مشاهده دست آورد نظرسنجی: نظر شما راجع به اين روش

رای دهنده
32. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • عالي

    19 59.38%
  • خوب

    10 31.25%
  • متوسط

    0 0%
  • ضعيف

    3 9.38%
نمایش نتایج 1 تا 40 از 55

نام تاپیک: ---- آموزش ساخت برنامه چند زبانه با مثال 4 زبانه ----

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1

    نقل قول: ---- آموزش ساخت برنامه چند زبانه با مثال 4 زبانه ----

    تشکر از بابت برنامه تون - از الگوریتم جالبی استفاده کردید.

    استفاده از tag رو به هیچ وجه توصیه نمی کنم. چون در خیلی از جاها نیاز به تغییر زبان دارید و آن جاها tag ندارید! به عنوان مثال هدرهای یک گرید رو به چه شکلی می خواهید فارسی بکنید؟ هدرها که tag ندارند!

    مطمئا موقعیت مکانی آبجکت فارسی و انگلیسی در فرم یکسان نخواهد بود. برای حل این مشکل چه پیشنهادی دارید؟
    آخرین ویرایش به وسیله jk : دوشنبه 12 اسفند 1387 در 11:35 صبح

  2. #2

    Wink نقل قول: ---- آموزش ساخت برنامه چند زبانه با مثال 4 زبانه ----

    نقل قول نوشته شده توسط jk مشاهده تاپیک
    تشکر از بابت برنامه تون - از الگوریتم جالبی استفاده کردید.

    استفاده از tag رو به هیچ وجه توصیه نمی کنم. چون در خیلی از جاها نیاز به تغییر زبان دارید و آن جاها tag ندارید! به عنوان مثال هدرهای یک گرید رو به چه شکلی می خواهید فارسی بکنید؟ هدرها که tag ندارند!

    مطمئا موقعیت مکانی آبجکت فارسی و انگلیسی در فرم یکسان نخواهد بود. برای حل این مشکل چه پیشنهادی دارید؟
    سلام
    در اين روش هم از tag استفاده نشده است
    براي اشيائي هم كه خاصيت Caption يا Text ندارند (مثل گرايدهاي مختلف يا ...)
    برنامه قابل گسترش مي باشد، مثلا اگر از FlexGrid استفاده شده بود تابع Translate به شكل زير تعميم مي يابد


    With frmData.dta.Recordset

    For Each obj In frm.Controls

    If TypeOf obj Is VSFlexGrid Then

    ...

    End If


    به جاي ... فرض را بر اين مي گيريم كه Obj اسم يك FlexGrid هست و با اين نام تمام خواص و متدهاي FlexGrid قابل استفاده هستند، مثلا با خاصيت TextMatrix ميشه متن هدر رو عوض كرد

    Obj.TextMatrix(0,1) = "Test"
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : پنج شنبه 14 شهریور 1392 در 10:07 صبح
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار shahmahi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    161

    نقل قول: ---- آموزش ساخت برنامه چند زبانه با مثال 4 زبانه ----

    ممنون از برنامتون 2 تا سوال داشتم:
    يكي اينكه وقتي زبان برنامه رو تغيير ميديم اين تغييرات فقط روي همون فرم اصلي اجرا ميشه و روي بقيه فرم ها اعمال نميشه چي كار بايد بكنيم واسه بقيه فرم ها كه بعد از انتخاب زبان مورد نظر تمام فرم هاي پروژه روشون اعمال بشه.

    و يكي ديگه اينكه آيا ميشه متن پيغامها رو هم مطابق زبان مورد نظر در بياريم و يا اگه داخل برناممون يكي از ابزار هاي Codejock مثل CommandBar داشه باشيم چي.
    ممنون ميشم توضيح بديد.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار shahmahi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    161

    نقل قول: ---- آموزش ساخت برنامه چند زبانه با مثال 4 زبانه ----

    سلام

    جناب vbhamed ميشه توضيح بدين چطوري بايد تابع Translate رو تعميم بديم كه به Caption هاي يك RibbonBar و يا هيدرهاي يك VSFlexGrid دسترسي داشته باشيم و بتونيم اونارو تغيير بديم.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار حمید محمودی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    0x0001
    پست
    642

    نقل قول: ---- آموزش ساخت برنامه چند زبانه با مثال 4 زبانه ----

    نقل قول نوشته شده توسط shahmahi مشاهده تاپیک
    دوستان عزيز لطفا بحث رو منحرف نكنيد .آقا من يك سوال پرسيدم از دوستان كسي ميدونه بايد چي كار كنم ؟.(پستهاي 14 و 15)
    دوست عزیز هدف ما منحرف کردن بحث نیست . ببینید وقتی میشه با روش های ایده آل تر MultiLanguage رو پیاده کرد حالا چرا از این روش .
    مسئله بعدی شما چطور به این نتیجه رسیدین که بحث داره منحرف میشه؟

    نقل قول نوشته شده توسط shahmahi مشاهده تاپیک
    ممنون از برنامتون 2 تا سوال داشتم:
    يكي اينكه وقتي زبان برنامه رو تغيير ميديم اين تغييرات فقط روي همون فرم اصلي اجرا ميشه و روي بقيه فرم ها اعمال نميشه چي كار بايد بكنيم واسه بقيه فرم ها كه بعد از انتخاب زبان مورد نظر تمام فرم هاي پروژه روشون اعمال بشه.

    و يكي ديگه اينكه آيا ميشه متن پيغامها رو هم مطابق زبان مورد نظر در بياريم و يا اگه داخل برناممون يكي از ابزار هاي Codejock مثل CommandBar داشه باشيم چي.
    ممنون ميشم توضيح بديد.
    در مورد سوال اول شما چون شما گفتی :
    Translate Me, CurrentLanguage, "English"

    که در واقع به اینجا اشاره داره:

    Public Sub Translate(frm As Form, FromLanguage As String, ToLanguage As String)

    سوال دومم :
    بله هم در مورد کدجاک و هم درمورد کادر پیام قابل پیاده سازی است
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : جمعه 22 فروردین 1393 در 23:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •