نمایش نتایج 1 تا 40 از 320

نام تاپیک: مجموعه برنامه های نوشته شده به زبان C و ++C

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1

    نقل قول: مجموعه برنامه های نوشته شده به زبان C و ++C

    اینم دوتا کد دیگه
    اولی یه متن را اخر هر سطر فایل بازشده اضافه میکنه
    #include "stdafx.h"
    #include<fstream>
    using std::fstream;
    #include<iostream>
    #include<string.h>
    char pass[33];
    int n= 0;
    int m = 0;
    int y =0;
    fstream m2("c:\\2.txt");
    void neveshtan(char pass[32]) {
    m2<<pass<<"matn\n";
    }
    int main() {
    std::cout<<"tedad khotot?\n";
    std::cin>>y;
    fstream m1("c:\\1.txt");
    for (int x = 1; x<=y;x++) {
    m1.getline(pass,32);
    std::cout << pass << "\n";
    neveshtan(pass);
    _strset(pass,NULL);
    }
    return 0;
    }

    و این هم دومی که از فایل 1.txt می خونه و ان سطرهایی که دقیقا مثل هم هستند را پاک میکنه تا متن های اضافی پاک بشه و فایلی که سطر تکراری نداره را به عنوان 2.txt ذخیره می کنه

    #include<iostream>
    using std::cin;
    using std::cout;
    using std::endl;
    #include<fstream>
    using std::fstream;
    #include<string.h>
    int khat;
    char id[33];
    int natije;
    char checkid[33];
    int cmp;
    char getid[33];
    int check(char checkid[33]) {
    fstream m3("c:\\2.txt");
    for (int j = 1; j <=khat;j++) {
    m3.getline(getid,32);
    cmp = strcmp(checkid,getid);
    if (cmp == 0) {
    cout<<checkid<<endl;
    return 0;
    }
    }
    return cmp;
    }
    int main () {
    fstream m2("c:\\2.txt");
    cout<<"tedad khotot?\n";
    cin >> khat;
    fstream m1("c:\\1.txt");
    for (int i = 1; i<=khat;i++) {
    m1.getline(id,32);
    natije = check(id);
    if (natije == 0) {
    continue;
    }
    else {
    m2<<id<<endl;
    }
    }
    return 0;
    }

  2. #2

    نقل قول: مجموعه برنامه های نوشته شده به زبان C و ++C

    عنوان: گرفتن ping سایت ها تنها با کلیک بر روی یک فایل

    این یک برنامه کوچک هست که در ویندوز پس از کامپایل باید از فایل اجرایی یک shortcut بسازید، سپس با راست کلیک کردن بر روی آن و انتخاب properties به قسمت Targets بروید. در آن مسیر فایل نوشته شده است، حال فقط کافیست آدرس وب سایت مورد نظر یا IP مورد نظر را در ادامه آن مثلا به شکل زیر داخل " " بنویسید. از این به بعد هرگاه بر روی این shortcut کلیک کنید پنجره کنسول باز می شود و سایت را ping می کند:(به تعداد مورد نظر نیز می توانید shortcut بسازید)

    "E:\MyPingApp.exe" "ping www.yahoo.com"
    برنامه در کامپایلرهای قدیمی و یا جدید اما در حالت اسکی:

    #include <stdio.h>
    #include <stdlib.h>
    #include <conio.h>

    int main(int agrc, char *argv[])
    {
    system( argv[1] );

    getch();
    return 0;
    }
    در حالت یونیکد (در کامپایلرهای جدید):

    int _tmain(int argc, _TCHAR* argv[])
    {
    _tsystem( argv[1] );

    _getch();
    return 0;
    }

  3. #3

    نقل قول: مجموعه برنامه های نوشته شده به زبان C و ++C

    [QUOTE=kitten;689255]اینم دوتا کد دیگه
    اولی یه متن را اخر هر سطر فایل بازشده اضافه میکنه
    #include "stdafx.h"
    #include<fstream>
    using std::fstream;
    #include<iostream>
    #include<string.h>
    char pass[33];
    int n= 0;
    int m = 0;
    int y =0;
    fstream m2("c:\\2.txt");
    void neveshtan(char pass[32]) {
    m2<<pass<<"matn\n";
    }
    int main() {
    std::cout<<"tedad khotot?\n";
    std::cin>>y;
    fstream m1("c:\\1.txt");
    for (int x = 1; x<=y;x++) {
    m1.getline(pass,32);
    std::cout << pass << "\n";
    neveshtan(pass);
    _strset(pass,NULL);
    }
    return 0;
    }


    سلام
    ببخشید من این برنامه رو نوشتم این ارور رو میده :

    Untitled.jpg
    کسی میدونه علت چیه؟ راهنمایی کنید لطفا
    آخرین ویرایش به وسیله darya62 : سه شنبه 25 اسفند 1394 در 07:54 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار #target
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    استان گلستان
    پست
    589

    Simple Recovery بازگردانی فایل JPG حذف شده

    برنامه دیسک رو بررسی میکنه دنبال هیدر Jpg و انتها اون و کپی اون به فایل جدید

    برنامه کامل نیست و به عنوان نمونه بوده.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •