];
    Counter = Start;
    }
    }
    }
    Next:;
    }
    free(L);
    return 0;
    }

    اون موقع میفهمیدم این کد چکار میکنه.
    الان هم میفهمم ولی با اینکه مرتبش کردم نمیدونم چطوری

  32. #232

    نقل قول: مجموعه برنامه های نوشته شده به زبان C و ++C

    HASH SORT


    #include <iostream.h>
    #include <conio.h>
    #include <string.h>
    #include <fstream.h>
    #include <stdlib.h>
    struct Student{
    char del;
    char edit;
    char name[20];
    char family[30];
    long id;
    };
    struct fhash{
    char family[30];
    long id;
    };

    struct idhash{
    long id;
    long adrs;
    };
    int GetRecordCount(void){
    long pos;
    int result;
    fstream file;
    file.open("student.txt",ios::in|ios::binary);
    file.seekg(0,ios::end);
    pos=file.tellg();
    result=pos/sizeof(Student);
    file.close();
    return result;
    }
    int ExistID(int index,Student* st){
    if(index==-1)
    return 0;
    idhash hash;
    Student st_temp;
    int result;
    long pos=index*sizeof(hash);
    fstream file,idhfile;
    idhfile.open("idhash.txt",ios::in|ios::binary);
    idhfile.seekg(pos,ios::beg);
    idhfile.read((char*)&hash,sizeof(hash));
    idhfile.close();
    file.open("student.txt",ios::in|ios::binary);
    file.seekg(hash.adrs,ios::beg);
    file.read((char*)&st_temp,sizeof(st_temp));
    file.close();
    if(st_temp.del=='0')
    result=1;
    else
    result=0;
    *st=st_temp;
    return result;
    }
    void IDInFile(int index,long* id){
    idhash hash;
    long pos=index*sizeof(hash);
    fstream idhfile;
    idhfile.open("idhash.txt",ios::in|ios::binary);
    idhfile.seekg(pos,ios::beg);
    idhfile.read((char*)&hash,sizeof(hash));
    idhfile.close();
    *id=hash.id;
    }
    int BinarySearchID(long value,int low,int high){
    int mid,result;
    long x;
    if(high<low)
    result=-1;
    else{
    mid=low+((high-low)/2);
    IDInFile(mid,&x);
    if(x>value)
    result=BinarySearchID(value,low,mid-1);
    else if(x<value)
    result=BinarySearchID(value,mid+1,high);
    else // if x=value
    result=mid;
    }
    return result;
    }
    void FamilyInFile(int index,char* str){
    fhash hash;
    long pos=index*sizeof(hash);
    fstream fhfile;
    fhfile.open("fhash.txt",ios::in|ios::binary);
    fhfile.seekg(pos,ios::beg);
    fhfile.read((char*)&hash,sizeof(hash));
    fhfile.close();
    strcpy(str,hash.family);
    }
    int BinarySearchFamily(char* value,int low,int high){
    int mid,result;
    char x[30]={"0"};
    if(high<low)
    result=-1;
    else{
    mid=low+((high-low)/2);
    FamilyInFile(mid,x);
    if(strcmp(x,value)>0) // x>value
    result=BinarySearchFamily(value,low,mid-1);
    else if(strcmp(x,value)<0) // x<value
    result=BinarySearchFamily(value,mid+1,high);
    else // if x=value
    result=mid;
    }
    return result;
    }
    void Insert(Student st,int low,int high){
    int mid,i,l,h,test;
    char x1[30]={"0"};
    long x2;
    fstream file,fhfile,idhfile;
    fhash fh,fhtemp;
    idhash idh,idhtemp;
    file.open("student.txt",ios::app |ios::binary);
    file.seekg(0,ios::end);
    idh.id=st.id;
    idh.adrs=file.tellg();
    fh.id=st.id;
    strcpy(fh.family,st.family);
    file.write((char*)&st,sizeof(st));
    file.close();
    l=low;
    h=high;
    if(high==-1){
    fhfile.open("fhash.txt",ios::app|ios::binary);
    fhfile.seekg(0,ios::end);
    fhfile.write((char*)&fh,sizeof(fh));
    fhfile.close();
    idhfile.open("idhash.txt",ios::app|ios::binary);
    idhfile.seekg(0,ios::end);
    idhfile.write((char*)&idh,sizeof(idh));
    idhfile.close();
    }
    else{
    FamilyInFile(high,x1);
    if(strcmp(x1,fh.family)<0){
    fhfile.open("fhash.txt",ios::app|ios::binary);
    fhfile.seekg(0,ios::end);
    fhfile.write((char*)&fh,sizeof(fh));
    fhfile.close();
    }//bozorgtar az high
    else{
    test=0;
    mid=low;
    while(low<high){
    mid=low+((high-low)/2);
    FamilyInFile(mid,x1);
    if(strcmp(x1,fh.family)>0)
    high=mid;
    else if(strcmp(x1,fh.family)<0){
    low=mid+1;
    mid=low;
    }//else if
    else{
    test=1;
    break;
    }//else
    }//while
    fhfile.open("fhash.txt",ios::in | ios::out|ios::binary);
    if(test==0){
    for(i=h;i>=mid;i--){
    fhfile.seekg(i*sizeof(fh),ios::beg);
    fhfile.read((char*)&fhtemp,sizeof(fhtemp));
    fhfile.seekg((i+1)*sizeof(fh),ios::beg);
    fhfile.write((char*)&fhtemp,sizeof(fhtemp));
    }//for
    }//if test
    fhfile.seekg(mid*sizeof(fh),ios::beg);
    fhfile.write((char*)&fh,sizeof(fh));
    fhfile.close();
    }//else
    low=l;
    high=h;
    IDInFile(high,&x2);
    if(x2<idh.id){
    idhfile.open("idhash.txt",ios::app |ios::binary);
    idhfile.seekg(0,ios::end);
    idhfile.write((char*)&idh,sizeof(idh));
    idhfile.close();
    }
    else{
    test=0;
    mid=low;
    while(low<high){
    mid=low+((high-low)/2);
    IDInFile(mid,&x2);
    if(x2>idh.id)
    high=mid;
    else if(x2<idh.id){
    low=mid+1;
    mid=low;
    }
    else{
    test=1;
    break;
    }
    }
    idhfile.open("idhash.txt",ios::in | ios::out|ios::binary);
    if(test==0){
    for(i=h;i>=mid;i--){
    idhfile.seekg(i*sizeof(idh),ios::beg);
    idhfile.read((char*)&idhtemp,sizeof(idhtemp));
    idhfile.seekg((i+1)*sizeof(idh),ios::beg);
    idhfile.write((char*)&idhtemp,sizeof(idhtemp));
    }
    }
    idhfile.seekg(mid*sizeof(idh),ios::beg);
    idhfile.write((char*)&idh,sizeof(idh));
    idhfile.close();
    }
    }
    }
    long GetIDofFamily(int founded){
    fhash hash;
    long pos=founded*sizeof(hash);
    fstream fhfile;
    fhfile.open("fhash.txt",ios::in |ios::binary);
    fhfile.seekg(pos,ios::beg);
    fhfile.read((char*)&hash,sizeof(hash));
    fhfile.close();
    return hash.id;
    }
    void Delete(int founded){
    idhash hash;
    Student st_temp;
    long pos=founded*sizeof(hash);
    fstream file,idhfile;
    idhfile.open("idhash.txt",ios::in |ios::binary);
    idhfile.seekg(pos,ios::beg);
    idhfile.read((char*)&hash,sizeof(hash));
    idhfile.close();
    file.open("student.txt",ios::in | ios::out |ios::binary);
    file.seekg(hash.adrs,ios::beg);
    file.read((char*)&st_temp,sizeof(st_temp));
    st_temp.del='1';
    file.seekg(hash.adrs,ios::beg);
    file.write((char*)&st_temp,sizeof(st_temp));
    file.close();
    }
    void Edit(int founded){
    idhash hash;
    Student st_temp;
    long pos=founded*sizeof(hash);
    fstream file,idhfile;
    idhfile.open("idhash.txt",ios::in|ios::binary);
    idhfile.seekg(pos,ios::beg);
    idhfile.read((char*)&hash,sizeof(hash));
    idhfile.close();
    file.open("student.txt",ios::in | ios::out |ios::binary);
    file.seekg(hash.adrs,ios::beg);
    file.read((char*)&st_temp,sizeof(st_temp));
    st_temp.edit='1';
    file.seekg(hash.adrs,ios::beg);
    file.write((char*)&st_temp,sizeof(st_temp));
    file.close();
    file.open("student.txt",ios::in | ios::out |ios::binary);
    file.seekg(hash.adrs,ios::beg);
    st_temp.edit='0';
    cout << "enter new name : ";
    cin >> st_temp.name;
    file.write((char*)&st_temp,sizeof(st_temp));
    file.close();
    }
    int main(){
    Student st1,st2;
    fhash fh;
    idhash idh;
    int quit=0,select,count=0,founded;
    long id;
    char family[30]={"0"};
    fstream file,fhfile,idhfile;
    file.open("student.txt",ios::in | ios::out |ios::binary);
    file.close();
    fhfile.open("fhash.txt",ios::in | ios::out |ios::binary);
    fhfile.close();
    idhfile.open("idhash.txt",ios::in | ios::out |ios::binary);
    idhfile.close();
    count=GetRecordCount();
    while(!quit){
    system("cls");
    cout << "1: insert" << endl;
    cout << "2: search by id" << endl;
    cout << "3: search by family" << endl;
    cout << "4: delete" << endl;
    cout << "5: edit" << endl;
    cout << "6: list not complete edited records" << endl;
    cout << "7: quit" << endl;
    cout << endl;
    cout << "enter your select : ";
    cin >> select;
    cout << endl;
    switch(select){
    case 1:
    cout << "enter id : ";
    cin >> st1.id;
    founded=BinarySearchID(st1.id,0,count-1);
    if(!ExistID(founded,&st2)){
    cout << "enter name : ";
    cin >> st1.name;
    cout << "enter family : ";
    cin >> st1.family;
    st1.del='0';
    st1.edit='0';
    Insert(st1,0,count-1);
    count++;
    }
    else{
    cout << "ID already exists!";
    getch();
    }
    break;
    case 2:
    cout << "enter id : ";
    cin >> id;
    founded=BinarySearchID(id,0,count-1);
    if(ExistID(founded,&st1)){
    cout << "name : " << st1.name << " - "
    << "family : " << st1.family;
    getch();
    }
    else{
    cout << "ID not exists!";
    getch();
    }
    break;
    case 3:
    cout << "enter family : ";
    cin >> family;
    founded=BinarySearchFamily(family,0,count-1);
    id=GetIDofFamily(founded);
    founded=BinarySearchID(id,0,count-1);
    if(ExistID(founded,&st1)){
    cout << "id : " << st1.id << " - "
    << "name : " << st1.name << " - "
    << "family : " << st1.family;
    getch();
    }
    else{
    cout << "family not exists!";
    getch();
    }
    break;
    case 4:
    cout << "enter id : ";
    cin >> id;
    founded=BinarySearchID(id,0,count-1);
    if(ExistID(founded,&st1)){
    cout << "name : " << st1.name << " - "
    << "family : " << st1.family << endl;
    Delete(founded);
    cout << "deleted!";
    getch();
    }
    else{
    cout << "ID not exists!";
    getch();
    }
    break;
    case 5:
    cout << "enter id : ";
    cin >> id;
    founded=BinarySearchID(id,0,count-1);
    if(ExistID(founded,&st1)){
    cout << "name : " << st1.name << " - "
    << "family : " << st1.family << endl;
    Edit(founded);
    }
    else{
    cout << "ID not exists!";
    getch();
    }
    break;
    case 6:
    cout << "--------------------------------" << endl;
    file.open("student.txt",ios::in|ios::binary);
    file.read((char*)&st1,sizeof(st1));
    while(!file.eof()){
    if(st1.edit=='1')
    cout << st1.id << " - " << st1.name << " - " << st1.family << endl;
    file.read((char*)&st1,sizeof(st1));
    }
    file.close();
    cout << "--------------------------------" << endl;
    getch();
    break;
    case 7:
    quit=1;
    }
    }
    return 0;
    }

  33. #233

    نقل قول: مجموعه برنامه های نوشته شده به زبان C و ++C

    سورس کد کامل بازی تیک تاک تو با استفاده از سی پلاس پلاس و OpenGL به صورت دو نفره:


  34. #234

    نقل قول: مجموعه برنامه های نوشته شده به زبان C و ++C

    الگوریتم و سورس کامل برنامه پیدا کردن نقاط برخورد بین خطوط در صفحه مختصات در سی پلاس و OpenGL
    به همراه توضیحات کامل آن:

  35. #235

    نقل قول: مجموعه برنامه های نوشته شده به زبان C و ++C

    برنامه آموزشی بازی مار به صورت غیر گرافیکی مناسب دانشجویان تازه وارد با زبان سی پلاس پلاس:


  36. #236

    نقل قول: مجموعه برنامه های نوشته شده به زبان C و ++C

    الگوریتم های رسم انواع دایره (توپر، توخالی، ممتد) در سی پلاس پلاس به همراه توضیحات مربوطه:


  37. #237
    کاربر دائمی آواتار Ananas
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    طول 50 و عرض 34 درجه
    سن
    36
    پست
    894

    نقل قول: مجموعه برنامه های نوشته شده به زبان C و ++C

    سلام دوستان عزیز.
    فایل هدر برای محاسبات صحیح بزرگتر از 64 بیت :
    IntX.h
    چند تا نوع صحیح هم تعریف کردم با اندازه های 128 و 256 و 512 و 1024و 2048 بیت که می تونید بجای اینها از یک تکه از حافظه مثل آرایه ای از بیتها ، با اندازه ی دلخواه خودتون هم استفاده کنید و توابع جمع و تفریق و ضرب و تقسیم و عملیات بیتی همشون با گرفتن اشاره گر کار میکنن و سایز عددتون رو هم می پرسن. پس با هر اندازه ای می تونید محاسبات انجام بدید ولی باید دو تا عددی که مثلا با هم جمع یا ضرب میشن از نظر سایز حافظه اندازه ی هم باشن.

    IntX_cpp.zip

    فایل یونیت دلفی IntX.pas :
    https://barnamenevis.org/showthread.p...A8%DB%8C%D8%AA
    آخرین ویرایش به وسیله Ananas : یک شنبه 08 دی 1392 در 01:10 صبح

  38. #238
    کاربر جدید آواتار danial pepsi
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    کره ی ماه
    پست
    25

    نقل قول: مجموعه برنامه های نوشته شده به زبان C و ++C

    نقل قول نوشته شده توسط fdaliry مشاهده تاپیک
    رسم خط
    //www.fdaliry.blogfa.com
    #include <graphics.h>
    #include<dos.h>
    #include<iostream.h>
    #include <stdlib.h>
    #include <stdio.h>
    #include <conio.h>
    #include<math.h>
    int main(void)
    {
    clrscr();
    int m,n,x,y,xa,xb,ya,yb,color,dx,dy;
    cout<<"Enter (xa,ya) And (xb,yb):\n";
    cin>>xa>>ya>>xb>>yb>>color;
    xa=abs(xa);
    ya=abs(ya);
    xb=abs(xb);
    yb=abs(yb);
    if(xa<xb)
    {
    x=xa;
    y=ya;
    }
    else
    {
    x=xb;
    y=yb;
    }
    m=(yb-ya)/(xb-xa);
    if(m<1)
    {
    dx=1;
    dy=m;
    n=abs(xb-xa);
    }
    else
    {
    dy=1;
    dx=1/m;
    n=abs(yb-ya);
    }
    int gdriver = DETECT, gmode, errorcode;
    initgraph(&gdriver, &gmode, "");
    errorcode = graphresult();
    if (errorcode != grOk)
    {
    printf("Graphics error: %s\n", grapherrormsg(errorcode));
    printf("Press any key to halt:");
    getch();
    exit(1);
    }
    for(int i=0;i<n;i++)
    {
    putpixel(int(x),int(y),color);
    x+=dx;
    y+=dy;
    }
    getch();
    closegraph();
    return 0;
    }

    --------------------------------------------------------------
    سلام ممنون این کد رو لازم داشتم فقط یه سوال.من میخوام تو محیط کنسول اجراش کنم و از گرافیک استفاده نکنم.چه طوری باید تفییرش بدم که گرافیکی نباشه؟

  39. #239
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    سمنان
    پست
    45

    نقل قول: مجموعه برنامه های نوشته شده به زبان C و ++C

    برنامه اعداد
    JollyJumper
    &
    Variance


    /*Jollyjumper*/
    /*9122360017*/
    # include <stdio.h>
    main()
    {
    int i ,Counter ,Tafazol[3000] ,Number[3000] ;
    bool shart=true;

    printf("*** Enter your numbers ***\n");
    scanf("%d",&Number[1]);
    Counter=Number[1];

    for(i=0;i<Counter;i++)
    scanf("%d",&Number[i]);
    for(i=1;i<Counter;i++)
    {
    Tafazol[i]=Number[i]-Number[i+1];
    if(Tafazol[i]<0)
    Tafazol[i]=Tafazol[i]*(-1);
    }
    for(i=1;i<Counter;i++)
    {
    if(Tafazol[i]<Tafazol[i+1] || Tafazol[i]-Tafazol[i+1]!=1)
    shart=false;
    break;
    }
    if(shart==true)
    printf("Jolly\n");
    else if(shart==false)
    printf("Not Jolly\n");
    }

    /*Variance*/
    /*9122360017*/
    # include <stdio.h>
    main()
    {
    int i;
    int x[15];
    double Avg,Var,Siqma=0,Sum=0;
    printf("*** Enter 15 numbers ***\n");
    for(i=0;i<15;i++)
    {
    scanf("%d",&x[i]);
    Sum=Sum+x[i];
    }
    Avg=Sum/15;
    for(i=0;i<15;i++)
    Siqma=Siqma+((x[i]-Avg)*(x[i]-Avg));
    Var=Siqma/14;
    printf("Variance= %f",Var);
    }


  40. #240
    کاربر تازه وارد آواتار Moslem_Pc
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ایالت آبادان
    پست
    52

    نقل قول: مجموعه برنامه های نوشته شده به زبان C و ++C

    سطح: مبتدی



    توسط این کد، برنامه پس از اجرا شدن نمرات 5دانش آموز رو به ترتیب دریافت کرده و آنها را به ما نشان میدهد.
    اهداف:
    1- آشنایی بیشتر با آرایه ها
    2- آشنایی بیشتر با حلقه for
    کامپایلر برنامه Visual C++‎‎ 2012

    #include "stdafx.h"
    #include <iostream>
    using namespace std;

    int main()
    {
    shoroo:
    int adad[5];
    int i(0);
    for (i=0 ; i<5 ; i++)
    {
    cout<<"nomreye danesh amuze shomare " << i+1 << "ra vared konid.\n";
    cin>>adad[i];
    }
    cout<<"\nshomare\t\tnomre\n-------------------------\n";
    for(i=0;i<5;i++)
    {
    cout<<i+1 <<"\t\t" << adad[i] << "\t|\n";
    }
    cout<<"-------------------------\n\n";
    goto shoroo;
    }


    هرگونه مشکل یا سوالی بود در خدمتم.

صفحه 6 از 8 اولاول ... 45678 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •