نمایش نتایج 1 تا 40 از 320

نام تاپیک: مجموعه برنامه های نوشته شده به زبان C و ++C

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    Room
    پست
    43

    نقل قول: مجموعه برنامه های نوشته شده به زبان C و ++C

    من نمونه برنامه که نه! اما با کدها بازی کردم اینحا هم می زارم!! این کد واسه کامپایل با کامپایلر نیست ماله اینکه خودوتون ببینین و خروجی را بدین!! واسه تمرین درک :

    /* Practice-Win32.cpp : Defines the entry point for the console application.
    Coded by ace.coder in Visual(C++‎) Studio 2008 ; { Friday , December 19 , 2008 2:11 AM }
    Example #1 - TOO EASY
    Our Question -> This Program IF IN RUN HAVE A TRUE OUTPUT? , For Everybody Call To Himself ELITE.
    ( WithOut By Compiler , just read/write on paper and Trace )
    Good Luck
    */
    #include "stdafx.h"
    #include <iostream>
    #include <conio.h>
    using namespace std;
    static char Z;
    int main(int argc, char* argv[])
    {

    ;char joomla[20]="AAce.Coder88"
    ;{Z='\0';}char temp[20]="AAce.Coder"
    ;int i=0
    ;int counter=0
    ;joomla[*(temp + *(joomla))]=88
    ;for (;i<20;i++,counter++)
    if ( joomla[i]==*(temp+counter)&&joomla[i]!=Z)
    cout<<joomla[i]<<" : YES"<<endl
    ;{getch();}
    ;return 0
    ;}

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: مجموعه برنامه های نوشته شده به زبان C و ++C

    سلام:
    این الگوریتم کلی و سورس کامل مثلث n عددی:


    #include <iostream.h>
    int cNum (int k)
    {
    int val =1;
    while( k/10 > 0 )
    {
    k /=10;
    val ++;
    }
    return val;
    }
    int cNumCount (int k)
    {
    int val = 0;
    for( int i=k; i>0 && cNum(i)== cNum(k); i--)
    val ++;
    return val;
    }
    int main()
    {
    int n, c, b, j;
    cout<<"\n add ro vared konid >";
    cin>>n;
    c = n*2;
    b = 1;
    for(int i=0;i<n;i++){
    cout<<"\n";
    for(j=0;j<c-i-cNumCount(b)*(cNum(i)-1);j++)
    cout<<" ";
    for( j=1;j<=b;j++)
    cout<<j;
    for( j=1;j<i+cNum(i);j++)
    cout<<j;
    b+=1;
    }
    return 0;
    }


برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •